Monday, October 15, 2012

Alumni UNISEL 2012

 

Assalamualaikum..

 

DSC_8178

 

Alhamdulillah syukur Ya Allah !! Syukur yang teramat sangat sangat!! Segala puji bagi Allah SWT yang mengizinkan segala yang manis berlaku ke atas ku. Segala syukur aku panjatkan kepada Yang Maha Pemurah lagi Maha Menyayangi atas segala rezeki yang dilimpahkan kepada aku hambaMU yang hina dina ini…

 

Segalanya sudah selamat berlangsung. Majlis konvokesyen UNISEL Sidang ke-7. Sesi konvokesyen aku berlangsung pada 14 Oktober 2012, 2.00 petang. Di sebalik segala ujian yang Allah turunkan, terselit kemanisan yang teramat sangat, yang sungguh aku hargai.

 

Setelah 3 tahun diploma, akhirnya majlis konvokesyen berlangsung dan mak dan abah dapat menyaksikan aku melangkah naik ke pentas gah itu. Walaupun ia berlangsung seketika cuma, namun aku harap mak dan abah bangga dengan aku, inshaAllah :”)

 

Terima kasih kepada ALLAH.. Kepada mak abah.. kepada saudara mara, para pensyarah, sahabat handai dan setiap individu yang telah membantu dan menyumbang sama ada secara langsung atau tidak langsung dalam perjalanan aku menghabiskan diploma di UNIVERSITI SELANGOR.

 

Dan semoga perjalanan aku menyambung degree di universiti baru dapat aku jalani dengan baik dan penuh kemanisan hidup seorang student. InshaAllah…

 

 

-NisaKay-

47 comments :

Anisa Anuar said...

congrats!!!
officially graduated

Syafiqah Hashim said...

tahniah nisa kay :D
GOODLUCK for your future :)

Magic Chic said...

Alhamdulillah tahniah buat awak Nisa! I'm happy for you sis. Semoga terus berjaya di peringkat degree :)

MiSz fiFiEyQa said...

congrats nisa!!cantek sangat pic konvo tuh..hehe..and btw good luck jugak in your degree..belajar rajin2..ehehe.. ;))

zainatul abu bakar said...

congrats nisa :)

Safrizal Salleh said...

Tahniah...prnh jumpe kat convex usm...;)

nabila azmi said...

tahniah nisa..=)=)...

fighting2 study for degreee...=)=)

Mysara Ab Rahman said...

congratz nisa! now, gud luk for ur degree

Hanih Borhan said...

aww,mesti emotional gila kan waktu ni...

it's official now,haha,tahniah Nisa! :)

Atiqah Wadiah said...

congrat nisa :)

Mira Adzlia said...

Insya-Allah..semoge bjaya dear :)

MAZLIZA ABD RAZAK said...

congrat .. (",)

izfanora said...

tahniah.. demam konvo skrg nie.. :)

Miz Dayah said...

tahniah nisa! ( saya pon student unisel dulu ) :-)

Mira Maisara said...

congrates!

aYaNg FaDzALiNa said...

congrate nisa!!!!!

aYaNg FaDzALiNa said...

congrate nisa!!!!

nuraizuddin [Mr. Secretary] said...

tahniah nisa oiiii..
tahniah na...

~emi~ said...

Tahniah nisa :)

nazirulhazwan~ said...

congeratz. after this?kawin?

Eyeme said...

congrats nisa!!!!!

Maestro Amad said...

congrats!!
diploma ape?
diploma xmencabar lagi.
tggu degree nnt.
apa2 all da best in life! =D

Atie said...

a million congrats to you:)

Shazwani Ramly said...

tahniah kak nisa. :')
cantik sgt kak nisa.

~ yoona ~ said...

Tahniah kak nisa . :)

timm_bill said...

tahniah3!!

izzie izzam said...

congrate Nisa .. btw awk UNISEL kat mne ye ?

Rabiatul Adawiyah Abd Rahim said...

Congrats, Nisa! :')

Nurul Akmal said...

Tahniah Nisa..

Yaya Heffley said...

Tahniah Nisa. May allah s.w.t bless u always. Have a great day. :)

Hamdi said...

Tahniah

Izzah | zulkifli said...

congrats sis nisa. :)

Ada Ishak said...

Tahniah nisa..
semoga perjuangan menuntu ilmu tidak terhenti.. keep it up girl..

Ahmad Alqurniawan said...

congrats!!!

Ana Farhana said...

alahhhh.. kte punye lambat lg :(

aman said...

congrats we. maaf. tak dapat singgah hari tue. T.T

❤Kamsiah❤ said...

tahniah...u,r so sweet...

vidalsisah said...

Tahniah3!

edayu nurdin said...

thniah k.nisa, abg sye knvo esk! hehe.

waniey said...

ala, nisa waniey ade time konvo ni. kalau tak boleh jumpa dah, tapi waniey sesi pagi2 bute tu. rugi betol tak stay lame2 kalau tak dpat jumpa nisakay :)btw congratsss :)

NORSHAHFEZA HAMSAN said...

tahniah nisa kay,,sambung degree@kerja dah?hehee kepochi nk tau

Shamz Johan said...

awak cute juga... btw tahniah dgn blog yg amat popular...

- shamz, from theothersclan.blogspot.com

aishah ghani said...

tahniah...cha pown unisel gak....hehehe..tpi x pnah nmpak pown....
hehehe..mcm unisel tu kechik jer kan....

Waney Zainuddin said...

congrats.. pasni perjuangan amik degree plak ;)

Izzati Robani said...

tahniah nisa.. =)

Myra Jay said...

Tahniah ye dear :D

miss_joJi said...

Tahniah Nisa.. wahh.. nmpk mempesona pla pic tu.. i loike it =)