Wednesday, September 19, 2012

Jom pergi kelas

 

Assalamualaikum…

 

Lama woii tak update blog. Aku update pasal fakers pon kemain ada yang meroyan. Tenang ye semua.. tenanggg… Tau ler rindu aku kannn. Hakhak.. Baiklah.. hari ni entry express lagi pantas ye adik-adik. Bukan apa, memang lah hari ni satu hari wa takder kelas gara-gara USM tengah konvo, tapi wa banyak urusan der…

 

20120918_142123

Blazer oren, kakak angkat ku Shereen bagi hadiah sempena birthday. White tops beli kat bazaar kat Taylors College, seluar khakis beli kat Brand Outlet, envelope handbag from Modish Mode House. Crocs pink, dari Crocs la kan. Tak lupa Marwah (Pink) Shawl dari RinaSalleh.com :)

 

Ececehh nak juga buat outfit post gitu.. Alah gambar comot je, snap pun pakai henpon ku yang tak seberapa ini. Hukhuk.. Aku pergi kelas macam ni la, simple je. Simple ke? Muehehe… kadang-kadang bila sampai mood malas ya amat memang aku sarung tshirt, cardigan, jeans and tudung syria je pergi kelas.

 

Nanti aku nak share serba sedikit kisah hidupku ye.. cewah cewah !! Bukan apa, dah di kejauhan di atas pulau ni kan, dah tak boleh pergi events sana sini macam dulu… Sekarang sudah rasmi bergelar pelajar kembali, untuk mengejar segulung ijazah! Wahh ayat kuu!! Okay lah, teruskan membaca blog kudus ku ini ya!

 

 

Kbai.

17 comments :

Acik IeyMah said...

nisa continue study di usm penang yek? wah..amik kos apa ni? fri2 blh la jumpa..tp acik xstudent usm la last year konvo..hiii..teruja lak.rasa cam nak jumpa :D

Atiqah Wadiah said...

nisa student usm penang?sy skrg tgh tunggu konvo..hope dpt jumpa nisa :)

miz ruha said...

selamat pergi ke kelas... ^_^

Sandra Azwan said...

belajar rajin2 yer Nisa....nnt kita g karaoke lagi..;-P

ηuя αιмι Ƒαянαηα said...

Kak nisa gojes! :)

misspurple said...

waaa, usm upenye... akak sy konvo sabtu nih...=)

nurdani said...

update cerita laju-laju nanti ye

Leeza dayasari [santai leeza] said...

Yup.. Mmg lama x update pun..

Shazwani Ramly said...

kak nisa nampak cantik. suka gila tgk. adore you sis :)

ceng said...

gud luck ^^v

Nurul Akmal said...

all the best Nisa.. kalau kita balik kg nanti bolehlah jumpa.. Usm dekat jer tu.. hehehe

Phat said...

sila belajar rerajin ye aok

izaFiza said...

kasut kita sama!!!heeee..

comeliness_zaty said...

jauhnye belajar. sama mcm adek kite. dia blaja kt uitm arau. tapi best blaja jauh2.duk tempat orang leh jalan2..hihi

::cik asha:: said...

cantik blazer oren tu..btw, selamat belajar kembali..

Wany Lazzia said...

;-)

suHaDa! said...

Cantik lah blazer tu. Jenama ape ye?