Sunday, August 12, 2012

NISA KAY di ruangan Citra Wanita, Mingguan Malaysia 12 Ogos 2012

 

Assalamualaikum….

 

Alhamdulillah syukur yang tak terhingga untuk yang Maha Esa… Kalau minggu lepas, aku telah dipilih oleh pihak Utusan Malaysia untuk ruangan Blogger Pilihan dalam sisipan Citra Orang Muda (.COM), minggu ini pula sekali lagi pihak Utusan telah memilih aku untuk tampil di dalam ruangan Citra Wanita di dalam akhbar Mingguan Malaysia..

 

mingguan malaysia

Ini adalah gambar muka depan Mingguan Malaysia, isu hari ini 12 Ogos 2012.

 

 

Dan ini adalah gambar yang telah di snap oleh NAZIM NASRI malam tadi, dan beliau tweetkan gambar ni kat aku. MashaAllah terkujat jugak.. sebab aku tak tahu yang artikel ni akan keluar pada hari ini. Apa-apa pun.. Thank you Dik Jim!

 

 

photo

Clearer pic, from Ikhwan Nazri of AMANZ.MY

 

 

Untuk pengetahuan semua, interview dijalankan pada majlis pelancaran Luvstylista dan interview lanjut telah dilakukan menerusi telefon sahaja.. Gambar-gambar dalam akhbar tu pula gambar photoshoot aku bersama produk Luvstylista, dan hasil kerja EyeStudio Photography yang awesome!!

 

Jadi, aku nak ucapkan ALHAMDULILLAH di atas ruang dan peluang yang telah diberi Allah kepada aku. Syukur! Kepada kawan-kawan yang nak mengetahui lebih lanjut pasal artikel ni, haruslah korang beli okay? Herherher.. Kbai.

 

 

Sign PNG NisaKay


25 comments:

  1. untungnya nisa dah boleh pergi sejauh ini...tahniah tetapi jangan lupa pada semua follower oke..;)

    ReplyDelete
  2. Congrats nisa. :)
    Rezekii rezekii.

    ReplyDelete
  3. Murah rezeki Nisa bulan Ramadhan ni ye.. Alhamdulillah.. =)

    ReplyDelete
  4. tahniah nisa :) alhamdulillah murah rezeki :)

    ReplyDelete
  5. Gowjes ! Congrats nisaa ;)
    rezeki tuu ;D

    ReplyDelete
  6. tahniah....

    melimpah ruah rezeki awak.. jgn lupa pada si Dia =)

    ReplyDelete
  7. tahniah nisa,, moga mkin berjaya dan berjaya :D

    ReplyDelete
  8. semakin murah rezeki yerk...
    blogger celebrity..... tahniah.

    ReplyDelete
  9. Semoga murah rezeki.. tahniah.. :)

    ReplyDelete
  10. wah.. meletop kedabom hg.. tahniah.. aku turut berbangga..

    ReplyDelete
  11. baru je baca tadi sis..hehee.comel k.nisa ! congrate ye..

    ReplyDelete
  12. ohsem lahh kak NK nie . ;)
    kite akan simpan surat khabar hari nie . hihi .

    ReplyDelete
  13. tahniah kak nisa. kak nisa comelll :)

    ReplyDelete
  14. Untunglah ! Kak Nisa Kay comel sangat . :)

    ReplyDelete
  15. tulah. tekejut tgk gmbr nisa dlm paper td..btw, thniah2 :)

    ReplyDelete
  16. tahniah nisa, rezeki di bulan ramadhan...:)

    ReplyDelete
  17. wah dah dpt masuk paper.. sememamgye kak nisa dah popular.. thaniah kak.. :D

    ReplyDelete
  18. tahniah nisa. buat collection surat khabar, majalah la mcm tu. hee :) all the best nisa! :D

    ReplyDelete

Apa Reaksi Kamu??? Sila Taip Laju Laju Di Sini :)

Copyright © Nisa Kay