Sunday, August 12, 2012

NISA KAY di ruangan Citra Wanita, Mingguan Malaysia 12 Ogos 2012

 

Assalamualaikum….

 

Alhamdulillah syukur yang tak terhingga untuk yang Maha Esa… Kalau minggu lepas, aku telah dipilih oleh pihak Utusan Malaysia untuk ruangan Blogger Pilihan dalam sisipan Citra Orang Muda (.COM), minggu ini pula sekali lagi pihak Utusan telah memilih aku untuk tampil di dalam ruangan Citra Wanita di dalam akhbar Mingguan Malaysia..

 

mingguan malaysia

Ini adalah gambar muka depan Mingguan Malaysia, isu hari ini 12 Ogos 2012.

 

 

Dan ini adalah gambar yang telah di snap oleh NAZIM NASRI malam tadi, dan beliau tweetkan gambar ni kat aku. MashaAllah terkujat jugak.. sebab aku tak tahu yang artikel ni akan keluar pada hari ini. Apa-apa pun.. Thank you Dik Jim!

 

 

photo

Clearer pic, from Ikhwan Nazri of AMANZ.MY

 

 

Untuk pengetahuan semua, interview dijalankan pada majlis pelancaran Luvstylista dan interview lanjut telah dilakukan menerusi telefon sahaja.. Gambar-gambar dalam akhbar tu pula gambar photoshoot aku bersama produk Luvstylista, dan hasil kerja EyeStudio Photography yang awesome!!

 

Jadi, aku nak ucapkan ALHAMDULILLAH di atas ruang dan peluang yang telah diberi Allah kepada aku. Syukur! Kepada kawan-kawan yang nak mengetahui lebih lanjut pasal artikel ni, haruslah korang beli okay? Herherher.. Kbai.

 

 

Sign PNG NisaKay

25 comments :

miz ruha said...

tahniah2!!:)

khairul akmal bin azman said...

tahniah!

le ganti hana tajima pasni..

MisS BubBLe said...

untungnya nisa dah boleh pergi sejauh ini...tahniah tetapi jangan lupa pada semua follower oke..;)

myravea said...

Congrats nisa. :)
Rezekii rezekii.

yqnq ellyana said...

tahniah. comel je nisa :)

Tengku Nizam said...

retissssssssss

Misz Mieza said...

Murah rezeki Nisa bulan Ramadhan ni ye.. Alhamdulillah.. =)

Miza Yusof said...

tahniah nisa :) alhamdulillah murah rezeki :)

Zulaika Nasir said...

Gowjes ! Congrats nisaa ;)
rezeki tuu ;D

aimi said...

tahniah....

melimpah ruah rezeki awak.. jgn lupa pada si Dia =)

Nurmujahidah Ismail said...

tahniah nisa,, moga mkin berjaya dan berjaya :D

Leeza dayasari [santai leeza] said...

semakin murah rezeki yerk...
blogger celebrity..... tahniah.

creativeheart said...

Semoga murah rezeki.. tahniah.. :)

Ana Farhana said...

@MisS BubBLe

yes2.. btl tuu

nuraizuddin @ Mr. Secretary said...

wah.. meletop kedabom hg.. tahniah.. aku turut berbangga..

wanda said...

baru je baca tadi sis..hehee.comel k.nisa ! congrate ye..

daya jamal said...

ohsem lahh kak NK nie . ;)
kite akan simpan surat khabar hari nie . hihi .

fayun said...

tahniah kak nisa. kak nisa comelll :)

shera said...

Untunglah ! Kak Nisa Kay comel sangat . :)

comeliness_zaty said...

tulah. tekejut tgk gmbr nisa dlm paper td..btw, thniah2 :)

boni kacak said...

tahniah ye nisa!! :)

The ShomeL TwinZ said...

tahniah nisa, rezeki di bulan ramadhan...:)

Nurul Akmal said...

Tahniah Nisa..

sitikadhijah said...

wah dah dpt masuk paper.. sememamgye kak nisa dah popular.. thaniah kak.. :D

iyka zulaika said...

tahniah nisa. buat collection surat khabar, majalah la mcm tu. hee :) all the best nisa! :D