Friday, August 3, 2012

NASI AYAM – menampilkan para retis YouTube !

 

Assalamualaikum…

 

Haaa tadi punye lah usha-usha short film kat Youtube, sekali aku jumpa video dari vlogger Mentol Pecah, yang aku tengok ala-ala short film lah jugak. Hahah lantakkk! Kisahnya cukup simple, mengenai seorang mamat yang malas keluar beli nasi ayam! So… apakah yang terjadi?

 

Kalau nak tengok para retis Youtube (vlogger) yang tampil dalam video ni, moh ler kita tengok : NASI AYAM

 

 

Antara vlogger yang muncul dalam video ni adalah :

 

Aman wan:
http://www.youtube.com/AmanWan


KD
http://www.youtube.com/mizblurrity


Aiman Azlan:
http://www.youtube.com/aimanazlan90


Kyopropaganda:
http://www.youtube.com/kyopropaganda


Aidil Dbhari:
http://www.youtube.com/user/aidilsk8


Anuar Hadi:
http://www.youtube.com/IniAnwarHadi


Neeta:
http://www.youtube.com/iamNEETA


Polkadot Doughnut:
http://www.youtube.com/maccaboyz91


Mat Lutfi:
http://www.youtube.com/matluthfi90


Shazreen:
http://www.youtube.com/pinkmarbless


Panda Merah:
http://www.youtube.com/chiijo


Alif :
http://www.youtube.com/alifstyle


Maria Elena:
http://www.youtube.com/shortnap


Solehah:
http://www.youtube.com/98hahelos

 

 

 

COOL GILA :) Selamat menjalankan ibadah puasa..

9 comments :

LaLa mhdnor said...

dah tgk tadi, giler lawak hahaha :P

azri johan said...

haha, funny,,..

kesian aman wan

Eera Shera said...

lawak la video ni :D

nurdani said...

hahaha. tak boleh blah betul. punya la malas nak beli.

Leeza dayasari [santai leeza] said...

emmmm........

dhia adawiyah said...

keklakar nya ! .. anwarhadi tu baru nak bagi salam .. haha .. kesiann .. malas nak beli nasi ayam .

Syafik Coklat said...

last2 jd mcm tu .hahaha .ape laa

Hanih Borhan said...

hahahaha,memang cool...

buka puasa roti gardenia je lah amanwan...haha

Datin Qat said...

kyopropaganda tu students uitm tempat saya belajar , bebudak photo :)