Sunday, July 1, 2012

Whatchu whatchu whatchu WHATCHUWANT???

 

Assalamualaikum..

 

Woahahaa kemain tau tajuk entry dah macam nyanyi lagu rap pulak. Kekekeke… Eh eh sekarang bukan musim rapping ke ape, tapi musim bola!!! Tipulah aku kata kalau aku tak terkena tempias musim-musim bola ni kan. Kat twitter, facebook, atau berjumpa depan-depan sekalipun topik yang kawan-kawan aku duk bualkan mesti pasal bola!

 

Aku pon rasa muka dorang semua dah sebijik-sebijik macam bola kot. Kekeke.. Entah entah dalam tido pun silap hari bulan duk jumpa dalam mimpi sambung borak pasal bola! AHAH! Kalau dah kronik macam ni demam bola korang, aku tahu apa “ubat” yang sesuaiiii buat korang!

 

WHATCHUWANT IS WHAT YOU GET!

Apa korang nak itu yang korang akan dapat! Senang kan? Okaylah, to be clear, aku tengah bercakap pasal WHATCHUWANT PACK yang ditawarkan oleh Celcom untuk semua kaki-kaki bola kat luar sana! Pilih pack yang korang nak. So whatchuwant?

 

WHAT 1

Ada 6 pack menarik tertarik kau memang da bomb yang boleh korang pilih. Whatchuwant? Talk pack? Text pack? Surf pack?? Pick whatchuwant dengan mendail *128# sekarang! Dengan WHATCHUWANT PACK ni korang boleh pulun semua pasal bola, nak duk update kat twitter ke, nak borak dengan kawan ke, nak MMS gambar ke.. semua dengan kadar hebat!

 

Untuk menambahkan lagi semangat korang di musim bola yang hangat nih, Whatchuwant Pack ni ada dua pack tambahan yang best! Pack ni available sampai hari ni aje (1 JULAI 2O12).. So whatchuwant?

WHAT 2

Talk n Text Pack
Berborak atau sms lah sampai lebam dengan kawan-kawan korang pasal bola bola bola dannn bola! Mungkin yang lelaki excited pasal result game, atau yang perempuan boleh bercerita pasal player yang hot! Oppss.

 

Football SMS Alert Pack
Dapatkan hebahan pantas melalui SMS mengenai semua berita terkini berkaitan kejohanan bola sepak terbesar di Eropah.

 

Duk pulun sms, borak dengan kawan-kawan pasal bola, jangan tak tahu korang boleh menang hadiah! Haaa dengan subscribe dengan packs yang ditawarkan, korang berpeluang menang gajet-gajet cool giler seperti di bawah :

page


6cdb893a76b656eac5438ac3d71b2f36-horz-vert

Huiyoooooo berpeluh-peluh tapak tangan aku tengok semua gajet hebat nih!! Aku nak yang tu!! Yang tu!! Atau yang tu!! Hahahaa! Pick your pack,pick your prize! Haaa duk sembang bola aje dah bolehkan korang menang hadiah woot woot!!

 

Macam mana nak menang ni semua? Atau masih tak paham pasal WHATCHUWANT PACK ni?? Apa lagi semua pergi terjah http://xpax.com.my/whatchuwant.php sekarang okayyy! Haaa dah habis baca kan entry ni?? Cepat pergi terjah website Xpax sekarang!!

 

 

MORE INFO AND DETAILS : http://xpax.com.my/whatchuwant.php

 

 

 

Sign PNG NisaKay

4 comments :

Syarifah Nornazrah Al Yahya said...

alhamdulillah, naz dah menang dlm kempen ni dlm minggu ke 4...

Naz dah menang! : Naz pemenang kempen Whatchuwant Minggu ke 4

khairul akmal bin azman said...

wah.
biar betik komen kat atas ni?

Rizki Pradana said...

aku suka banget sama blognya..
isi blog dan postinganya bagus, menarik dan bermanfaat sakali..:)
jangan lupa untuk terus menulis menulis yaa..^_^

oia salam kenal
kalau berkenan silahkan mampir ke EPICENTRUM
folloback juga ya buat nambah temen sesama blogger,,tukeran link juga boleh,,makasih..^_^

Alieza Dayasari said...

alamak.. tak pakai plak celcom. baru jer tukar.. 3 bulan lepas.