Monday, July 2, 2012

Warna warna ceria dari GET GORGEOUS!

 

Assalamualaikum..

 

Yeahhh segmen untuk aku mengomel pasal online shop dah kembali! Dah beberapa lama jugaklah aku tak buat entry pasal online shop ye. Kali ni aku nak share dengan korang satu online shop yang best. Online shop yang mempunyai keunikan tersendiri.

 

logo

GET GORGEOUS

WEBSITE : http://www.getgorgeous.com.my/

FACEBOOK PAGE : https://www.facebook.com/GetGorgeousBoutique

 

Apa bestnya butik Get Gorgeous ni?? Yang unik mengenai mereka ialah mereka menawarkan baju-baju dengan pilihan warna yang pelbagai dan warna-warna yang ceria! Warna pakaian memainkan peranan penting untuk menaikkan mood si pemakai, menaikkan seri dan membuat si pemakai tampak lebih menyerlah. Di butik Get Gorgeous mereka menawarkan pilihan baju yang berwarna ceria dan menyerlah!

 

179912_10150871233896319_2107010233_n-tile

Baiklah pada 25 JUN 2012 yang lalu, aku telah muncul di dalam sisipan LIFE & TIME akhbar NST bersama rakan-rakan sekerja di AMANZ. Dan baju yang aku pakai pada hari tersebut telah ditaja dengan penuh kasih sayang oleh Get Gorgeous . Rambang mata betol bila aku menjejakkan kaki ke butik Get Gorgeous kat Sri Rampai, berpinar mata nak pilih baju!

 

 

P1010681

Ada yang duk tanya aku, Sleeveless Cardigan warna mustard tu aku beli dari mana? Haa kalau korang dah berkenan, meh sini aku nak bagitahu cardi tu semestinya dari butik Get Gorgeous . Aku pon dah terpikat benor dengan warna mustard cardi tu. Shawl lebar yang aku pakai tu pun dari butik Get Gorgeous .

 

 

P1010684

Gambar ni diambil di Bangsar Village, sebaik sahaja lepas sesi temuramah dan photoshoot untuk akhbar NST, lebih kurang dua minggu sebelum berita mengenai AMANZ keluar paper. Baju yang biru tu pun dari butik Get Gorgeous, Keisha Long Blouse (electric blue). I truly love this blouse sebab dia labuh dan sesuai untuk muslimah.

 

 

P1010892

Okay ini pula gambar dekat blazer yang aku pakai untuk gambar muka depan sisipan LIFE & TIME tu. Blazer comel gila, crumple shawl dan maxi skirt semuanya dari butik Get Gorgeous.

 

 

P1010936

Suka sangat dengan blazer ni sebab dia lain dari yang lain. Siapa yang berkenan boleh check out blazers dan cardigans kat section JACKETS & CARDIGANS kat website Get Gorgeous. Pasti rambang mata nak pilih!! Pada yang minat maxi skirt pulak, pelbagai pilihan gojes untuk korang di section SKIRTS & PANTS.

 

 

_DSC0316

Baru-baru ni aku ada photoshoot dengan rakan photographer di Taman Tasik Perdana KL. Dan sekali lagi Get Gorgeous telah berkesudian untuk menaja pakaian saya pada hari berkenaan. Dan pihak Get Gorgeous telah berbaik hati membenarkan saya memilih sendiri pakaian yang saya inginkan.

 

Heee entry pasal photoshoot kemudian lah ye… Entry yang ni aku nak fokus pada pakaian-pakaian oleh Get Gorgeous. Jangan lupa pergi ke website Get Gorgeous untuk cuci mata dan tak lupa like fanpage Get Gorgeous di facebook untuk berita terkini mengenai dorang!

 

Ohhh ye! Sebelum aku terlupa, aku nak turut membantu Get Gorgeous mengwar-warkan contest pencarian MISS GORGEOUS 2012. Contest ni dibuka khas untuk semua tetapi dengan syarat anda haruslah memakai koleksi Get Gorgeous. Haaa maknanya aku boleh join la kan?? Dan satu lagi contest ialah Peraduan Cipta Slogan :

 

c44fea9cbf6cb8b

c44feaa049b07eb (1)

 

Haaa… mudah je kan conest-contest yang dianjurkan oleh Get Goegoeus ni? Hadiah pon best wohh!! Makan malam bersama Heliza Helmi gituu… Lepas tu dapat lagi hadiah dari para penaja contest. Best best! Jangan lupa join ramai-ramai okay? Kbai.

 

GET GORGEOUS

WEBSITE : http://www.getgorgeous.com.my/

FACEBOOK PAGE : https://www.facebook.com/GetGorgeousBoutique

 

 

 

P/S : Kepada online shop yang ingin mengupah saya jadi model produk kalian boleh hubungi saya di alamat emel sukamenaip@yahoo.com

 

Sign PNG NisaKay

11 comments :

Weirdo said...

Awesome giler baju diorang , memey gorgeous betoi lah ! :D

Riena Haiqal said...

wah.. masuk majalah lagi la.. :) hehehehe
makin femes la Nisa... :)

mira maisara said...

wah..not bad ..

rerehalim said...

comel nye baju2 die!

Ayu Iman said...

cantek sgt baju tue tp klo org bdn agak chubby dan rendang je orgnya leh pakai x?

MAY said...

org kurus pki bju pe pon cantik.huk3...

sYiRa LoKMaN said...

awesome ^_^

Lawa Collections✿ said...

wow! mmg gojes...^__^

DanieL AdiE said...

Sangat colorful....

Boni JLL3 said...

agak menarik baju2 yang ada tu..

Anonymous said...

you sgt x lawa pkai shawl
u pkai tdung bawal, GORGEOUS! :)