Monday, July 9, 2012

More prizes are coming you way. Get WHATCHUWANT now!!!

 

Assalamualaikum..

 

WHATCHUWANT? Whatchu whatchu whatchuwant?? Amboi tak habis lagi nak rapping? Hahaha.. belum habis lagi pasal WHATCHUWANT ni weyyy. Banyak lagi benda best nak aku kongsi dengan korang ye… sebelum ni, demam bola duk melanda kita, so dengan Whatchuwant Football Pack, korang boleh dapat whatchuwant di musim bola ni!

 

Tapi musim bola dah habis, tak bermakna korang tak boleh dapat whatchuwant ye dak? Macam entry whatchuwant sebelum ni, korang boleh pilih nak menang hadiah yang mana! Cuma perlu tahu butang yang betul untuk ditekan ! Aum aummm ini sangat besttttt!! So apa hadiah-hadiah yang ditawarkan??

 

WHAT WHAT 1-vert

Lai lai…. pick a pack, pick a prize! Hohoooo (dah macam santa claus pulak akuu). Nak tahu macam mana nak dapat whatchuwant? Cepat-cepat oii dail *128# dan tekan butang Send atau Call ! Easy peasy!

 

So, lepas dail *128# tu korang haruslah pick a pack dan barulah korang dapat pick a prize! Senang kan? Pilih pack yang sesuai dengan korang, then boleh pilih hadiah idaman kalbu. Wohooo! So apakah pack-pack yang ditawarkan? Jeng jeng jenggg :

WHAT 3

Ada 7 pack menarik untuk korang pilih! Lebih banyak pilihan, lebih mudah korang nak pilih sebab kita manusia ada macam-macam karenah, ada macam-macam kehendak.. So, dengan Xpax Whatchuwant Pack ni korang boleh pilih pack yang sesuai dengan diri korang.

 

 

Hambuiiii joget sakan aku duk dengar lagu WHATCHUWANT dari video ni. Bape kali aku nak ulang? Pick a pack, pick a prize of whachuwant! Haaa mudah teramat sangat! Dengan pack pilihan hati, kadar menarik, korang boleh pilih pulak hadiah yang korang nak! Untuk memastikan semangat korang, sila rujuk balik gambar hadiah-hadiah di atas! Kekeke…

 

Yang best nye, korang boleh gabungkan pack-pack yang ada untuk subscribe sebanyak mana pack yang korang boleh! Subcribes the pack, dan berpeluang menang hadiah-hadiah menarik yang ditawarkan, yang aku dah letak gambarnye di awal entry tadi.

 

Lebih seratus orang peserta bertuah dah pun memenangi hadiah yang dorang nak. So whatchuwant? Korang yang masih membaca entry ni tapi belum sertai masih sempat nak subscribe the pack of whatchuwant, dan menang the prize of whatchuwant! Jadilah seperti antara pemenang-pemenang bertuah ni :

WHAT 4

WHAT 5

WHAT 6

 

So apa lagi tercegat kat sini? Mereka-mereka di atas dah pun subscribe pack yang dorang inginkan, dan yanggggg paling penting, dorang dah menang hadiah yang dorang nak! Wowww best best! Apa tunggu lagi, maka haruslah korang dail *128# dan tekan butang Send atau Call sekarang hokayh???

 

Masih sempat lagi untuk korang join, sebab pemenang akan dipilih setiap minggu dan setiap minggu juga pelbagai hadiah menarik akan bertambah dan bertambah lagi! Jangan lupa dail *128# dan tekan butang Send atau Call ! Kalau korang masih blur tentang apa yang aku bebelkan dari tadi, maka haruslah korang layari http://xpax.com.my/whatchuwant.php untuk info lanjut!

 

 

PICK A PACK, PICK A PRIZE OF WHATCHU WHATCHU WHATCHUWANT!!!

 

 

Sign PNG NisaKay