Friday, July 20, 2012

Menangi jemputan ke Bengkel Hijab Sunsilk bersama Scarflets !

 

Assalamualaikum…

 

Hari ni banyak habiskan masa di facebook juga twitter… Blogwalking sana sini, dan tak lupa juga tengah mencari-cari apa isu best yang sedang melanda laman web sosial yang saban hari kita guna ni.. Dan.. jeng jeng jeng… aku ada berita best untuk gadis-gadis berhijab yang amat sukakan gaya trendy!

 

sunsilk

Aku duk usha page Sunsilk kat facebook, dan wowww mereka akan mengadakan Bengkel Hijab Sunsilk bersama Scarflets! Gadis-gadis berhijab mesti kenal Scarflets kan, kumpulan gadis berhijab yang pandai bergaya dan menjadi inspirasi dalam dunia fesyen muslimah masa kini..

 

Sunsilk akan menjemput mereka-mereka yang bertuah untuk menghadiri Bengkel Hijab Sunsilk bersama Scarflets ni! Wahh mesti best siapa yang dapat tu kan. Dapat jumpa dengan gadis fashionista Scarflets, dan dapat juga belajar tentang gaya hijab terkini! Ohhh macam mana nak dapatkan jemputan tu???

 

(1) First sekaliii korang klik LINK INI untuk ke page Sunsilk Malaysia di facebook.

sunsilk 1

Bila dah klik link yang aku bagi tadi tu, korang kena pastikan yang korang dah klik LIKE untuk fanpage Sunsilk Malaysia ni. Bila dah like, satu paparan macam yang kat atas ni akan muncul. Klik tab CARA UNTUK MENANG untuk maklumat lanjut bagaimana nak menang jemputan ke Bengkel Hijab Sunsilk bersama Scarflets.

 

 

(2) Lepas tu paparan macam kat bawah ni akan muncul :

sunsilk 5

Untuk minggu pertama hingga minggu kedua ni, korang perlu undi gaya hijab kegemaran korang… Share banyak kali mengenai gaya hijab yang korang suka tu dan lagi banyak korang share lagi besarlah peluang untuk korang menang jemputan ke Bengkel Hijab Sunsilk bersama Scarflets ! Hanya 10 yang bertuah aje akan dijemput!

 

sunsilk 6

Haaa untuk minggu ke 3 hingga minggu ke 7 pulak, Sunsilk akan mengeluarkan video tutorial untuk 4 gaya hijab dengan undian tertinggi. Satu minggu, satu video sahaja yang akan dikeluarkan. Haa masa ni lah kita kena cuba gaya hijab berkenaan dan berpakaian mengikut tema mingguan. Upload foto dan jika anda dipilih sebagai penyertaan paling kreatif, anda boleh menang hadiah lumayan!!

 

 

(3) Lepas dah baca segala maklumat tadi bolehlah klik semula di tab LAMAN UTAMA.

sunsilk 1

Memandangkan sekarang ni masih lagi di peringkat undian, korang kena undi dan share banyak kali gaya kegemaran korang! Klik pada yang aku label bombor 4 tuu…

 

 

(4) Lihat kesemua gaya hijab yang dipertandingkan. Ada 12 gaya hijab kesemuanya.

sunsilk 3

Pilih gaya hijab pilhan hati anda, kemudian klik UNDI !

 

 

(5) Jika anda belum mendaftar, bila anda klik UNDI tu, paparan borang pendaftaran akan keluar.

sunsilk 4

Daftar sekarang jika anda belum mendaftar, dan undilah gaya hijab kegemaran korang! Jangan lupa klik butan SHARE di sebelah butang UNDI tadi dan share mengenai gaya kegemaran korang kat Facebook!

 

Apa lagi korang tunggu? KLIK SINI! KLIK SINI !, undi dan share gaya hijab kegemaran korang! Lagi banyak korang share, lagi besar peluang untuk memenangi jemputan ke Bengkel Hijab Sunsilk bersama Scarflets ! Mungkinkah korang yang bertuah yang akan memenangi jemputan tersebut?

 

Dan setialah bersama Sunsilk untuk video mingguan dan anda boleh cuba sendiri gaya hijab tersebut! Mungkinkah korang yang fashionista dan kreatif dan bakal dipilih sebagai pemenang wang tunai RM1500??? Mungkinkahhh? Apa lagi gadis hijab! Jom join!!

 

 

KLIK SINI : Bengkel Hijab Sunsilk bersama Scarflets

 

 

Sign PNG NisaKay

6 comments :

Cik Anis said...

wah best ni :) selamat berpuasa ^^ jemput ke blog cik anis :)

ADEEYA said...

Menarik ni! Selamat berpuasa :)

dhia adawiyah said...

baru nak vote sekali , tapi syaratnya "harus lebih daripada 18 tahun . -.-" ( tak dapat ~ )

nizatus syahida said...

wah,,menarik nih..nk try naseb lah..hehe

Atiqah Wadiah said...

sy nampak ika radiusite~ngeee :)

Nurul Akmal said...

Menarik..