Monday, July 2, 2012

Make up video – COMING SOON

 

Assalamualaikum..

 

Picture2834

InshaAllah kalau takde aral melintang maka akan siaplah video mekap menggunakan produk Mary Kay. Paling lewat pun tengah malam ni ye…  Sebab nak kena keluar ni.. ada event pulak…


 

Ohh ye, nak minta pandangan korang semua.. apa pandangan peribadi korang mengenai LALAI. Yelah.. apa sebab lalai… apa yang membuatkan korang selalu lalai, game ke, makanan ke, blog ke.. ehhh? Lepas tu apa langkah untuk mencegah lalai?? Hahaha so kalau ada pandangan bolehlah  tinggalkan komen korang ni ye. Hehehe. Kbai.

 

Sign PNG NisaKay

12 comments :

Boni JLL3 said...

selalunya yang melalaikan saya ialah bw..hehehehe.. hadoi

Riena Haiqal said...

Lalai? tak tahu cara nak kurangkan / cegah sebab saya pun kadang2 spontan boleh lalai... kadang2 gara2 blogging... nak tahu juga pandangan rakan2 lain..

Zaira Fadzil said...

woahhh video mekapp!!!!

Cik Anis said...

Nenek cik anis penah cakap kalau sesaat lalai mcm2 bole jd. pade cik anis bende paling membuatkan cik anis lalai adalah on9, x kire fb, blogging, you tube bla..bla.. tapi cik anis dah pasang software azan dalam lappy ni, so kalau azan kirenye peringatan suruh utamekan solat dulu kalau nak sambung on9 pun takpe bile dah tunaikan kewajipan tu.. ^^

eqa sulaika said...

Lalai ni mmg menyusahkan.Semua bnde x leh sempurna.Germ je

sbb : sye suke dlm blik air ade crmin dnding.Bila mndi msti kne ade cermin.Mcm lah cntek.Hihihi.Pling cpt mndi 20 minit , pling lmbt 1 jm.Seyes!Sbb tu slalu lmbt prgi sekolah.mkin cpt bngun , mkin lmbt kuar mndi.

Cgh : ltk jm dinding kt dlm tnds yg dh cptkn 10 minit , cermin plak ltk kt tnds lgi satu.

so ??? hah mcm mne tu.Dasyat k dasyat

Nurul Akmal said...

cantik lah tudung nisa..

Miss Xyz said...

lalai yang paling saya banyak buat ialah lalai daripada mengingati Allah. Astaghfirullah...

keli menari said...

Lalai ni akan datang bila ada masa lapang,masa diisi dengan perkara tak faedah , selalunya perkara tu menyeronokkan dan nampak macam tak faedah langsung dimata lain,kadang2 kita taw tapi pura2 xtaw.Hmm

Cikgu Vina said...

cik nisa pakai make up k tak pakai k..selalu nampak cantek..hihi,,share lah petua nak cantik kat belog..hihi..ade mkn pape suplemen k??hihi,,kulit cantik je

Hanih Borhan said...

Assalamualaikum... lalai ye...
selalu lalai dalam ibadah, sedih...

antara benda yg selalu melalaikan, apa2 je yg ada kena mengena dengan laptop & internet,huahuahua...

Misz Mieza said...

Lalai kerana selalu asyik ngan blog, FB, game dsb.. Kekekek...

nurdani said...

lalai kalau mengadap internet. kadang-kadang luang masa terlalu banyak padahal cuma belek facebook, twitter dan lain-lain. disebabkan kelalaian tu lah, delete dua-dua akaun dan fokus kepada blog dan email je. :)