Tuesday, July 24, 2012

KEK LAPIS SARAWAK ORIGINAL


Assalamualaikum…



Salam Ramadhan semua.. Dah tiga hari pun kita berpuasa. Oh ok berbalik kepada tajuk entry ini, aku berniat nak membantu kawan aku yang nak meniaga kek lapis Sarawak. Beliau tinggal di Sarawak dan akan pulang ke sana untuk berpuasa bersama keluarga. So bila pulang ke sana, beliau berkesempatan ambil order bagi mereka yang nak beli kek lapis Sarawak yang originally beli dari sana!



Kek lapis Sarawak memang terkenal dengan rasanya yang sedap dan mempunyai pelbagai perisa. Ada juga pelbagai warna dan corak untuk menarik perhatian pelanggan. Lumrah manusia suka melihat benda yang cantik dan menyerlah kan? Hehe… So kalau ada sesiapa yang nak order KEK LAPIS SARAWAK, meh cuci mata dulu tengok kek lapis.



kek lapis blueberry


kek lapis coklat cheese


kek lapis madu belang


kek lapis pudina


kek lapis strawberry prune



kek mael lambung
KEK LAPIS MAEL LAMBUNG (LATEST)




kek lapis masyitah
KEK LAPIS MASYITAH




kek lapis india - coklat cadbury
KEK LAPIS INDIA – COKLAT CADBURY




kek lapis neslo
KEK LAPIS NESLO




kek lapis vanilla chocolate
KEK LAPIS VANILLA CHOCOLATE




kek lapis fathiha
KEK LAPIS FATHIHA




kek lumut
KEK LAPIS LUMUT




kek lapis sutera dubai
KEK LAPIS SUTERA DUBAI



Baiklah.. ini sebahagian kek lapis yang sedia diambil ordernya. Ada banyak lagi pilihan kek lapis untuk di order. Aku cuma tolong promote kawan aku yang meniaga. So korang bolehlah rujuk details di bawah kalau nak tahu info lanjut mengenai kek-kek lapis sarawak ni.


  • Rujuk ALBUM GAMBAR INI untuk informasi lanjut dan lebih banyak pilihan kek lapis Sarawak.
  • Informasi mengenai nama kek dan perisa kek boleh dibaca di caption SETIAP gambar kek lapis.
  • Order dan pembayaran selewat-lewatnya hingga 11 OGOS 2012.
  • Disarankan order dan buat pembayaran awal, so kalau kek yang anda nak tu takde boleh tukar kek lain.
  • Collection kek dibuat pada 13 hingga 17 OGOS 2012. Lokasi collect area Kuala Lumpur dan Shah Alam.
  • Nak tahu harga dan berbincang mengenai order boleh contact tuan punya bisnes iaitu MAZNUR ANOWAR.



Jadi bagi yang berminat nak tengok lebih banyak pilihan kek lapis Sarawak dan bertanya harga atau ada sebarang pertanyaan lain boleh tanya terus ke tuan punya bisnes iaitu Maznur Anowar. Kalau tanya kat sini aku TAK LAYAN okay. Sebab aku tukang promote je. Hehehe apa lagi, borong jangan tak borong! Boleh buat judah berbuka atau juadah pagi raya :)



Sign PNG NisaKay

12 comments :

Nazrul Ashraff said...

sedap gilaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.

onie said...

thank you nisa... kesukaan onieeeeeeeee,thank you :)

onie said...

tuan dia study kat uitm puncak alam,dokek jola ngan eden ni haaa,hehe

blog-tips-kurus said...

bayar royalti Mael Lambong tak? hehe!

muhsin.aminudin said...

sedap yang amat kek ni. lagi2 bila disejukkan. tak ingat perasa apa, tapi warna warni dengan hitam kuning.

tirahzairi said...

alaaa...kn da terliur...hihi

#nisa..tirah follow nisa#

Anonymous said...

xdpt pun bukak fb die?

Fatin Farhana Binti Ramli said...

nak nak nak

Pengumpul Lirik lagu said...

comel dan menarik kek2 tu yer :)

SoLy SoLicious said...

perghh...mnyelerakan

cikBearBear ^^ said...

Sedappppnyeeee !! ♥

Isabel Diaz said...

cute nye.. dh lh sdp.. lg2 bln puasa nie