Monday, July 30, 2012

Join team Malaysia !!

 

Assalamualaikum…

 

Dulu demam bola dah sudah, kini demam acara sukan tahunan yang besar pula melanda! Seperti yang diketahui ramai Malaysia turut menghantar wakil-wakil atlet ke Sukan Olimpik yang berlangsung di London. Jadi.. sebagai rakyat Malaysia, jom tunjukkan semangat kesukanan dengan menyokong team Malaysia!

 

team malaysia

 

Soooo… macam mana nak join team Malaysia sebagai tanda sokongan kita? Cuma pergi ke website Samsung Olympic : Join Team Malaysia di atas, then ambil gambar anda, padankan dengan badan atlet yang anda nak.

 

Contohnye macam kat atas ni, salah seorang rakyat Malaysia dah upload gambar muka beliau dan padankan dengan badan atlet lawan pedang. Kat website ni ramai jugak yang memilih untuk “jadi” atlet sukan badminton. Korang lak macam mana? Jangan tunggu lama-lama, jom join team Malaysia!

 

 

CLICK HERE : Samsung Olympic : Join Team Malaysia

 

 

Sign PNG NisaKay

3 comments :

Azwa said...

nak try la.. thx nisa :)

Nurul Akmal said...

Boleh cuba nih..

Selamat Berpuasa NIsa.. :)

Fauzi Blues said...

Kalau ada bdn player bola..bleh try join..sebab tem bola Malaysia kan tak qualified ke Olimpik