Sunday, July 29, 2012

Jangan biarkan hidup anda diselubungi misteriii…

 

Assalamulaikum..

 

Ingat lagi tak entry HADIAH-HADIAH HEBAT WHATCHUWANT ?? Kalau tak ingat pergi baca! Hahaa… jadi sudah tiba masanya untuk hadiah utama yang amat best dan hebat! Tapi yang misterinya hari ni, aku takkan senang-senang bagitau korang apakah hadiah utama Xpax WHATCHUWANT !

 

misteri 1

Kalau ku suruh korang tilik gambar kat atas ni, agak-agak dapatkah korang meneka apakah hadiah misteri yang menanti pemenang hadiah utama WHATCHUWANT?? Dapatkah korang? Dapatkah???

 

misteri 2

Yang ni pulak macam mana? Perghh misteri habis ni! Korang cepat la teka.. Agak-agak apa benda la yang misteri sangat ni ye. Korang teka la.. Rumah kah? Kapal selam kah? Jet ski kah?? Haaa misteri sangat nihhh! Sampai aku pun tak tahu! Hahaha…

 

 

Baiklah, disebabkan aku dah kata jangan biarkan hidup anda diselubungi misteri, maka aku nak bagi korang klu untuk korang teka sendiri apaka hadiah misteri di atas :

1. It can make you go “Wheeeee!!!!”

2. Say hello to social life!

3. Akan membuatkan korang rasa konfiden yang teramat.

4. Hadiah yang sangat sangat awesome! (semestinya lah!)

 

 

Nak kan lebih banyak klu? Klik http://bit.ly/WCWGrd setiap hari dari tarikh 23 hingga 29 Julai 2012 untuk lihat lebih banyak klu mengenai hadiah misteri kat atas. Korang boleh join perbualan kat Twitter mengenai hadiah misteri ni dengan gunakan hashtag #PeekWhatchuwant , tak pun via Facebook Connect di site tersebut.

 

Adakah ianya sesuatu yang WHATCHUWANT??? Pendedahan terbesar akan dilakukan pada 30 JULAI 2012 ini!! Teka jangan tak teka okay! So sekali lagi aku nak ingatkan.. macam mana nak dapatkan hadiah-hadiah WHATCHUWANT?

 

 

Dail *128# dan pilih pack yang sesuai dengan penggunaan anda :

WHAT 3

Kemudian pick a prize of WHATCHUWANT! Mudah sangat kan. Mungkin kah korang juga pemenang hadiah misteri di atas? Jeng jeng jenggg~

 

 

 

 

So peek the prize, dial *128#, pick a pack and pick a prize!

 

 

Sign PNG NisaKay