Wednesday, July 4, 2012

GIRLS !!! Lets join CLINIQUE BEACH PARTY 2012

 

Assalamualaikum…

 

Sebelum ni ramai yang tanya aku macam mana nak dapat invitation untuk beauty product event. Hmm kadang-kadang tak boleh harapkan invitation sahaja, kadang-kadang kita kena datang and participate sendiri! Hehee…

 

Yeahh yeahh berita baik untuk para gadis di luar sana yang sedang membaca blog aku. Di sini aku nak war-warkan beauty product event oleh jenama kosmetik terkenal, Clinique, iaitu event CLINIQUE BEACH PARTY 2012.

 

page

Jenama CLINIQUE ialah jenama produk penjagaan kulit dan kosmetik yang berprestij di US dan boleh didapati di 130 negara di seluruh dunia. Clinique juga mempelopori jenama kosmetik pertama yang dibangunkan menggunakan dermatologis. Haa best kan produk Clinique. Jadi korang jom la ramai-ramai join CLINIQUE BEACH PARTY 2012!

 

 

Untuk mengetahui lebih lanjut mengenai CLINIQUE BEACH PARTY 2012, jom lah ramai-ramai like page Clinique Malaysia di sini : https://www.facebook.com/cliniquemalaysia . Lepas tu korang klik bahagian yang aku tanda #1 tu kat page Clinique Malaysia.

111

 

Bila dah klik yang #1 tu, korang akan nampak page yang memaparkan info-info menarik mengenai CLINIQUE BEACH PARTY 2012 !

112

INFORMASI MENGENAI CLINIQUE BEACH PARTY 2012 :

DAY & DATE : Saturday, 14th July 2012

TIME : 2.30pm – 6.00pm

VENUE : Sunway Lagoon Wave Pool

DRESS CODE : Beach Wear

TICKET PRICE : RM60.00 (With a doorgift)

 

 

Wowww para selebriti pun akan turut serta menyertai CLINIQUE BEACH PARTY 2012 ni! Sangat berbaloi-baloi bagi yang sanggup bayar RM60 tu untuk datang dan sertai event yang best ni! Untuk membeli tiket ke CLINIQUE BEACH PARTY 2012 ni, korang rujuk balik gambar kat atas atas tadi, aku ada tanda #2 kan.. Klik je kat situ.

113

Korang just kena isi borang ni. Get yourself a ticket and enjoy with us! I will be there too! Kalau datang dengan kawan-kawan seronok juga! Ajaklah kawan-kawan join sekali event ni! The more the merrier!

 

 

Summer In Clinique

DO YOU HAVE WHAT IT TAKES TO BE A CLINIQUE SUMMER GIRL??

Yes babyyy! The highlight of the event adalah pencarian CLINIQUE SUMMER GIRL!! Para editor majalah CLEO dan COSMOPOLITAN sendiri yang akan menjalankan audition dan memilih siapakah yang layak menjadi CLINIQUE SUMMER GIRL ! Jom jom!! Mana tahu rezeki anda, dapat menghiasi muka depan majalah CLEO atau COSMOPOLITAN! (1 pemenang untuk 1 majalah)

 

 

DSC_0696

Do I have what it takes to be a Clinique Summer Girl?? Editors please pick me! Ehek ehek!! Jadi girls, tunggu apa lagi, jom berparti di pantai (pantai la sangat) Sabtu depan! Buy your ticket now! Jangan lupa like page Clinique Malaysia : https://www.facebook.com/cliniquemalaysia !! Kbai.

 

 

VISIT CLINIQUE MALAYSIA :

Facebook page : https://www.facebook.com/cliniquemalaysia

Website : http://www.clinique.com.my/

 

 

Sign PNG NisaKay

11 comments :

Siti Rohaida said...

good luck dear

Riena Haiqal said...

jom join... :)menarik la

shiQin Az said...

mcm best je! nk join!

Lyssa Faizureen said...

nanti nisa pergi eh , patry ni ?
Lyssa di-invite jugakk . tak tahu lah nak join ke takk :)

Syuk Ry said...

gud luck,, :)

Gadis Gingsul said...

Nissaaaa
hellooo.salam kenal dari dunia blogging indo, u soo femesss [:
soo beautiful...hug

cikpia said...

i am going.... jumpa kat sana yer!!!!!

Azham Vosovic said...

wah....ada bakat hehehehe!

Boni JLL3 said...

errr.. saya boleh join ke event ni?

Zaira Fadzil said...

hehe susah nak celen dengan awek-awek chinese with the bikinis nihh! :D

Fienazzuki said...

good luck nisa!!!