Thursday, July 5, 2012

GIRLS!! Jom pergi event event event!!!

 

Assalamualaikum..

 

Wahh seronoknye nak update entry kali ni sebab aku nak share events yang best-best untuk korang semua! Yelah.. peluang dan rezeki yang ada harus dikongsi bersama kan.. Kat sini aku nak war-war kan event yang best yang akan berlangsung hujung minggu ni!

 

 

#1 BAZAAR AROUSH

Jom ramai-ramai mengimarahkan masjid dengan menghadiri event di bawah ni.. pelbagai aktiviti menarik bakal diadakan, bengkel-bengkel bermanfaat serta gerai jualan pelbagai produk menanti anda! Ajak keluarga, sahabat handai memeriahkan majlis. Sambil kita bersantai, kita menimba ilmu dan mengeratkan silaturahim!

 

Info lanjut sila lawati :
https://www.facebook.com/events/320240678060221/

aroush

 

 

 

#2 HAJABA SYAWAL COLLECTION FASHION SHOW & MINI LAUNCHING OF LUVSTYLISTA

Jenama pakaian muslimah terkenal Hajaba akan mengadakan event khas untuk memperagakan koleksi terbaru sempena Syawal akan datang.. Selain itu, Hajaba akan melancarkan juga sub-line Hajaba iaitu LUVSTYLISTA yang akan diperagakan oleh selebriti terkenal.

 

Untuk pergi ke event ni kena RSVP dulu.. Sila SMS Puan Mona di 013-3276231, nyatakan nama anda dan nyatakan yang anda berminat untuk menyertai event ni. Jangan lupa tinggalkan alamat emel anda pada beliau ye. Jemputan akan diedarkan pada hari Jumaat (bergantung kepada kekosongan)

 

Info lanjut sila lawati :
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=405750339460949&set=a.398887563480560.79064.391318664237450&type=1

luvstylista

 

 

 

 

#3 LIPSTICK PARTY

Tidak tahu bagaimana hendak pilih warna lipstick yang sesuai dengan kulit atau tema pemakaian anda? Jom berparti dengan lipstick Color Crème dari Mary Kay! Tanyakan juga tips-tips kecantikan dari perunding kecantikan, Dya Romantika.

 

Ada lucky draw tau! Untuk RSVP sila hubungi Dya Romantika 013 6030 370 ! Kalau ada readers yang nak pergi sana, korang mention pada beliau yang korang readers blog Nisa Kay ya!

 

Info lanjut sila lawati :
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=438299252857803&set=a.111105105577221.11591.100000331958597&type=1&ref=notif&notif_t=photo_reply&theater

lipstick party

 

 

Yeahhh ada 3 event yang best dan menarik untuk korang semua pergi! Jangan lepaskan peluang.. Semua event di atas ni percuma.. Tak payah bayar apa-apa untuk masuk.. Cuma event kedua dan ketiga aje yang kena RSVP.. Sebab dua event je yang ada limited seats. Jadi apa tunggu lagi? Jangan lepaskan peluang ye!

 

Untuk event pertama, iaitu Bazaar Aroush, saya akan cuba berada di sana.. Memang dah merancang nak meluangkan masa di sana tapi malangnya kita hanya mampu merancang tapi Allah yang menentukan. Jadual agak padat sebenarnye sekarang.. Event kedua tu semestinya saya akan ada.. Manakala event ketiga pulak tak dapat datang. Hukhuk.. So siapa yang free boleh join! Hehehe…

 

 

Jom ramai-ramai like fanpage SAYA SUKA MENAIP !! TQ :)

Sign PNG NisaKay

13 comments :

Nazrul Ashraff said...

tu dia. haha. kau dah macam duta weh..

Alynn Nyzaa said...

byk nye event..:D

blog-tips-kurus said...

event manager ni.. awat semua tarikh sama? blk kampung maaa... :(

Miss Sue said...

nak join but kat kedah lagi la :(

Riena Haiqal said...

nak pegi tapi jauh... apsal la takder buat kat labuan ni.. :(

Nurul Akmal said...

Semuanya meriah... tapi date dia x mengizinkan..

Supermak said...

picture yg pakai tudung bawah sekali tu mcm maria elena je??..kan??kan??...xbleh g event ni..balik kampung...

Atiqah Wadiah said...

yeayyyy~byk event menarik..tq nisa :)

Ana Farhana said...

bestttnyeee tapi jauh sgt...

Boni JLL3 said...

kalau sy nak pergi n join boleh ke??hehe

cik mun said...

wahhh..byaknye event~

Alieza Dayasari said...

Sekolah sibuk dgn hari sukan dan seminar.
shah alam.. agak jarak dari rumah.

Maria Elena Zarul said...

saya tak dapek pi luvstylista launching =(
have fun bebeh!