Friday, July 13, 2012

Filem pertama lakonan NISA KAY

 

Assalamualaikum…

 

Hai semua. Segan pulak nak buat entry ni. Hekhekhek. Takpelah, aku tebalkan muka jugak untuk buat pengumuman yang tak berapa nak gempar ni ye… Setelah setahun lebih ia diperam dan dikerjakan..maka siaplan sebuah filem yang bertajuk THE BOSS !

 

poster

Filem ini merupakan kerjasama dengan COMBIA PICTURES. Diarahkan oleh pelakon utama filem ini sendiri iaitu abang Shahisham Yusof. Abang Shahisham atau lebih manja dipanggil Abang Sham melakonkan watak utama iaitu seorang boss yang sengal, dibantu oleh dua secretary yang boleh tahan sengal ayam mereka.

 

Watak secretary tersebut dilakonkan oleh aku, Nisa Kay dan blogger evenista iaitu Rabiatul Adawiyah. Filem The Boss turut dibantu oleh pelakon-pelakon tak bertauliah iaitu Fadhli Zakaria dan Rock Carpark. Antara blogger khas yang dipilih untuk menjayakan filem ini ialah Yana Yassin (design) dan Hamzah Ian (production)

 

 

 

 

NANTIKAN FILEM INI DI PAWAGAM 31 SEPTEMBER 2012 !!

 

 

 

P/S : Siapa percaya aku ketuk sorang-sorang kang! Kahkahkah!!!

Sign PNG NisaKay


38 comments:

  1. langsung tak caye!
    if hanis zalika caye..
    #gengster celop

    ReplyDelete
  2. wah biar betul.... Terpaksa percaya sebab dah ada nama Nisa kat gambar tu.. nak tengok la kalau macam ni..

    ReplyDelete
  3. naseb ada note kecik tu..kalo x nak TER percaya gak..hehe..xmustahil kan.. :)

    ReplyDelete
  4. ades... lepas kena ketuk baru tahu awk tipu... hahahahahhaa....

    ReplyDelete
  5. mula2 bru nk taip tahniah..nsb baik mata g baca nota kecik tu.. hahahah :)

    ReplyDelete
  6. 31 september pulak tuh... septmber tak smpi 31 la.. hahahah tgok tarikh da tahu tipuuu... hahahah

    ReplyDelete
  7. Filem nie memang hebat,.. Auwww :))

    ReplyDelete
  8. mmg 99% pcaye td..hahaha......nsb terbace note kt bwh tu..hihi :p

    ReplyDelete
  9. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  10. hahahaha!! ni lawak santai malam sabtu.. gurauan diantara blogger kan.. takkan la semua nak sama ngan hanis jalikha tu. Ada ke COMBIA Pictures tu? Hehehehe...

    Muka boss and senior secretary dah ganas, sekali muka pembantu secretary senyum. Nampak sangat pembantu duk goyang kaki tak stress keje. hehehe. :p

    ReplyDelete
  11. hahahaa awal2 boleh percaya.. baca part ketuk kat bawah baru terasa tertipu. bengongnye sayaaa..

    ReplyDelete
  12. haha... sempat lg nisa ye. tp kalau betul2 berlakon apa salahnya. ada bakat terpendam tu... :)

    ReplyDelete
  13. hahahahha.. saya dah nak lompat tembus siling rumah da ni.. last2 kena tipu je..haha

    ReplyDelete
  14. laaaaaaaaaaaaaaaa
    hehehehe
    kne ketuk baru sedar kne tpu
    >_<

    ReplyDelete
  15. ermmmm really kew ni? nisa kay.. akan kupahat nama ini di kotak fikiranku. hehehehe

    ReplyDelete
  16. hahahahhaa

    tipah hampir tertipu :P

    ReplyDelete
  17. meh ketuk kite sebab dah TER pecaya, ahaks~~

    ReplyDelete
  18. kenapa i laju laju cam nak tengok ? muehehe

    ReplyDelete
  19. hahakhak..

    mmg agk terkejut laa kalo betul2 hehe

    ReplyDelete
  20. Sampai hati. dah la ceq ni agak inesen. ceq igt sunggoh lah adohai huhu Combia Pictures tu y tak tahan, mmg aku pelik Combia ke Columbia Pictures neh hahahah adoi xpelah jnji post ni wat aku gelak. kat diri snirik. haha

    ReplyDelete
  21. really????
    wahhh awesome dear ^^

    ReplyDelete
  22. Hheee, memang boleh ter'percaya' ni :)

    ReplyDelete
  23. Baru nak percaya..lepas di warning kene ketok, so, terus tak caya...

    ReplyDelete
  24. alah nisa so saya kena ketuk la ni ye... heheh sorry.. awak nak saya buang ke entry tu.. kalau buat awak marah sorry ye..

    ReplyDelete
  25. klao betul...ape slhnye...tp jgn lpa ajak tirah skali..ekekkee

    ReplyDelete

TINGGALKAN KOMEN ANDA, PLEASE!

Copyright © Nisa Kay