Friday, July 13, 2012

Filem pertama lakonan NISA KAY

 

Assalamualaikum…

 

Hai semua. Segan pulak nak buat entry ni. Hekhekhek. Takpelah, aku tebalkan muka jugak untuk buat pengumuman yang tak berapa nak gempar ni ye… Setelah setahun lebih ia diperam dan dikerjakan..maka siaplan sebuah filem yang bertajuk THE BOSS !

 

poster

Filem ini merupakan kerjasama dengan COMBIA PICTURES. Diarahkan oleh pelakon utama filem ini sendiri iaitu abang Shahisham Yusof. Abang Shahisham atau lebih manja dipanggil Abang Sham melakonkan watak utama iaitu seorang boss yang sengal, dibantu oleh dua secretary yang boleh tahan sengal ayam mereka.

 

Watak secretary tersebut dilakonkan oleh aku, Nisa Kay dan blogger evenista iaitu Rabiatul Adawiyah. Filem The Boss turut dibantu oleh pelakon-pelakon tak bertauliah iaitu Fadhli Zakaria dan Rock Carpark. Antara blogger khas yang dipilih untuk menjayakan filem ini ialah Yana Yassin (design) dan Hamzah Ian (production)

 

 

 

 

NANTIKAN FILEM INI DI PAWAGAM 31 SEPTEMBER 2012 !!

 

 

 

P/S : Siapa percaya aku ketuk sorang-sorang kang! Kahkahkah!!!

Sign PNG NisaKay

38 comments :

khairul akmal bin azman said...

langsung tak caye!
if hanis zalika caye..
#gengster celop

Salina said...

woahh . hebatnya :D

Riena Haiqal said...

wah biar betul.... Terpaksa percaya sebab dah ada nama Nisa kat gambar tu.. nak tengok la kalau macam ni..

Ca Cik Duyung said...

naseb ada note kecik tu..kalo x nak TER percaya gak..hehe..xmustahil kan.. :)

nurdani said...

hahaha. hampir2 nak percaya

pAri-ParI tErbAng tiNgGi said...

hu3...lawak.

Lawa Collections✿ said...

dah agak dah kena tipu...huhu

che'pi said...

ades... lepas kena ketuk baru tahu awk tipu... hahahahahhaa....

CINTA UNTUK KITA said...

mula2 bru nk taip tahniah..nsb baik mata g baca nota kecik tu.. hahahah :)

Syafiqah Hashim said...

ye ye je la nisa kay ni..ehhehee

ielaSuhailah said...

31 september pulak tuh... septmber tak smpi 31 la.. hahahah tgok tarikh da tahu tipuuu... hahahah

YaNa Yassin said...

Filem nie memang hebat,.. Auwww :))

✉ ¥ana Fauzi ✉ said...

TERKEZUT SAYA ! HAHAH

Zaira Fadzil said...

lolzzz

Nurul Akmal said...

Hahahahaha tergelak kita... :)

Mira Adzlia said...

mmg 99% pcaye td..hahaha......nsb terbace note kt bwh tu..hihi :p

AmirahSyafiqah ♥ said...
This comment has been removed by the author.
AmirahSyafiqah ♥ said...

haha

rabiatul adawiyah said...

hahahaha!! ni lawak santai malam sabtu.. gurauan diantara blogger kan.. takkan la semua nak sama ngan hanis jalikha tu. Ada ke COMBIA Pictures tu? Hehehehe...

Muka boss and senior secretary dah ganas, sekali muka pembantu secretary senyum. Nampak sangat pembantu duk goyang kaki tak stress keje. hehehe. :p

Totinx said...

hahahaa awal2 boleh percaya.. baca part ketuk kat bawah baru terasa tertipu. bengongnye sayaaa..

Atiqah Wadiah said...

mati2 sy percaya..huhu :P

deq noor said...

haha... sempat lg nisa ye. tp kalau betul2 berlakon apa salahnya. ada bakat terpendam tu... :)

Boni JLL3 said...

hahahahha.. saya dah nak lompat tembus siling rumah da ni.. last2 kena tipu je..haha

Natasha said...

laaaaaaaaaaaaaaaa
hehehehe
kne ketuk baru sedar kne tpu
>_<

Syafik Coklat said...

terkesima jap.haha

Alieza Dayasari said...

ermmmm really kew ni? nisa kay.. akan kupahat nama ini di kotak fikiranku. hehehehe

Cik Ummi said...

hahahahhaa

tipah hampir tertipu :P

✿ pink velvet ✿ said...

meh ketuk kite sebab dah TER pecaya, ahaks~~

nuha ahmad said...

kenapa i laju laju cam nak tengok ? muehehe

Myra Abdullah said...

hahakhak..

mmg agk terkejut laa kalo betul2 hehe

missswafea said...

Sampai hati. dah la ceq ni agak inesen. ceq igt sunggoh lah adohai huhu Combia Pictures tu y tak tahan, mmg aku pelik Combia ke Columbia Pictures neh hahahah adoi xpelah jnji post ni wat aku gelak. kat diri snirik. haha

NURUASHIA said...

really????
wahhh awesome dear ^^

NURUASHIA said...

terkono aden haaa adehhh ='=

Fienazzuki said...

hahahaha....hadoi...ngeks!!!!!!!@rabiatul adawiyah

Myra Jay said...

Hheee, memang boleh ter'percaya' ni :)

DanieL AdiE said...

Baru nak percaya..lepas di warning kene ketok, so, terus tak caya...

secantikmanis said...

alah nisa so saya kena ketuk la ni ye... heheh sorry.. awak nak saya buang ke entry tu.. kalau buat awak marah sorry ye..

tirahzairi said...

klao betul...ape slhnye...tp jgn lpa ajak tirah skali..ekekkee