Tuesday, July 17, 2012

Clearance Stock Sale by FSYN

 

Assalamualaikum…

 

Meh mari rapat mari dekat kite ade something nak bagitahu. Ihik ihik. Gelak gedik kerana excited terlebih, mungkin? Sekali lagi aku nak maklumkan, online shop aku yang dulunya diberi nama Mini Shopaholics Online Shop telah pun aku re-branding dan tukar namanya kepada FSYN. FSYN aku sebut sebagai “fesyen”. Ejaan kasi huruf-huruf utama sahaja kasi nampak lebih urban puiii. HAHA!!

 

pink_vintage_wallpaper_by_rmpugliese

Yeah yeah sempena Ramadhan yang akan datang ni, aku dengan berbesar hati nak buat clearance stock sale di online shop aku iaitu FSYN. Aku nak clearkan stok yang ada, sebab inshaAllah kalau takde halangan Ramadhan ni aku nak tambah stok blaus-blaus di online shop aku.

 

Semua item aku dah finalize availability dan juga aku dah turunkan harga kasi harga runtuh punyeee! Semua harga aku dah turunkan kepada harga yang lebih berpatutan dan harga mampu milik. Dah kata sale kan?? Haa rembat jangan tak rembat tau!

 

 

CUSTOM MADE SHAWL by FSYN

Silky Paisley Shawl

Before : RM35
NOW : RM25

**Postage not included**

SILKY PAISLEY BLUE

SILKY PAISLEY GREEN

SILKY PAISLEY PINK

 

 

FSYN LOVELY BAGS

Before : RM35
NOW : RM29

**Postage not included**

BAG01-BROWN

BAG01-ORANGE

BAG01-PINK

BAG02-PINK

BAG02-TEAL

 

 

 

FSYN PRINTED SQUARE HIJAB

Before : RM8
NOW : RM7 (sehelai)

**Postage not included**

or

BUY ANY 4 PIECES OF PRINTED SQUARE HIJAB FOR RM25 (free postage)

SALE PRINTED SQUARE HIJAB

Antara Printed Square Hijab yang masih available.

cats

 

 

Segala kod item, postage dan informasi lanjut korang boleh like fanpage FSYN dan check album Clearance Stock Sale. Sale akan berlangsung selagi stok masih ada ya. Kalau beli 3 item ke atas FREE POSTAGE just for you guys!

 

 

FACEBOOK FSYN :

https://www.facebook.com/FSYNbyNK

 

 

 

Sign PNG NisaKay

9 comments :

NAL said...

nak tgk2 dulu la..leh hadiahkan kat kakak NAL ni..

Atiqah Wadiah said...

yeayyy~rembat jgn x rembat :)

syirah_8920 said...

handbag tu ada stock lagi x yang wane biru tu...

Nisa Kay said...

@NAL

heheh tengok jangan tak tengok..

Nisa Kay said...

@Atiqah Wadiah

ehhehe rembat sementara stok masih ade...

Nisa Kay said...

@syirah_8920

yes dear ade stok lagi...

check here :

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.390495917680490.88661.377161295680619&type=3

Alieza Dayasari said...

mcm sgt tergoda dgn beg beg...

Azydy said...

enjoy shopping...

nuraizuddin [Mr. Secretary] said...

nasib baik aku laki ja.. klu tak, habis borong. aehehhe