Wednesday, July 25, 2012

Aku nak bagi kad raya ni…

 

Assalamualaikum…

 

Dah beberapa hari pun kita menjalani ibadah puasa di bulan Ramadhan kan.. Alhamdulillah.. smeoga hari-hari yang seterusnya kita dapat menjalankan ibadah puasa dengan baik… Dan menyebut pasal puasa, pasti tak sabar menunggu raya kan? Setelah 30 hari umat Islam berpuasa, kita akan menyambut Syawal pula..

 

One thing about Syawal yang aku suka ialah bertukar-tukar kad raya. Yes memang sejak dari sekolah lagi aku memang suka bertukar-tukar kad raya dengan sahabat handai, jauh atau dekat.. Jadi.. tahun ni, aku nak bertukar-tukar kad raya dengan pembaca blog aku. Mungkin aku tak kenal korang individually, tapi aku tetap nak bagi kad raya.

 

kad-raya (1)

 

Kalau korang nak kad raya, ikut langkah-langkah mudah ni :

1. Like fan page Saya Suka Menaip –> https://www.facebook.com/nisamenaip

2. Hantarkan butiran diri anda iaitu NAMA dan ALAMAT ke inbox fanpage tu.

3. Tulis secara ringkas dan padat kenapa korang suka baca blog aku dan berapa lama dah korang follow blog aku. (Jangan panjang-panjang. Nanti aku takut aku tak baca)

 

TARIKH TUTUP ?? Hmm.. selepas aku mendapat 10 pembaca bertuah yang aku rasa layak untuk menerima kad raya. Cewahhh!!

 

PERHATIAN !! Aku hanya akan pilih 10 pembaca bertuah ye. So kalau anda dah hantar mesej tak bermakna anda kompem dapat. Maaf ler bajet ciput je tahun ni, so hanya dapat bagi kad raya kepada 10 yang bertuah :’)

 

 

 

Kenapa aku beria duruh korang tulis kenapa korang suka baca blog aku? Kenapa aku nak tahu dah berapa lama korang dah follow blog aku? Sebab aku nak bagi kad raya kepada 10 pembaca yang layak menerimanya. Yang lain tu bukan bermakna tak layak.. Tapi inshaAllah lain kali panjang umur aku bagi kad raya ye.

 

 

I’ll be waiting your messages! Bye bye.

Sign PNG NisaKay


16 comments:

  1. Waaahhhh! Saya nak!... :)

    Dah inbox pada Nisa...

    ReplyDelete
  2. wah..syempoiii lah nisa..kite pun nak jugak tp bawu follow nisa 2thn..hukhukhuk..layak kah..

    ReplyDelete
  3. wahhh beshnyeerr :) mmg beshkan tukar tukar kad raya

    ReplyDelete
  4. fuhhhh, best ni.. mesti penuh inbox tu jap lagi :p

    ReplyDelete
  5. nisa. saya da sent kat fanpage. :) selamat berpuasa..

    ReplyDelete
  6. saya takde fb :(
    tak dapat saya nak join.. huhu

    ReplyDelete
  7. mcm artis plak..

    ReplyDelete
  8. nisa ! secara kebetulan pun aku buat jugak macam ni , memang kebetulan sungguh . sori lah kalau ada persamaan . pape pon , join gak lah yang aku nye =)

    ReplyDelete
  9. nampak gayanya saya macam dah terlambat

    ReplyDelete
  10. erm..bestnye lah kalau dapat kad raya.. ^-^ ... tapi saya baru je baca blog ni semenjak kluar kat paper ari tu..ehehe.. so saya tak explore habis ag lah... apa pun tahniah bg yg berjaya

    ReplyDelete

TINGGALKAN KOMEN ANDA, PLEASE!

Copyright © Nisa Kay