Tuesday, July 10, 2012

21 TAHUN – Dah layak mengundi dah???

 

Assalamualaikum…

 

Semalam duk blogwalking, dan salah satu blog wajib baca ialah blog Fatin Liyana. Aku duk syiok la baca entry birthday beliau. Bila beliau mention yang birthday beliau jatuh pada 12 Jun lepas, aku macam wondering “Ehhh kenapa macam ada something yang aku lupa nih?”

 

Maka lepas ku ingat-ingat, lepas ku paksa-paksa otak aku mengingat apa yang aku nak ingat, baru aku sedar yang… birthday aku jatuh sehari selepas birthday FL, iaitu pada 13 JUN!! Wohooo yeahh yeahh baru aku sedar yang aku ni dah 21 tahun. Ehh masih muda kan? Sobss…

 

So masa hari birthday aku tu, bersamaan dengan hari RABU, aku ingat lagi ada beberapa perkara yang aku buat dari pagi sampai malam! Huhuhu. Pagi-pagi lagi aku dah keluar pergi event.. Lepas tu, ikut boss meeting kejap. Lepas tu paksa boss belanja makan sebab aku birthday girl! Hahaa..

P1010897

Yeehuuu yehhuu dapat pizza ! Sebenarnya boss dah plan nak ajak makan-makan kat Seoul Garden, tapi apakan daya Seoul Garden yang kami tuju tutup pulak??? Grrr! Tapi takpe.. rezeki aku dapat makan pizza hut pon dah okay sangat!

 

 

P1010901

Pepsi for four.

 

 

P1010905

Creamy and hot mushroom soup.

 

 

P1010909

Hot and fluffy garlic bread!

 

 

P1010910

Cheesy Bite Steak Pizza yang mengancam! Pizza ni baru je keluar masa tu. Sedap jugak ar masa tu, boleh order pizza daging atau pizza ayam. Nyum nyum~

 

 

P1010914

Kasi close up sikitttt… Aummm sedap nye sedapnyee…

 

 

P1010921

Kalau pergi Pizza Hut mesti aku order smoothies ni! Sedapppp… Mango Tango Yoghurt Smoothie! So kami meeting sambil makan-makan gituuu. Sambil memanfaatkan plug dan wifi yang ade. Ngeh ngeh~

 

 

P1010938

Kami lepak sampai petang jugak lah.. Lepas maghrib, aku ikut boss pergi Menara TM pulak, sebab ada dinner sempena pelancaran MY1CONTENT. Aku tak paham sangat apa ke benda MY1CONTENT ni, aku ni ikut je boss aku dinner. Dapat makan free. Kekekee..

 

 

P1010966

Huehuehue ni lah muka aku selepas makan-makan. Actually masa tu perut ku masih kekenyangan sebab makan pizza tapi dah ikut pi dinner, maka aku makan la jugak. Hidangan lak sedap, ala-ala hotel 5 bintang gituu. Muehehee..

 

Baiklah sekian entry birthday yang bosan lagi melaghakan. Mihmihmih… Birthday aku biasa-biasa je, takde hadiah, takde surprise, takde sambutan yang betul-betul sambutan. Paling grand pun tu la dia pergi makan pizza. Kbai.

 

 

Sign PNG NisaKay

27 comments :

Boni JLL3 said...

21 tu masih muda lagi sebenarnya.haha

profmie said...

happy belated day..21 tahun,..dh bleh dftr sbg p'undi ni..mcm sy jg..hahaa

Cik Ummi said...

huahuahua..
takpe3..samo la den,,bday tahun ni takde pape sgt pn..
kite celebrate bday thn depan ye? kalau pnjg umo lah..hoho


psssttt nisa keje ape neyh?

haz said...

wahh. nampak sgt menyelerekan je pizza tuu.. ok what dapat pizza.drpd xde pape kan? ^^ btw br haz taw kita ni sebaya rupenye.. hikhik >.<

AngelAwa said...

best la boss belanja. sy tak pernah ada boss. T_T

Fatin Liyana Asri said...

happy belated birthday nisa kay! dekat rupenya birthday iteww hehe

SiBudakKurus said...

hepi besday nisa!

Misz Mieza said...

Happy belated bufday! ^_^

Cik Anis said...

Hepi belated birthday nisa

keyboardkecik said...

lompat si katak lompat

@YUNID@TI said...

alololo.... bosan ke....ape pun apy besday dik.....

Dee Wayfarer said...

da too-are da nisa.... ;p

Daya Aziz said...

sedap tu pizza , hehe

misshannajr said...

takpe la tak sambut pun..yg penting kita ingat setiap birthday kita semakin pendek perjalanan hidup kita..semoga Allah memberkati awak :D

Alieza Dayasari said...

mak ai... adoi. sodapnya .... huuuu...

Alieza Dayasari said...

tetiba jew, lbh tertarik kat makanan... hihihi lari drpd tajuk entri.. im sorry..
tgh lapar.

qyqa mokhtar said...

alolololo...
comei sgt laaa nak kata 21 tahun..
^_^ sungguh akak comei oke.

walopon da lmbat nak wish gak epi besdayy kak nisa!!

Atiqah Wadiah said...

hepy belated birthday nisa :)

steffany daph said...

pizza pun ok juga tu. lain kli boleh smbut meriah2. (:

pAri-ParI tErbAng tiNgGi said...

ok ler tu...hu3...

Zaira Fadzil said...

happy birthday nisa kay!

.........cP~ said...

Salam.

Okay, sangat muda..Sob sob.

KA ( Klik Aje! ) said...

Tahniah dari KA, anda telah terpilih senarai "19 Blogger Feymes Wanita Cantik Di Malaysia"... Sila komen Sila klik aje link 19 Blogger Feymes Wanita Cantik Di Malaysia di bawah ni.
http://www.klik-aje.com/2012/07/19-blogger-feymes-wanita-cantik-di.html

Shazwan Azizan - wanblur said...

Eh, kau muda dari aku rupanya.... Tak pasal2 dulu aku pangil kakak. T____T

faiz fakhirin said...

tiba2 terliur bila tgk..

Zarul Umbrella said...

happy bday Cik Nisa

✿ Milly Molly ✿ said...

Gmbr last tu, awk cantek lah. Natural look :)

Btw, Happy Belated Birthday!