Wednesday, June 6, 2012

Vlogger MARIA ELENA buat penampilan khas dalam telemovie Cinta Vlog

 

Assalamualaikum…

 

Cerita pasal vlog, vlog ni kire macam adik beradik dengan blog la.. Kalau kat blog kita ekspresikan sesuatu perkara melalui penulisan dan gambar, tapi dengan vlog kita lahirkan atau kupas sesuatu topik dengan menggunakan ekspresi muka, nada suara dan lenggok badan.

 

CINTA VLOG merupakan telemovie terbaru yang akan disiarkan di TV9 tak lama lagiiii… Bila? ESOK WOIII!!! 6 JUN 2012, jam 8.30 malam. Dan seperti tajuk entry ni, vlogger dan blogger terkenal MARIA ELENA ZARUL akan buat penampilan khas! Woot woot tak sabar nak tengok! Jom layan trailer telemovie ni dulu.

 

 

Sekarang ni bersiaran di TV3 drama Memberku Hawa ada blogger dan model jelita HANIS ZALIKHA jadi watak antagonis kan.. Kali ni Maria Elena lak nak muncul jadi pelakon! Haruslahhh semua orang lekat depan TV esok malam kannn! Nak-nak pulak pelakon utama dia Wawa Zainal yang comel sangat tuh! Kbai.

 

 

 

P/S : Thank you kepada blog SYAFIQ ROSLI sebab melalui blog beliau la aku dapat tahu pasal telemovie ni!

 

Sign PNG NisaKay

23 comments :

Syafiqah Hashim said...

woww! besttt nyaaa...

cik ziqa said...

wajib tgk ! :)

Mia.lurve said...

wah. mesti tengok nie. >.<
maria elena & wawa zainal seyh. ^__^
minat dorang! hehe

Shahrul Hairy Shaharuddin said...

Drama ni leh sukses. Boleh g buat filem plak..

izzah said...

citer ni best . xsabar na tgk . thanks for info dear . =)

Rabiatul Adawiyah said...

nisa, akak sms ena tadi. dia nebes ok. esok banyak live update semasa screening! hahaha!

xoxo!
www.rabiatuladawiyah.com

kaishin said...

memang takde keje lain dah selain tercongok depan tv..kompem tengok punya lah :)

Mysara Ab Rahman said...

nk tgk tp kt umah sewa..tgk kt on9 je la...

Ary ariasputera said...

wahhh... bes ni

Hanih Borhan said...

Wow, Maria Elena masuk drama kot! Mesti tengok nanti ni, hahaha...

luqman zakaria said...

wow ...AWESOME~! nak update pASAL nih jugak la..hehe :) tq nisa sbb share~

ain vanilla said...

mcm best jew cerita ni . nak tengokk laa

Riena Haiqal said...

mesti tengok ni... tak sabar nya nak tunggu.. maria elena tu... :)

faa.rosli said...

mcm nk tgk..tp xde tv...

permata biru said...

dah tgk iklan smlm..xsabar nak tgk mlm nanti

Fazi Isma said...

best tgk trailer msti cter pn best...

Anis Athia said...

macam best jek, nak kena online streaming ni..hahah

Nur Auni said...

best la kak nis...nk tngok laa...sementara tb masih ada n sy masih melekat di rumah..hahahah

rain_gurlz said...

macam best je telemovie ni :)

Eyriqazz said...

Nisa kay - Soon...

Boni JLL3 said...

awok tu bila plak??hehe

Nurul Akmal said...

Nak kena tgk ni..

Pasni Nisa plak.. Hehehe good luck.. ;)

norien arshad said...

best .....