Wednesday, June 6, 2012

Vlogger MARIA ELENA buat penampilan khas dalam telemovie Cinta Vlog

 

Assalamualaikum…

 

Cerita pasal vlog, vlog ni kire macam adik beradik dengan blog la.. Kalau kat blog kita ekspresikan sesuatu perkara melalui penulisan dan gambar, tapi dengan vlog kita lahirkan atau kupas sesuatu topik dengan menggunakan ekspresi muka, nada suara dan lenggok badan.

 

CINTA VLOG merupakan telemovie terbaru yang akan disiarkan di TV9 tak lama lagiiii… Bila? ESOK WOIII!!! 6 JUN 2012, jam 8.30 malam. Dan seperti tajuk entry ni, vlogger dan blogger terkenal MARIA ELENA ZARUL akan buat penampilan khas! Woot woot tak sabar nak tengok! Jom layan trailer telemovie ni dulu.

 

 

Sekarang ni bersiaran di TV3 drama Memberku Hawa ada blogger dan model jelita HANIS ZALIKHA jadi watak antagonis kan.. Kali ni Maria Elena lak nak muncul jadi pelakon! Haruslahhh semua orang lekat depan TV esok malam kannn! Nak-nak pulak pelakon utama dia Wawa Zainal yang comel sangat tuh! Kbai.

 

 

 

P/S : Thank you kepada blog SYAFIQ ROSLI sebab melalui blog beliau la aku dapat tahu pasal telemovie ni!

 

Sign PNG NisaKay


23 comments:

  1. wah. mesti tengok nie. >.<
    maria elena & wawa zainal seyh. ^__^
    minat dorang! hehe

    ReplyDelete
  2. Drama ni leh sukses. Boleh g buat filem plak..

    ReplyDelete
  3. citer ni best . xsabar na tgk . thanks for info dear . =)

    ReplyDelete
  4. nisa, akak sms ena tadi. dia nebes ok. esok banyak live update semasa screening! hahaha!

    xoxo!
    www.rabiatuladawiyah.com

    ReplyDelete
  5. memang takde keje lain dah selain tercongok depan tv..kompem tengok punya lah :)

    ReplyDelete
  6. nk tgk tp kt umah sewa..tgk kt on9 je la...

    ReplyDelete
  7. Wow, Maria Elena masuk drama kot! Mesti tengok nanti ni, hahaha...

    ReplyDelete
  8. wow ...AWESOME~! nak update pASAL nih jugak la..hehe :) tq nisa sbb share~

    ReplyDelete
  9. mcm best jew cerita ni . nak tengokk laa

    ReplyDelete
  10. mesti tengok ni... tak sabar nya nak tunggu.. maria elena tu... :)

    ReplyDelete
  11. dah tgk iklan smlm..xsabar nak tgk mlm nanti

    ReplyDelete
  12. best tgk trailer msti cter pn best...

    ReplyDelete
  13. macam best jek, nak kena online streaming ni..hahah

    ReplyDelete
  14. best la kak nis...nk tngok laa...sementara tb masih ada n sy masih melekat di rumah..hahahah

    ReplyDelete
  15. Nak kena tgk ni..

    Pasni Nisa plak.. Hehehe good luck.. ;)

    ReplyDelete

Apa Reaksi Kamu??? Sila Taip Laju Laju Di Sini :)

Copyright © Nisa Kay