Friday, June 15, 2012

VLOG – I made this random video because I was too boring

 

Assalamualaikum..

 

Dah lama tak vlogging. Poyo gila ku rasakan. Aku bersedia untuk kritikan. Peduli pulak aku orang nak kutuk apa.. Bukannye aku suruh dorang rakamkan. Nak tengok, tengoklah. Kalau dah tahu tak suka sangat diriku ini kenapa susahkan diri mengadap benda yang tak suka? In fact korang lagi nak tengok and datang blog picisan ni banyak kali.

 

 

Aku buat video ni sebab aku terlalu bosan pada hari itu. Maka lepas bekerja aku decide nak buat vlog. Vlog ni pada mulanya memang TAKDE HALA TUJU, TAKDE MOTIF, TAKDE TOPIK. So mula tu memang aku duk merapu merabai je la. By the way, thanks for watching! xoxo.

 

 

PLEASE GIVE ME A GOOD TOPIC OR QUESTION. I MIGHT END UP MAKING ANOTHER RANDOM VLOG AGAIN :P

 

 

Sign PNG NisaKay

11 comments :

Anis Athia said...

thanks for sharing nisa.. :)

Nabila Azman said...

suke lah dengar kak nisa cakap :)

Puan Gojes said...

awesome la dear ;) teruskan buat vlog ye ;)

Miss Anis said...

hehehe suka2....

Elia Si Jejariruncing said...

Nisa!! best gk video tu. keep up d good work dear

Misz Mieza said...

Banyak dapat tips dari vlog nih.. Thanks! ^_^

Anonymous said...

i was about to like you. but the way you were sharing your video made me label you as a fake. kritikan membina. semoga lebih authentic dan tak poyo.

niedaida said...

kak nisa comel :)

dibnom said...

yeyyy ! chayook2 kak nisa :)terbaek la ! tenx untk nasihat n plbagai lagi tips . . maju nisa kay maju :D

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said...

tq share2 nisa...

Nur Emilya said...

comellah sis! teruskan usaha :)