Sunday, June 17, 2012

U.O.X. 2012 – It’s Time To Crash!!


Assalamualaikum..


Wahhh It’s Time To Crash? Crash ape ni? Rempuh pokok? Rempuh dinding? Rempuh lembu? Haishhhh korang niii, bukan yang itu laaa… Tu lah kurang ikut perkembangan semasa! Meh sini semua aku nak kasi tahu. It’s time to crush 2012 with U.O.X. 2012!!


1

U.O.X. 2012 adalah sebuah pertarungan muzik hebat yang dianjurkan oleh Celcom yeahhh!! Sesi ujibakat telah pun dijalankan di seluruh negara dan ternyata mereka yang hadir ke ujibakat semuanya hebat-hebat dan berbakat belaka!




4

Kalau korang masih ingat, U.O.X. BATTLE 2011 tahun lepas telah menyaksikan pertarungan antara band-band hebat yang merebut hadiah utama bernilai RM10,000 !!! Woww pakcik kayoooo pakcik kayooo!! Memang meriah dan kebabomm wa cakap sama lu!


Tahun ni pulak, buat pertama kali nya U.O.X. 2012 turut memasukkan kategori tarian di dalam pertandingan. Dengan cara ni lebih banyak la dance crew baru yang berbakat dan unik akan dicungkil. Ini juga bermakna U.O.X. 2012 akan memperlihatkan battle of the bands dan juga dance battle! Woww memang cool!




Jom jom kita usha sikit apa pemenang U.O.X. 2012 akan dapat :

Capture

Juara bagi pertarungan antara band akan memenangi wang tunai RM7000 berserta layanan VIP semasa MTV World Stage 2012 akan datang. Manakala juara dance crew akan menang wang tunai RM7000, layanan VIP semasa MTV World Stage 2012 dan korang dapat jugak menyaksikan persembahan mereka selaku jemputan untuk 8TV Showdown. Wahhh lumayan betulllll!!





6*UOX BATTLE 2011*


Mereka yang hadir ke ujibakat telah pun disenaraikan di lama web U.O.X. 2012 dan korang semua apa lagi kalau nak tahu band mana yang terer goreng lagu, dance crew mana yang mempunyai gerak tari unik, pergi ke laman web xpax.com.my/uox.



Dah tengok semua video ujibakat, maka undilah yang mana pilihan kalbu. Korang cuma perlu like sahaja kat mana-mana video band atau dance crew kegemaran korang. Senang je kan. Cepat pergi ke xpax.com.my/uox sekarang! Sesi untuk korang mengundi akan tamat pada 17 JUN 2012 !!!




3*UOX BATTLE 2011*


Rasai kemeriahan U.O.X. 2012 GRAND FINALE di lokasi dan waktu berikut :

Date: 23 June 2012

Time: 5PM – 11PM

Venue: Ground Floor, Orange Entrance, Sunway Pyramid
 
 


 
Jangan lupa lawat xpax.com.my/uox dan undi band serta dance crew pilihan  hati korang dan datang beramai-ramai ke grand finale 23 Jun ini!!!
 
 


Sign PNG NisaKay

2 comments :

♥e'in♥ said...

jauh sgt kat KL.. huhu

Snow Yuki said...

Bes sangat ke uox nie? Dulu pernahlah ada sox (sebab saye budak sekolah), biase jek..