Thursday, June 7, 2012

Pakej white studio shoot berbaloi-baloi

 

Assalamualaikum…

 

Haaa ni nak share something yang best dengan korang, terutamanya pemilik online shop sekalian. Sekarang ni macam trend pulak online shop mesti ade dorang punye baju design sendiri, atau signature dress kan… So bila dah design gempak, gambar pun mesti mau gempak ye dak??

 

Bila gambar gempak, bukan saja memikat mata-mata yang memandang, malah in shaa Allah laku bak goreng pisang panas fuhhhh! Kebabomm betol! Gambar-gambar tu jugak korang boleh frame kan letak kat butik korang ke, atau sebagai portfolio koleksi design sendiri lah kan..

 

Kalau nak gambar yang gempak, de vass, kebabomm, haruslah shoot dekat white studio dengan photographer hebat ye dakk?? Jom jom tengok pakej hebat dari EYE STUDIO PHOTOGRAPHY :

 

white studio rental

PACKAGE 1 cuma berharga RM79 untuk jam yang pertama, jam-jam yang seterusnya cuma RM50 sejam! Murah giler dah ni wehh.. percayalah cakap gua. Tapi package ni TANPA photographer ye. Maknanya korang kenalah bawak photographer sendiri.

 

 

white studio rental 2

PACKAGE 2 pulak cuma berharga RM350, sekali dengan perkhidmatan photographer profesional dari EYE STUDIO PHOTOGRAPHY ! Haaa para jurugambar dari Eye Studio menjanjikan hasil kerja yang memuaskan hati para pelanggan fuhhh best best!!

 

 

4

Haaa salah satu contoh gambar yang EYE STUDIO PHOTOGRAPHY shoot kan ialah gambar Diana Amir menjadi model untuk satu jenama tudung baru yang akan dilancarkan tak lama lagi yek! Kebabomm kannn! Kalau korang nak produk korang nampak glams habis, nampak vogue macam ni haruslah booking white studio shoot dengan EYE STUDIO PHOTOGRAPHY kan???

 

 

SONY DSC

EHHHHH??!!! Siapa ni? Artis baru ke??? Kehkehkeh!! Over tauuu. Ni aku lah woiii! Maaf ler muke gelap dowh sebab aku baru je balik dari Pulau Pangkor masa tu. Kuikuikui… Muka aku yang naik jerawat pon kasi licin flawless gituuu!! Terima kasih EYE STUDIO PHOTOGRAPHY !! Korang memang de vass!!

 

Haa.. apa lagi, kalau korang nak shoot suka suki pon boleh jugaa… jadikan portfolio sendiri ke, untuk shoot produk online shop korang ke.. semua boleh lah! Kalau nak tahu lebih lanjut pasal pakej-pakej berbaloi, silalah terjah :

 

Blog Aizul Marcello : http://www.aizulmarcello.com/

Fanpage Eye Studio Photography : https://www.facebook.com/eyeStudioPhoto

 

 

Sign PNG NisaKay