Wednesday, June 6, 2012

Nak lagi

 

Assalamualaikum…

 

IMG_1970

Hai Sab. Tahniah kerana terpilih untuk aku tepekkan muka kau kat belog picisan aku. Hohoo.. Rindu kau Sab. Rindu nak jenjalan kat Bukit Bintang sambil shoot shoot gitu.. Ehh kalau aku rindu shoot kat BB patutnya aku tepek gambar dengan Kemal lah kan? Ahhh biarlah..

 

Sebab shoot tak dirancang kat BB tu lah kita plan teru shoot kat Taman Layang-Layang ni kan Sab. Seronok sangat hari tu. Gambar-gambar pun mak sukeww. Pastu ingat tak Sab? Kita ramai-ramai makan kat IKEA masa tu. Seronok kan Sab? Aku rindu nak lepak-lepak lagi macam ari tu… makan-makan.. aku rindu meatball ehh??

 

Rindu nak karok beramai dengan korang lagi weyyy. Boleh saksikan Kemal nyanyi lagu Januari ehh? Boleh saksikan Fad yang feeling gila nyanyi lagu Meraung. Memang meraung kot dia masa tu. Aku dapat feel dia! Aku dapatttt! Kekekee.. K lah Sab. See you bila-bila. Kbai.

 

 

Sign PNG NisaKay

6 comments :

Boni JLL3 said...

ntah mcam mana, saya pun rindukan sab jugak...

hafiz hafizol said...

bila nak dgr aku feeling nyanyi lagu bunga-bunga cinta- misha omar ?? Hahaha

Atiqah Wadiah said...

rindu jgk nk karok~weeee

Zarul Umbrella said...

nak karok jgn lupa ajak AE dgn saya sekali

ADEEYA said...

Wahh bestnyaaa kalau dapat karok.

Ana Farhana said...

huhuhu