Friday, June 8, 2012

Jom terjah booth Mini Shopaholics di DiGi WWWow Awards Bazaar!!

 

Assalamualaikum…

 

Seperti yang aku duk war-warkan sepanjang minggu ni kat twitter dan facebook, maka akhirnya meh lah aku membuat pengumuman rasmi.. Buat julung kalinya, online shop aku iaitu MINI SHOPAHOLICS ONLINE SHOP (MSOS) akan menyertai bazaar! Huahuahuaa!!

 

BANNER7

Wokayhhh so buat masa ni, ni lah logo online shop aku ye.. Untuk bazaar yang akan aku join ni, ialah bazaar bersempena DIGI WWWOW AWARDS yang akan berlangsung Sabtu ni kat Subang Hi-Tech. Jadi dengan malu-malunye aku terima pelawaan untuk bukak booth. Weehuu!!

 

Untuk pengetahuan semua, pada hari berkenaan aku akan berkongsi booth dengan online shop CLOSETS OF AMY AMY yang akan jual beg / dress ye!!

 

Haaa… produk utama yang akan aku jual pada hari berkenaan ialah TUDUNG dan mungkin sedikit baju / dress prelove. Tapi yang prelove tu tak pasti lagilah yek! Yang pasti tudung ada okayh! Special price untuk mereka-mereka yang datang membeli-belah dengan MSOS pada hari tersebut!

 

APAKAH ??
DIGI WWWOW AWARDS

 

BILAKAH???
9 JUN 2012, 6PM – 11PM

 

DI MANAKAH ??
D'House, Lot 10, Jalan Delima 1/1, Subang Hi-Tech Industrial Park, 40000 Shah Alam, Selangor.

 

P1010674

PRINTED HIJAB SQUARE atau nama lainnya tudung obama. Harga kat online shop aku jual RM10 (sekarang dah turun RM9 sehelai), tapi kalau korang datang beli kat booth aku masa bazaar tu nanti, harga akan jadi sehelai RM8 sahaja! Beli dua aku bagi RM15!!

 

 

P1010677

BAWAL SULAM ATAS KEPALA. Bawal sulam ni memang aku tak update-update kat online shop. Sudahnya aku decide nak jual kat bazaar ni. Harga kalau aku jual online, aku dah tetapkan nak jual RM29. Tapi untuk pelanggan yang datang, harga special untuk korang ialah RM25 sahaja!! Woot woot!!

 

 

P1010680

BAWAL 2 TONE SULAM KARIPAP. Nama dia sulam karipap sebab kat hujung dia sulam corak kelim karipap. Har har har!! Ini produk terbaru MSOS. Segar dari ladang! Harga pasaran untuk aku jual kat online shop di masa akan datang nanti ialah RM13. Tapi kalau korang beli kat booth aku, harga special untuk korang ialah RM10 sehelai!!

 

 

MAP DIGI WWWOW

Untuk datang ke DiGi Office, korang boleh rujuk peta di atas ye (klik untuk lebih jelas).

 

 

MAP 2 DIGI WWWOW

Dan booth di bawah nama nisakay.com pula di hujung sekali.(Klik untuk lebih jelas) Bazaar ni dibuka kat parking tingkat 2 tau! Kalau nak datang tu, rajinkan diri ringankan mulut bertanya kat pak guard kat situ tau!

 

Booth makanan-makanan pun ada tau! Korang datanglah ramai-ramai membeli belah kat booth aku sebab aku teringin nak berjumpa dengan pelanggan-pelanggan online shop weee… Maklumlah ni kan pertama kali aku bukak booth. So macam excited + batak sikit laa.. Kihkihkih..

 

Ohh ye memandangkan event yang berlangsung ialah DIGI WWWOW AWARDS, mungkin korang juga boleh berjumpa dengan blogger kegemaran korang? Jeng jeng jenggg~

 

APAKAH ??
DIGI WWWOW AWARDS

BILAKAH???
9 JUN 2012, 6PM – 11PM

DI MANAKAH ??
D'House, Lot 10, Jalan Delima 1/1, Subang Hi-Tech Industrial Park, 40000 Shah Alam, Selangor.

 

 

Sign PNG NisaKay

11 comments :

Atiqah Wadiah said...

nk dtg shopping,tp jauh :(

Cik Jajika said...

Wah...bukak booth ye? Nanti Jaz singgah beli ye.. =)

Hanamiko Sakura said...

wahhh! macam rasa nak join je... huhu

DanieL AdiE said...

Menarik2...

Ali said...

ADEI ??? ade pulak bazaar kat sane. -.-

anyway, nnt kita jumpa disanenya !!! :)

Sharidawati Shahrudin said...

all the best nisa !!! :)

Nurul Ainaa said...

sheronooookkkkk ^^

Boni JLL3 said...

wah! bestlah diaa ye.. ok. semoga rezeki akan bertambah2 lepas ni.amin

Nurul Akmal said...

Good luck Nisa..

Mohd Faridzul Asyraf Mat Arifin said...

go go busniswoman

Riena Haiqal said...

saya suka dengan tudung obama tu ar... kalau nak beli on9 macamana.. :)