Saturday, June 30, 2012

Bertemu si Honey Koyuki

 

Assalamualaikum…

 

Haaaa sebut je HONEY KOYUKI mesti semua kenal kan. Kalau tak kenal dengan nickname ni aku tak tau la apa nak jadi. Kalau anda bukan blogger mungkin ada yang kurang familiar.. Tapi kalau anda blogger tapi tak pernah dengar atau kenal Honey Koyuki ni sila balik rumah menuntut balik ilmu blogging dari bab satu!

 

Hari ni aku pergi wedding blogger kiut miut lagi meletopss iaitu Irine Nadia Marcello. Alhamdulillah selamat kau dik menjadi isteri kepada Vel Oliver. Errr nama sebenar husband dia aku tak tahu. Kekekee.. Dan pada majlis penuh meriah ni, aku telah bertemu blogger femes ames yang telah lama ku minat dalam diam (apakah??)

 

HONEY KOYUKI

IMG_4193

Okay macam pelik pulak aku panggil dia Honey Koyuki. Itu URL blog dia lah! Hahahaa blogger yang aku maksudkan tak lain tak bukan Falin Litana.. ehh!! Ampunnn ampun!!! FATIN LIYANA in da houzzzz bebehh!!!

 

Tak tersangka daku, di bumi Melaka inilah (ayat stok buku Sejarah), di majlis gilang gemilang inilah aku akhirnya dipertemukan dengan blogger ini yang telah lama aku nak jumpa. Apakah macam sakai sungguh ayat aku tadi.. Huk huk…

 

 

IMG_4191

Ini yang payah bergambar dengan orang cantik amat macam Atin. Isk isk iskk dah terkurang kecomelan aku sebab muka Atin bersinar-sinar. Ehhh over lak aku. Pakai Fair and Lovely ye Atin? Kekekekee… Sesungguhnya aku ingat beliau ni sombong orangnya. Tapi hampagas sungguh diriku kerana sesuka hati judge beliau. Ternyata Fatin Liyana sungguh la peramas mesra. Ehhh!!

 

Okay okayyy dah malas upload bebanyak gambar. Tunggu aje lah aku update kat belog yang fana ni yeh. Tu pun kalau aku cukup rajin nak update! Muahahaa!!! Okaylah… Thanks Fatin Liyana.. nantikan I upload video kita kat Youtube eh? VIDEO?? Harharhar!! Nantikan. Kbai.

 

 

Sign PNG NisaKay

39 comments :

NURUASHIA said...

FL :)
due due superb :)

hafiz hafizol said...

betul. ko dh x comel nis duduk sebelah atin. haha :p

Lee hye sun said...

Dua dua comel :3

Mr. Z dan Mis N said...

dua2 memang hot dan cun..hehhe

Zaira Fadzil said...

comeynyeeeee jemles!

eYra AlysCha said...

#wahhhh , bestnya kak nisa dapat jumpa dgn kak fatin niy. Omeyy gila kak fatin..oke,jelez dgn kak nisa..heee..=)

Miss Sue said...

update pic kawen irine !!!! ngehngehngeh

Misz Mieza said...

Apabila 2 orang blogger fames amos bertemu! Loikeeeee! ^_^

yaya said...

hehe fl mmg cun :)

Cik Ummi said...

waaaaaahhhh..

tahniah lah irene..hoho..

bestnye nisa dpt jumpe fatin ! <3

IkaIkaFaid said...

Dua2 meletops!!

IkaIkaFaid said...

Dua2 meletops!!!!

Fazi Isma said...

wah!!! FL, ni yg jelez ni... lau dpt jmpa nisa dgn FL kn best =)

shera haifa said...

both famous amous..

JMR said...

NK nmpk lg muda dr FL..

Annika said...

dua dua comel.. acaner??

Syafiqah Hashim said...

bestnyaa..teringin jumpa FL jugakk!

N.Aima K said...

comelnya kamu dua

daya jamal said...

cun habis kak nisa dengan kak FL . love uolss! :)

Zarul Umbrella said...

saya pun simpan hasrat nak jumpa FL ni

Hanih Borhan said...

Amboih, retis b'temu retis... Haha

mee said...

ha ha honey koyuki .. fatin liyana rupanya
..

Faizaety said...

wah..bestnyer dpt jmpa FL..:)

Anonymous said...

Bodoh, aku fikir kau nak buat entry pasal irine.. rupanya pasal fl... ko memang kan... kawan dengan irine pasal femes rupanya... bukan ikhlas pun.. phuuih!!!

Nina Ayra said...

dua2 sama cun..sweet gitu <3 <3

LaLa mhdnor said...

kak FL memang comel, nak jumpa dia jugak ! :P

Crew Fathi said...

wahh.. gempak gitu.. Akhz! ^_^

zool said...

Tak dapat nak pegi semalam.. tetiba ada keje pagi sampai petang.. kecewa tul.. kalau tak boleh jumpa Nisa ngan Fatin Liyana. leh minta sign..

*~♥SheQueen♥~* said...

Love this two bl0gger ;D
Bkn snang nk jmpa FL,msti si d0ct0r ni dr awl lg da plan melapangkn msa dia date ni..hehe..
Cantik sgguh skin face FL, ape la rhsia kcantikn dia kan? (^_^!)

Diana said...

Saya datang melawat blog nisakey.. Kamu berdua sangat manis di wedding irine ni okeh..=)

come join my first contest:)
http://missdiarena.blogspot.com/2012/06/kenangan-ramadhan-contest.html

Anonymous said...

kirim salam kat fl tu nisaa..heheheh..=)

Fatin Liyana Asri said...

nisakay! abaikan je cakap org, we can never please people cuz they will never feel satisfied. so let the negativity pass on its own. have a gud day girl! best jumpa nisa semalam! u r beyond friendly hee sama macam kak anne. take care ya!


thanks jugak anda2 yang tinggalkan komen kat sini hihi

CikAnyss' :O said...

cepat2 upload .. :D heehe

Alynn Nyzaa said...

dua2 comel :)

Alynn Nyzaa said...

sory baru follow blog awak :)
happy blogging ^^

Anonymous said...

Nisa and FL , both of u comel!! ♥♥♥

duniafana said...

best tgk kamu dan blog kamu

Putaran Hidupku said...

Memang Meletop akak! Hoho!

Putaran Hidupku said...

#Memang meletop akak! Hoho!