Monday, May 21, 2012

Monday Blues Quote #3

 

Ouhh phrases today. Not really a quote.

 

 

Saya orangnya yang hari hari bukak profile awak tanpa awak sedar..

Saya orangnya yang tengok gambar gambar awak tanpa klik LIKE ataupun COMMENT .

Saya orangnya yang akan excited tiap kali nampak nama awak dengan bulatan hijau kat ruangan chat..

Saya orangnya yang takut kehilangan AWAK walaupun saya tahu awak tetap takkan sayang saya lagi…

 

 

 

Randomly taken from facebook page.

 

 

Sign PNG NisaKay


10 comments:

  1. kinda stalker,but i owez do this..silent stalker :)

    ReplyDelete
  2. wooww...ini mewakilkan perasaan saya juga,,,
    but sakit tau bila pendam sekali" commentlah...hehehhe

    ReplyDelete
  3. sukanya dengan kata2 ni.. apa lagi kalau dari orang yang tersayang.. :)

    ReplyDelete
  4. saya pun :') silent reader pun boleh la.

    ReplyDelete
  5. haha silet stalker and silent reders.. ops, mcm saya jee? hehe

    ReplyDelete
  6. Suka dengan setiap ayat kat atas.. setuju.. ;)

    ReplyDelete

Apa Reaksi Kamu??? Sila Taip Laju Laju Di Sini :)

Copyright © Nisa Kay