Monday, May 21, 2012

Monday Blues Quote #3

 

Ouhh phrases today. Not really a quote.

 

 

Saya orangnya yang hari hari bukak profile awak tanpa awak sedar..

Saya orangnya yang tengok gambar gambar awak tanpa klik LIKE ataupun COMMENT .

Saya orangnya yang akan excited tiap kali nampak nama awak dengan bulatan hijau kat ruangan chat..

Saya orangnya yang takut kehilangan AWAK walaupun saya tahu awak tetap takkan sayang saya lagi…

 

 

 

Randomly taken from facebook page.

 

 

Sign PNG NisaKay

10 comments :

Leysa JL said...

kinda stalker,but i owez do this..silent stalker :)

Gadis Gingsul said...

wooww...ini mewakilkan perasaan saya juga,,,
but sakit tau bila pendam sekali" commentlah...hehehhe

Riena Haiqal said...

sukanya dengan kata2 ni.. apa lagi kalau dari orang yang tersayang.. :)

DanieL AdiE said...

Wah...

Atiqah Wadiah said...

hehe~stalker..

Nazrul Ashraff & Syaza Athirah said...

sangat setuju!

fifie said...

saya pun :') silent reader pun boleh la.

Tcca Anuar said...

haha silet stalker and silent reders.. ops, mcm saya jee? hehe

Nurul Akmal said...

Suka dengan setiap ayat kat atas.. setuju.. ;)

Myra Jay said...

Sweet je ayat ni.. :)