Tuesday, May 8, 2012

Layakkah aku???

 

Assalamualaikum..

 

logo-digi-wow

 

Bukan main lagi meriah sana sini kempen para blogger yang bertanding untuk kategori-kategori di DiGi WWWow Awards mohon diundi supaya menang dalam kategori yang dipertandingkan. Nak jugak merasa menjadi sebahagian daripada komuniti itu, aku turut bertanding untuk kategori Nuffnang : Blogger of The Year.

 

 

Capture

Haaa tu dia dengan rasminya aku dah pun tercalon untuk kategori yang aku sebut tadi. Muahahaa.. persoalannya, LAYAK KE aku memenangi kategori ini??? Sudah cukup ke usaha dan pengalaman serta pengaruh aku untuk buat orang ramai mengundi blog aku untuk memenangi kategori BLOGGER OF THE YEAR ini??

 

Kategori BLOGGER OF THE YEAR.. Sesuatu yang amat besar dan mendalam konteks sebenarnya… Adakah aku sudah cukup aktif sepanjang tahun? Pergi event sana sini? Sudah cukupkah trafik aku maintain sepanjang tahun ini? Bagaimana pula dengan unik visitor setiap hari, minggu, bulan???

 

Kalau anda rasa blog picisan aku ni layak memenangi atau ada la jugak sikitttt peluang untuk memenangi kategori Nuffnang : Blogger of The Year ini, maka meh lah ramai-ramai undi blog aku ye… KLIK SINI WEHHH... KLIK SINI!!!  Terima kasih kepada yang sudi mengundi.. Yang rasa aku tak layak tu takpe.. terima kasih jugak :) Memang banyak lagi blogger yang lebih bagus di luar sana..

 

 

VOTE ME FOR DIGI WWWOW AWARDS! CLICK HERE !!! TQ.

 

 

Sign PNG NisaKay

6 comments :

Riena Haiqal said...

Nisa awak memang layak... :) vote for Nisa.. :)

u.m.i.e said...

mesti la layak !
i will always support you Nisa :)

Nowa Buddin said...

Layak rasanya, sebab akak pun selalu update =)

Nyamuk Terbang said...

layak kak...vote utk kak nisa :)

Shafiq Hashim said...

Blog Dh Pemes..Anda Layak..Hehe

♫♪~Naurah_Nawwarah ~ ♫♪ said...

mmg ramai yg layak .... tp, kak nisa antaranya ... dn akk nisa memang layak jadi antara calon2 nya ... saya sokong spenuhnya !! chaiyokkk!