Friday, May 4, 2012

LAST MINUTE SALE by Mini Shopaholics.

 

Assalamualaikum…

 

Last Minute Sale banner 2

 

Nak jemput rakan-rakan yang membaca semua ke page online shop saya iaitu MINI SHOPAHOLICS ONLINE SHOP sebab sekarang online shop aku tengah ada Last Minute Sale! Haaa.. kenapa last minute? Sebab esok adalah hari terakhir untuk order dan buat pembayaran untu pre-order kasut.. so.. di waktu-waktu terakhir ni aku nak buat limited sale!

 

 

LAST MINUTE SALE :

  • Setiap pasang kasut akan dapat diskaun RM5 ! Jadi kalau beli 10 pasang kasut sekalipun, aku akan tolak RM5 dari harga setiap kasut okay…
  • Order dari jam 6.30pm hingga 9.30pm. Kalau anda hantar order dalam tempoh 3 jam sale ni, maknanya anda layak untuk membeli di bawah sale ini.
  • Kalau order anda masuk selepas 9.30pm malam ni, maknanya anda dah tak boleh dapat harga sale. Dapat harga biasa aje lah ye.
  • Bagi sesiapa yang order dalam tempoh 3 jam tu juga, korang WAJIB buat pembayaran pada hari ESOK ye (5 Mei 2012). Kalau ana tak bayar selewatnya jam 11.00pm, maka saya anggap kalian TIDAK BERMINAT untuk membeli lagi.

 

 

Sebarang pertanyaan boleh lah hantar kat inbox MINI SHOPAHOLICS ONLINE SHOP ye! Selamat membeli belah :)

 

 

 

Sign PNG NisaKay