Tuesday, May 22, 2012

Jom semua kita undi HAFIZ ZAINAL.

 

Assalamualaikum…

 

hafiz

Jambu. Pandai. Suara sedap. Memang jejaka pakej lengkap betolla HAFIZ ZAINAL ni kan.. Huahuaa over betul tau aku memuji-muji budak sorang nihh.. ehhh dah betol.. hukhuk.. Siapa HAFIZ ZAINAL nii????

 

Aku kenal Hafiz Zainal lepas seorang kawan aku tunjuk video Hafiz di youtube, yang mana video tu Hafiz tengah perform lagu No Boundaries. And I was like.. “wow this boy sangat talented lahhh!!” So sejak dari tu memang aku akan tengok setiap lagu yang Hafiz cover kat Youtube Channel beliau.

 

11

Okay korang, baca apa yang aku nak sampaikan ni elok-elok. Hafiz ni join GO FROM YOUTUBE TO YOU LIVE SING OFF. So sekarang Hafiz berada di senarai TOP 50 okayh.. Sekarang ni misi kita ialah untuk bawak Hafiz naik ke TOP 10 !!!

 

Untuk membawa Hafiz ke senarai TOP 10, kita kena undi video Hafiz. Kalau Hafiz dapat masuk TOP 10, insyaAllah Hafiz akan dapat peluang untuk membuat persembahan live di THE CURVE, Damansara. So korang boleh leee jumpe beliau hikhik… Jom baca step di bawah macam mana nak undi Hafiz.

 

 

STEP 1 :

KLIK LINK DI BAWAH

https://www.facebook.com/LAUNDRYBAR/app_170874069701764

 

 

STEP 2 :

KLIK VOTE SEPERTI YANG DITUNJUKKAN DI DALAM GAMBAR DI BAWAH

22

 

 

STEP 3 :

CARI VIDEO “SEDETIK LEBIH COVER BY HAFIZ ZAINAL” DAN KLIK VOTE

33

 

Haaa hanya 3 langkah mudah ya amat untuk mengundi Haifz ni. Tak sampai 5 mini pun okayh? Seorang hanya boleh vote SEKALI aje.. So jom lah ajak kengkawan korang yang beratus riban kat facebook tu untuk undi Hafiz okayh??

 

Contest ni akan berakhir pada 25hb ni.. So Korang jom tolong undi Hafiz agar impian beliau untuk menjadi TOP 10 dan membuat persembahan live di The Curve jadi kenyataan. So bila impian beliau tercapai, impian aku untuk bertemu beliau pun akan tercapai. Ehhh!! Hahaha overrr mak kaww!! Okay lah. Kbai.

 

 

 

JANGAN LUPA UNDI HAFIZ ZAINAL OKAY!!!

Sign PNG NisaKay


6 comments:

TINGGALKAN KOMEN ANDA, PLEASE!

Copyright © Nisa Kay