Friday, May 18, 2012

Genting Outdoor Theme Park – PART 2

 

Assalamualaikum…

 

Yeahh seperti yang dijanjikan di dalam entry PART 1, entry kali ini akan bersambung. Ke manakah destinasi kami selepas selesai main buaian 360 darjah dan juga riang ria di Merry-Go-Round?? Jommm…

 

P5034830

Oh yeahhh waktu untuk lunch!! Kami ke Seafood Valley Restaurant untuk mengenyangkan perut selepas penat main segala macam permainan di Outdoor Theme Park.. Err sebenarnya dorang je la main, aku dengan PEN MERAH datang lambat so main dua game je. Kenapa datang lambat? Sila baca PART 1 kembali.

 

 

P5034828

Di hujung restoran ada akuarium ikan. Kiranya kalau nak merasa makan ikan segar meh la datang sini.. Pilih pilihhh!! Hohoo…

 

 

P5034832

Mejah (TERBANG TINGGI TINGGI) sempat melelapkan mata sebelum mengketedarah. Hambuiii penat sangat ke banggg.

 

 

P5034824

Sebelum makan haruslah bergambor ye dakk.. Kenapa ku merasakan bahawa PEN MERAH tu posing over kemainnn? Amoi di tengah ialah Yen Ling dari Nuffnang. Like her because dia boleh masuk dengan kepala ting tong aku ni? ;p

 

 

P5034839

Nasi dihidang dalam mangkuk ala chinese.

 

P5034837

Kacang panjang goreng.

 

P5034842

The cina. Serupa minum air masak tapi ada warna teh o…

 

P5034847

Seaweed soup.

 

P5034850

Ini memang makanan signature kat restoran ni. Udang goreng berlada! Nyum nyum~

 

P5034851

Ikan patin masak sweet and sour.

 

P5034857

Tauhu berlada.

 

P5034862

Ni manisan dia. Aku tak tahu apa nama dia.. Try pon tak.. Hehhee..

 

P5034858

Yeahhh buah-buahan. Haruslah ada kann.

 

 

P5034863

Pemandangan dari tingkat restoran.. Hohooo…

 

P5034874

Baiklah perut semua dah kenyanggg. So bergambor lagi di luar restoran.. yakni di depan pintu masuk utama Genting Outdoor Theme Park. Dari kiri : Lutfi Syafiq yang perasan dirinya bak Taylor Lautner, Nisa Kay, Pen Merah, dan Mat Ganu Hafiz Hafizol atau nama manja yang aku panggil ialah Hafiz #ehh !!

 

P5034878

Time nak camwhore dengan Hafiz Hafizol ni lahhh ade pulak terselit muka Taylor Lautner kat belakang. Hukhukhuk…

 

Okaylah… dah sudah makan ape semua.. Nak gerak pergi… pergii.. jeng jeng jenggg..mana boleh bagitahu lagiii.. rahsia larr.. Hak hak akk… So lagi sekali, korang kena nantikan jugak next part untuk sesi travel ke Genting ni yeee.. Kbai.

 

 

Sign PNG NisaKay


13 comments:

  1. rajin berjalan. nak ikot gak ...
    kalo dpt pi jalan2 kat korea, bagitau hajar tau. nak ikot. ^^ hoho

    ReplyDelete
  2. bestnya... tetiba rasa lapar la pulak... knp update belog psal makan2 time nih.. hissshhh... ehhehehe... apepun korunk mmg sempoii..... like it... paling penting i like ur kaca mata... wahhh.....

    ReplyDelete
  3. comey gambar . akk, ada ym x ? nak tanya pasal blog dekat akk

    ReplyDelete
  4. alahai sedsapnyeee.tak makan nasi lagi ney :'(

    ReplyDelete
  5. Haha.. Nama manja la sangat.. Nak kena wat entri khas untuk ko nie Nis. haha

    ReplyDelete
  6. Udang goreng b'lada tu memang bikin wa tak tahan maa...

    ReplyDelete
  7. tak sabar nak tunggu next entry.

    ReplyDelete
  8. lapar le pula tengo benda alah ni

    ReplyDelete
  9. mula2 nak cakap, apsalla korang best sangat dapat jalan2 cenggini ni....
    waaaaaaaaaaaaaaahhh sedapnya makanan yang terhidang tu... rasa nak nangis kegembiraan la kalau dapat makan macam ni.. :)

    ReplyDelete
  10. ku tetap menanti entry seterusnya . hihih ^_^

    ReplyDelete
  11. nak itut :))
    cane eh...sudi ajak x??
    hehhehehehhehehe :P

    ReplyDelete

TINGGALKAN KOMEN ANDA, PLEASE!

Copyright © Nisa Kay