Sunday, May 13, 2012

[GAMBAR] Persembahan Shila Amzah di Konsert Separuh Akhir Mania

 

Assalamualaikum..

 

Kalau malam tadi aku update gambor Randy Pangalila, hari ni entah apa mood aku nak update gambor Shila Amzah pulak. Namun pun begitu gambar yang aku ambil tak banyak, hanya ketika pusingan pertama persembahan artis-artis Mania sahaja.

 

IMG_8417

Malam separuh akhir konsert Mania, Shila Amzah menyanyikan lagu My Life Would Suck Without You, nyanyian asal oleh Kelly Clarkson.

 

IMG_8418

IMG_8428

Shila Amzah telah mencuba sedaya upaya untuk memberikan persembahan mantap.

 

IMG_8430

Baju Shila Amzah lawa! Menurut tweet beliau, baju beliau malam tu ialah dari Hazwanie Osman. Correct me if I’m wrong.

IMG_8437

IMG_8419

IMG_8424

IMG_8433

IMG_8434

Namun pun begitu keputusan telah menyaksikan Shila Amzah tidak dapat melangkah ke pusingan akhir Mania. Takpe Shila, you have done your best.

 

 

Sign PNG NisaKay

5 comments :

che'pi said...

Walau apa pun jadik... saya tetap suka kat si shila amzah ni... character dia yg buat ku suka.. hahaha ... tp hanya minat je la...

anyway... Selamat Hari Ibu cik Nisa Kay

Qaseh Izana said...

xde rezeki...tp shila mmg best...suara dia pun best ^_^

kinn said...

shila best! :D

Sally Yatiey said...

Persembahan Shila Amzah memang best semalam. :D

shark said...

shila ni mmg bertuah kalu shark dpt:
suka btuil tgk dia..