Tuesday, May 15, 2012

[GAMBAR] Persembahan Jaclyn Victor di Konsert Separuh Akhir Mania

 

Assalamualaikum…

 

Hari tu dah share dengan korang gambar RANDY PANGALILA yang membuatkan ramai gegadis jelly dengan aku. Muahahaha… lepas tu aku share gambar SHILA AMZAH pulak, khas untuk peminat dan penyokong setia beliau.. Hari ni aku nak share gambar peserta Mania kegemaran aku.

 

IMG_8474

JACLYN VICTOR. Pakaiannya simple but pada mata aku very elegant and kemas. Tak perlu baju rambu ramba untuk menyerlah. Jac sudah cukup menyerlah dengan vokal yang mantap.

 

IMG_8476

Jaclyn Victor merupakan juara Malaysian Idol musim pertama pada tahun 2004.

 

IMG_8477

Setelah merangkul gelaran juara tersebut, bintang Jaclyn terus menyerlah dengan lagu-lagu yang begitu menampilkan kekuatan serta kelebihan vokal beliau.

 

IMG_8478

Jac menyanyikan lagu I Will Always Love You, nyanyian asal mendiang Whitney Houston.

 

IMG_8484

Ternyata nyanyian Jac malam itu memukau penonton di Kompleks Sukan Panasonic dan juga penonton di rumah. Vokalnya nyata tidak dapat ditandingi peserta lain.

 

IMG_8480

IMG_8486

TAHNIAH kepada Jaclyn Victor kerana berjaya melangkah ke pusingan akhir Mania. Sememangnya Jac calon yang sangat layak untuk ke pusingan akhir. Dan aku sebagai peminat beliau berharap agar beliau boleh menjadi juara Mania dan digelar Superstar Mania!

 

 

 

Sign PNG NisaKay

6 comments :

pinky said...

jac mmg the best!!!

Riena Haiqal said...

aku memang suka sangat dengan Jac ni.. suka dengan vokal dia yang mantap.. memang beliau patut menang dalam mania... :) vote for JAC..

Hanih Borhan said...

ooooo...peminat jac ke ni...

ciksengeh :D said...

bahagian tarik-tarik nie memang jac terbaik lah !

luke said...

Kalau lagu tak tarik tinggi sia2 bakat.

Anonymous said...

Jac terbaik oke