Tuesday, May 8, 2012

Bantu Yuna untuk realisasikan The Sparkle Project!


Asslamualaikum..


Yuna GALAXY Note_Picture 2

Tak berapa lama dulu Yuna telah memeriahkan roadshow Galaxy Note Studio yang memang kebaboom. Aku ada jugak turun KL semata-mata nak bertemu Yuna lagi. Tapi entah apa silap aku, masa aku datang tu Yuna dah takde. Ecehh padahal aku yang lambat! So makan hatilah nak berjumpa Yuna kan…




Yuna GALAXY Note_Picture 5

Ohhh ye, bercerita pasal Galaxy Note ni kan, ianya tampil dengan satu lagi aplikasi yang sangat sangat cool dan membuatkan banyak mulut-mulut yang ternganga. Lihat saja gambar di atas, lukisan karikatur kini boleh dilukis menggunakan Galaxy Note! Hebat betul!!! Aku pun dapat satu karikatur hasil lukisan Galaxy Note BACA SINI.




Yuna GALAXY Note_Picture 9

Dengan menggunakan peranti Samsung Galaxy Note ni jugak, Yuna bakal tampil dengan THE SPARKLE PROJECT ! Apakah The Sparkle Project ini? The Sparkle Project ini adalah di mana Yuna akan bekerjasama dengan Samsung untuk menghasilkan klip video terbaru untuk single beliau yang akan datang iaitu Sparkle dengan menggunakan SAMSUNG GAALXY NOTE!! How cool is that???




Yuna GALAXY Note_Picture 3

BANTU YUNA REALISASIKAN “THE SPARKLE PROJECT” !!!


Jadi, apa korang boleh buat untuk bantu Yuna realisasikan projek ini? Korang perlu menyumbang idea dan mana tahu idea korang tu akan diguna pakai dan menjadi sebahagian daripada video klip Yuna??? Wowww this is amazing!!



Tema minggu ini ialah ‘Beauty’ and ‘Dreams’ ! Apa lagi, kini masanya untuk anda semua memerah otak dan keluarkan idea bernas, segar, unik dan ada style untuk bantu Yuna melaksanakan The Sparkle Project ini! Untuk maklumat lanjut ramai-ramailah ke www.sparkleproject.my untuk maklumat lanjut dan hantarkan idea-idea anda !



BLOGGERS!! Tulis satu blog post khas untuk Yuna dan interpretasikan idea anda di dalam entry anda. Anda boleh sertakan gambar, video atau ilustrasi untuk membantu anda menyampaikan idea dengan lebih baik. Jadi kreatif dan unik, mana tahu idea anda akan terpilih untuk ditampilkan dalam video klip Sparkle oleh Yuna???







Jangan lupa layari www.sparkleproject.my dan hantarkan idea anda sekarang!!!




Sign PNG NisaKay

6 comments :

^ FA NORIZAN ^ said...

Wooooo.. nak jugak HP tu!
sape nak sponsor? akak, bagi satu!
hehe ;)
nway, best la baca blog akk! enjoy je:)
salam kenal.

Mizz ErMa said...

haa, tuan belog pulak da bagi belum idea untuk yuna? kalo sy, insyaallah la coming soon..hehehe

Wawa Rosli said...

rasa nk cuba bagi pendapatlah!!! hak6

LIYANA MASTURA said...

I love her ! Yuna is such an inspired to other woman:)

♥n-amee-az♥ said...

walking here ;)

Kak Nam Kepoh!! said...

minat juga kat yuna..dtg sini follow sekali lah..