Friday, May 18, 2012

Aku Dia dan DSLR [PART 20]

 

Assalamualaikum…

 

Lama sangat dah rasanya aku tak update pasal segmen Aku Dia dan DSLR ni. Bukan taknak buat dah.. tapi DSLR aku dah rosak.. So nak suruh kawan ambil gambar tak boleh lah selalu ye dak.. Ditambah dengan kesibukan sehari-hari.. So memang takde masa langsung nak buat photoshoot sendirian berhad ni…

 

EDITED 1

Baiklah… Aku Dia dan DSLR kali ni di shoot selepas aku balik dari event produk Pure Beauty. Haa produk apa tu? Nantikan entry aku ya.. Asyik terlupa aje nak update! ish ish ishh…

 

 

EDITED 2

My new favorite pink scallop blazer. Beli kat Times Square je. Tolong jangan tanya kedai mana aku beli. Bukan kedekut nak share, tapi aku sendiri pon tak ingat kedai mana satu yang aku beli blazer ni…

 

Aku ni kalau dah berjalan ke TS tu aku tak pandang-pandang dah kedai yang aku masuk. Semua aku terjah tak ketentuan hala. Bila ada yang berkenan di mata, terus rembat. Balik rumah baru check balik apa yang dibeli. Sebab tu aku tak ingat langsung kedai mana aku beli barang-barang…

 

 

EDITED 3

My new pashmina pon beli kat Time Square aje. Walaupun dah jarang pakai pashmina tebal ni, tapi.. sebab color combination dia cantik, aku rembatkan aje… Ish ish ish..

 

 

IMG_8377

Muka kurang bermaya untuk posing posing. Mekap pun cikai cikai sebab dah lambat pergi event masa tu..

 

 

IMG_8379

Dengan kemalasan tahap gaban, kesihatan pon tak ketentuan hala, maka editing gambar pon jadi cincai cincau aje. Arggghh pedulikan!

 

 

IMG_8380

My new favorite maxi skirt in turquoise. Beli kat uptown Damansara sana. Mulanya tak plan nak beli, tapi dah terrrrnampak pulak warnanya yang cantek maka ku korbankan duit ku tanpa perasaan dan tanpa kompromi. Hukhuk…

 

Apa-apa pun, all pictures credit to photographer of the day iaitu PEN MERAH. DSLR siapa lagi aku nak suruh lenjan amik gambar aku yang hudoh ni kalau bukan DSLR dia.. Kahkahkahh!!! Dan sekali lagi, nantikan entry mengenai product kecantikan Pure Beauty!

 

 

Sign PNG NisaKay

24 comments :

Nyamuk Terbang said...

cntik la bju kak nisa

MuchuNadh said...

kenapa muka tuk gambar 1st tu pelik sangat.....

Cik Bulat said...

Comel ! Wkwkwkw

mizara said...

makan byk2 kasi berisi sket... kurus ngat but nisa tetap pndai menggayakan fesyen2... fesyen apepun nisa tetap cantekkkkk....... <3

dyra said...

cantik

adiba ramli said...

like dress turqoise tuuu. cantik!!!

Riena Haiqal said...

warna kombinasi baju tu sangat2 la cantik.. suka sangat dengan blazer tu.. :)

✿ Cik Nisa ✿ said...

nice . cntik sgt .

Bui Junaidi said...

PANDAINYA BERFESYEN..

DySha.Pink◕‿◕✿ said...

comel

diera_nadiera ulalaaa~ said...

diera singgah blog cantik manis macam owner nye nih :D

Nurul Akmal said...

Cantik.. pandai sangat nisa combine warna..

majirashid said...

gnie pon da ok..x yah mekap bebanyak..:P

ciksengeh :D said...

nice combination kak ^^

mohdhazlan Dreadlock said...

nk pinjam dlsr sklai ..buleh ?

shera said...

cantik kak nisakay . Baju tu pun cantik jugak . mesti mahal kan ? ngee ^_^

Ardini Izzati said...

Kak Nisa why so kurusss? :)

blognizamlah said...

sape yg edit photoshop...aduii, agak spoil di situ...contras warne x brape mach...

MiSz fiFiEyQa said...

sy pun suke combination btwn pink n turqoise..cantik sgt la nisa.. :D

Sally Yatiey said...

Cantiknya sis Nisa :D

Cik Penguin_Solehah said...

Wah tq 4 be my inspiration^^

Anonymous said...

alangkah bestnya kalau sy sekurus k.nisa. ouchh! :)

nuha ahmad said...

opss macam mana warna padanan sis ney kena je..
bytheway its too awsome!

Fienazzuki said...

nisa....
you such a sweet girl!!!