Friday, May 18, 2012

Aku Dia dan DSLR [PART 20]

 

Assalamualaikum…

 

Lama sangat dah rasanya aku tak update pasal segmen Aku Dia dan DSLR ni. Bukan taknak buat dah.. tapi DSLR aku dah rosak.. So nak suruh kawan ambil gambar tak boleh lah selalu ye dak.. Ditambah dengan kesibukan sehari-hari.. So memang takde masa langsung nak buat photoshoot sendirian berhad ni…

 

EDITED 1

Baiklah… Aku Dia dan DSLR kali ni di shoot selepas aku balik dari event produk Pure Beauty. Haa produk apa tu? Nantikan entry aku ya.. Asyik terlupa aje nak update! ish ish ishh…

 

 

EDITED 2

My new favorite pink scallop blazer. Beli kat Times Square je. Tolong jangan tanya kedai mana aku beli. Bukan kedekut nak share, tapi aku sendiri pon tak ingat kedai mana satu yang aku beli blazer ni…

 

Aku ni kalau dah berjalan ke TS tu aku tak pandang-pandang dah kedai yang aku masuk. Semua aku terjah tak ketentuan hala. Bila ada yang berkenan di mata, terus rembat. Balik rumah baru check balik apa yang dibeli. Sebab tu aku tak ingat langsung kedai mana aku beli barang-barang…

 

 

EDITED 3

My new pashmina pon beli kat Time Square aje. Walaupun dah jarang pakai pashmina tebal ni, tapi.. sebab color combination dia cantik, aku rembatkan aje… Ish ish ish..

 

 

IMG_8377

Muka kurang bermaya untuk posing posing. Mekap pun cikai cikai sebab dah lambat pergi event masa tu..

 

 

IMG_8379

Dengan kemalasan tahap gaban, kesihatan pon tak ketentuan hala, maka editing gambar pon jadi cincai cincau aje. Arggghh pedulikan!

 

 

IMG_8380

My new favorite maxi skirt in turquoise. Beli kat uptown Damansara sana. Mulanya tak plan nak beli, tapi dah terrrrnampak pulak warnanya yang cantek maka ku korbankan duit ku tanpa perasaan dan tanpa kompromi. Hukhuk…

 

Apa-apa pun, all pictures credit to photographer of the day iaitu PEN MERAH. DSLR siapa lagi aku nak suruh lenjan amik gambar aku yang hudoh ni kalau bukan DSLR dia.. Kahkahkahh!!! Dan sekali lagi, nantikan entry mengenai product kecantikan Pure Beauty!

 

 

Sign PNG NisaKay


24 comments:

  1. kenapa muka tuk gambar 1st tu pelik sangat.....

    ReplyDelete
  2. makan byk2 kasi berisi sket... kurus ngat but nisa tetap pndai menggayakan fesyen2... fesyen apepun nisa tetap cantekkkkk....... <3

    ReplyDelete
  3. like dress turqoise tuuu. cantik!!!

    ReplyDelete
  4. warna kombinasi baju tu sangat2 la cantik.. suka sangat dengan blazer tu.. :)

    ReplyDelete
  5. diera singgah blog cantik manis macam owner nye nih :D

    ReplyDelete
  6. Cantik.. pandai sangat nisa combine warna..

    ReplyDelete
  7. gnie pon da ok..x yah mekap bebanyak..:P

    ReplyDelete
  8. cantik kak nisakay . Baju tu pun cantik jugak . mesti mahal kan ? ngee ^_^

    ReplyDelete
  9. sape yg edit photoshop...aduii, agak spoil di situ...contras warne x brape mach...

    ReplyDelete
  10. sy pun suke combination btwn pink n turqoise..cantik sgt la nisa.. :D

    ReplyDelete
  11. alangkah bestnya kalau sy sekurus k.nisa. ouchh! :)

    ReplyDelete
  12. opss macam mana warna padanan sis ney kena je..
    bytheway its too awsome!

    ReplyDelete
  13. nisa....
    you such a sweet girl!!!

    ReplyDelete

Apa Reaksi Kamu??? Sila Taip Laju Laju Di Sini :)

Copyright © Nisa Kay