Tuesday, April 3, 2012

TEASER – 3 Temujanji lakonan Yana Samsudin dan Pierre Andre

 

Assalamualaikum…

 

Aku baru balik dari majlis pratonton filem romantis yang sememangnya aku nantikan… iaitu filem 3 Temujanji arahan Hashim Rejab. Sebelum ni Hashim Rejab tampil dengan filem romantis sekali lagi dan juga filem Papa I Love You yang turut bertemakan kasih sayang. Jom layanss gambar-gamabr dari filem 3 Temujanji.. biar korang tak senang duduk sikit…

 

_MG_9142

 

_MG_3872

 

_MG_0656

 

Haaa.. disebabkan filem ni 3 temujanji je, maka aku dapat kongsi 3 gambar sahaja… Kihkihkih… Memang sweet sangat mereka berdua nih! Macam betul-betul bercinta pun ada.. Hmmm.. mungkinkah?? Mungkin??? Haaa tak pepasal blog aku jadi blog hiburan kanggg!!!

 

Nantikan review dari aku ye… Tak sabar nak cerita macam mana aku feeling lebih dalam pawagam tadi. Muahahaa memang masuk dengan jiwa aku filem ni! Bak kata kawan aku Iejam, filem ni memang tak mengecewakan… Tunggu review ye… Ohh ye jangan lupa filem 3 Temujanji ni akan mula ditayangkan di pawagam 5 April 2012.

 

 

Sign PNG NisaKay