Saturday, April 14, 2012

Marvel’s The Avengers

 

Assalamualaikum…

 

Avengers

THE AVENGERS!! Perghh ini adalah antara filem yang amat-amat aku nantikan. Aku ada expectation yang agak tinggi untuk filem ini sebab setakat ni filem-filem Marvel memang tak mengecewakan aku. Tambah-tambah lagi filem The Avengers ni menggabungkan para adiwira yang hebat!!!

 

 

avengers-captain-america

Antara 7 adiwira yang menjadi teraju utama filem The Avengers ni, CAPTAIN AMERICA jugak bertakhta dihati.. Cewahh… Berbekalkan badan ketak-ketak dan rupa yang hensem memang menjadi pujaan hatiku. Aku minat dia sangat sebab dalam movie Captain America aku suka wataknya yang menunjukkan semangat juang yang tinggi.

 

Kalaulah The Avengers nak tambah lagi sorang adiwira, aku nak join boleh? Nampak aje badan aku kurus keding macam ni, jangan disangka aku ni lemah tahu?? Aku ada jugak impian nak jadi superhero dan pandai berlawan pergghhh berangan!! Kalau aku nak join The Avengers, aku nak jadi THE INVISIBLE GIRL!!

 

Kenapa kuasa halimunan yang jadi pilihan aku? Sebab bila aku jadi halimunan, musuh tak nampak di mana aku. Jadi mudah untuk aku menyerang pihak lawan tanpa dikesan. Bila aku nak hampiri musuh pun aku tak takut sebab aku tahu musuh takkan nampak aku yang halimunan ni. Perghh terbaikk!!!

 

 

statham

Kuasa halimunan semata-mata tidak lengkap kalau aku tak tangkas berlawan atau terbang. Dah alang-alang jadi invisible tu, aku nak jadi seorang adiwira yang juga tangkas membaling pisau. Aku tak tahu kenapa aku suka baling pisau, tapi aku rasa macam hebat giler je kalau tangkas baling pisau, kena tepat pada sasaran.

 

dark-willow-vs-sue-storm-3464

Dah namanya halimunan kan, so kostum tak penting sangat lah kot? Hehehee… Tapi mungkin aku boleh pinjam kostum Susan Storm dalam movie Fantastic Four tu kan? Yelahh.. dia kan invisible woman..  Hehee…

 

So sekian sahajalah angan-angan untuk hari ini. Dulu aku tengok drama pasal Invisible Man kat TV, sejak dari tu berangan nak jadi invisible. Boleh pergi kacau kawan-kawan. Muahaha…Okaylah… Kbai.

 

 

Sign PNG NisaKay

10 comments :

Hafiz Zulkafly said...

THE AVANGERS ~ masa tengok trailer die ~ omg ~ cite ni macam gempak and apis pon sangat tak sabar menanti cerita ni ! ^^

ANISA said...

tahu tak pe...tgk thriller citer ni pun dah excited je

Cik Anis said...

best nye !! eh, dulu pon cik anis tgk cite invisble man tu... beastmaster.. kat tb3..

shaerin said...

hehe , cant wait too ! excited sangat ! saya suke semua . but most of all , IRON MAN !

Rara Nasiha said...

filem wajib tonton :)

Syiera Syahirah said...

akak..syira dh follow akak..feel free to follow me back k?really like your blog..;)

syira said...

dah follow akak..suka sgt2 blog akak...feel free to follow me back k?

Ez-1 said...

same here...mmg x sbar tunggu movie ni... dari tahun lepas lg menunggu...hehe... :)

Eiqa Lyka Vandetta said...

custom diorang sngat cool ! ^^

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

goodluck! lookin forward to see you there :)