Sunday, April 8, 2012

Hadiah untuk Mia Sara Nasuha

 

Assalamualaikum…

 

Minggu lepas aku pergi ke Sunway untuk majlis pra tonton filem 3 Temujanji lakonan Yana Samsudin dan Pierre Andre. Memang best sangat filem tu, korang semua jangan lupa tengok kat wayang ye sebab filem tu dah mula ditayangkan di pawagam bermula 5 April lepas.

 

IMG_3604

Ohh ye, turut berada di majlis pratonton tersebut ialah pelakon cilik Mia Sara Nasuha yang teramat laa comel. Aku yang tengok si Mia Sara ni pun teramat lah geram dengan dia, rase nak cubit cubit je pipi gebu budak kecik nih..

 

 

20120402_185231

Okay berikut adalah imej aku dimalam pra tonton tersebut. Aku kan ahli fan club Yana Samsudin iaitu Yana SuperFriends, so malam itu haruslah pink dan tak lupa spect mata yang merupakan imej Yana Samsudin sekarang ni. Hikhikhik.. Spect ni baru je lagi beli. Pernah bawak keluar sekali, tapi pakai bila nak ambil gambar je. Maka ini merupakan kali pertama aku betul-betul pakai spect ni..

 

 

 

IMG_3613

Okay masa ambil gambar ni aku masih memakai spec tersebut.. Mia Sara masih lagi dengan muke comel beliau. Pergghh kalau tengok depan-depan memang comel sesangat hokayhh.

 

Sekali masa lepas ambil gambar dengan dia, aku terdengar ayah Mia Sara berkata, “Nak carilah spect yang takde cermin tu.. Kat mana ye nak cari??” (Lebih kurang macam tu lah ayatnye..) Kemudian, aku pergi kat Mia Sara, aku tanggalkan spect mata aku, dan…

 

IMG_3656

Sambil aku pakaikan spect tu kat Mia, aku cakap,”This is for you. Untuk Mia ye. Akak bagi hadiah.” Heee suke budak tu bila aku pakaikan spect kat dia. Pink gitewww.. Tak pepasal Mia Sara dah nampak macam ahli Yana SuperFriends pulok. Hikhikk…

 

 

IMG_3735

Bila dipanggil ke depan untuk bergambar terkujat Yana tengok Mia Sara pun pakai spect nerd. Pink lagi tuuu. Ahak hak hakk… Tapi kecomelan Mia Sara tetap terserlah. Herherher… Hopefully Mia Sara jaga spect tu bebaik ye. Ikhlas aku bagi tu :)

 

Kepada yang belum tengok filem 3 Temujanji, apa lagi pergilah tengok sekarang jugak. Pergi tengok dengan pakwe romentik jugak. Jangan romen sudah! Berdosa ye masyaAllah… Jangan lupa saksikan Yana Samsudin, Pierre Andre, Kamal Adli, Diana Amir dan ramai lagi dalam filem 3 Temujanji. Kbai.

 

 

Sign PNG NisaKay

33 comments:

Cik Yaya said...

wahh bg on the spot spec tu..untung la..mia sara..^,^ <3<3<3

Mizz ErMa said...

wah, untunglah tuan belog belog dpt jumpa mia sara..mia pon untung jgk sbb dapat hadiah yg kemaen lagi lawa..hik3,

ANISA said...

perghhhh special gift tu...terbaikkk

eyka ka kecil said...

wah, bestnya . adik mia sara memang comel.

jie said...

sweet je laa kaka nisa ni .. nak jugak spack mcm tu bole . hehe

keli menari said...

bile nisa nak bagi kite pulak . haha

[wani_mn] said...

laaa, spekmata tu tak de cermin rupanya. hahahah. penat aku gelakkan diri aku sendiri. ingatkan ada cermin. mia tu comeelll, sure dia simpan spek yg nisa bagi. ;D

Mieya Atiera said...

Comelnyaaa dak kecik tuuu.

Fid"s said...

just mmng cute budak tu

Rara Nasiha said...

wahhh, sukalah mia tu dapat hadiah. hehe :)

LUTFI SYAFIQ said...

ontongglaaaa si mia dpt spec bingkai yg aku hampir bawak balik time dinner kt italianies mlm tuu. hahahaha

Naruha Atsuko said...

huh.. bestnyer...

Nur Hanifah Amin said...

salam, hi!
wahhh..comeynye mia..btw nice blog and just blogwalking ^_^

shera said...

Lawa spec tu ... ^___^

Fafaa Abdul :) said...

Mata mia sangat omey! :)

ZYASH said...

mia sangatlah comel..untung la dapat jumpe mia n give that lovely pink spec....huhuhuhuhu

Si Matatajam said...

Cutenyer Mia . Spec jer nampak nerd Tp org yg pakai tetap comel.. masa taip komen ni iklan 3 temu janji he he..
P/s: im new blogger hope can follow me at my blog mymatatajam.blogspot.com

ciksengeh :D said...

cutenye mia !!! em . nak tanya .. mana beli spek tuh ye ?? dah lama cari tapi tak jumpe ..

~eZmALiZa~ said...

memang padan sgt...dengan baju pink mia... :)

AmirahSM said...

syok dak tu..heheh, pelakon cilik yg berbakat bsar =)

Lyssa Faizureen said...

waahhh...wahhhh . comelnyer . nanti , bagi hadiah spec mcm tuh kat Lyssa pulakk . hakhakaa~

-SUPERGIRL- said...

wahhhh ! kan dah femessss spec tuh ! hehe .

dtg follow awk :)

tyka said...

kita nak jugak.
he he

RinnAzrinah said...

haha... on the spot bg tuh.. perghhh!!!... untung laaa....

ZieRa said...

Wah.. Bestnya dapat jumpa retis.. Mia Sara yang comel pulak tu.. heheh...

NadyaBubble said...

Haha, untung Mia dapat hadiah daripada blogger femes ni :D

Sheda ucu said...

done folow youu..

Faqihah Husni said...

Wahh! Untung mia dapat jumpa blogger famous. Pastu, dapat hadiah pulak tu!

Miss Anis said...

da tgk.......mia mmg comel....

Miss uCu said...

sangat comel dia..teringin sangat nak jumpa Adik mia sara ni

MHasifPaimin said...

salam.semua.sy newbie kt sini.mcm ner nak bg pendapat ye.sy baru.hehe.please please please kamu jgn marah.

che'ah tomeii said...

waaaa.....so cutelah mia sara!!bila lah boleh jumpe dgn mia...

http://cheahstory.blogspot.com

NURIN NAZIFA said...

cmelnye mia sara....gebu je...tringin nk jmpa dy..hehe...untung ar kak nisa...

KLIK SINI!!! TOLONG PENUHKAN TABUNG MASA DEPAN SAYA YE !!