Tuesday, April 3, 2012

GAMBAR sekitar majlis pratonton filem 3 Temujanji

 

Assalamualaikum…

 

Terima kasih tak terhingga sekali lagi buat MiG Online yang sudi menjemput saya ke majlis yang sememangnya aku nantikan ni… Sejak menonton trailer filem ini suatu masa dulu, aku dengan kawan aku memang berazam untuk menontonnya.. Tapi tak sangka pulak kan dapat jemputan pratonton.. Alhamdulillah…

 

Majlis pratonton diadakan pada 2 April yang lalu (Isnin) di TGV Sunway Pyramid. Memandangkan acara bermula pukul 8 malam, aku dengan kawan aku iaitu Iejam dah datang Sunway sejak pukul 5 lebih lagi. Yelah, lewat sangat kang takut jalan jem lah… Apelah..

 

IMG_3568

Maaflah muke aku macam kanak-kanak kurang sihat je kat tepi tu. Aku duk khusyuk tweeting sekali dipanggil untuk pandang kamera. Tangan aku je yang sempat buat peace, muka tak sempat senyum. Yang pakai spect besar macam nenek-nenek tu ialah Pen Merah, sebelah beliau ialah Dhiya Aizat yang bekerja dengan Gua.com.my dan Iejam my friend (yang berbaju biru).

 

 

IMG_3587

The lovely and cute and pretty Yana Samsudin. Always wearing something pink and not to forget her nerd spect! Hahaha so cuteee!!

 

 

IMG_3613

And the cutest little girl in Malaysia I guess? Hahaha Mia Sara Nasuha in the house bebeh!! Argghh geram aku tengok budak yang cute sangat nih.. Hehehee…

 

 

IMG_3617

Diana Amir yang sangat sweet. Suka sangat style tudung dia.. Aku tahu tu mesti shawl dari Radiusite. Mihmihmihh… So pretty and sporting!

 

 

IMG_3673

Inilah Hashim Rejab, pengarah file 3 Temujanji ni. Tahniah sebab anda telah melakukan yang terbaik untuk filem ni!!!

 

 

IMG_3678

CEO Metrowealth, David Teo yang menyampaikan pantun tamil pada malam itu.

 

 

IMG_3694

Upacara melekatkan kepingan puzzle di poster filem 3 Temujanji. Sinonim dengan tagline filem ini.

 

 

IMG_3726

Para pelakon filem 3 Temujanji…

 

 

IMG_3759

Wahhh Yana Samsudin dan Pierre Andre yang sangat sweet! Mereka sangat profesional dan sporting!

 

 

Apa-apa pun filem 3 Temujanji sangat best! Romantis, komedi serta santai, sesuai tontonan umum. Jangan lupa like fanpage Saya Suka Menaip untuk lebih banyak gambar. Dan jangan lupa nantikan filem 3 Temujanji yang akan mula ditayangkan 5 April ini!!

 

 

 

P/S: All pictures credit to camera milik hakak Pen Merah. Sekian.

Sign PNG NisaKay

8 comments :

AMALINA YAAKUB said...

wah cam best cerita ni nak tgk ar..

[wani_mn] said...

sejuk tgk diana amir. still bertudung tutup dada wlupun berfesyen :)

Hashira Yusoff said...

wahhhh!! bestnya dapat jumpa retis! Ada mia dgn diana amir. so sweet~ :)

http://hashira91.blogspot.com/2012/04/dah-tak-suci-lagi.html

Syuhada said...

jeles x dpt jmpa david teo...
hahahahha

Miss Anis said...

suka tgk kak nisa dan diana amir....cute n sweet je....hehe

luqman zakaria said...

citer nih genre klakar ek..ingatkan sedih2..huhu~

niedaida said...

wah best ye selalu dpat brgmbr gn artis he3

NadyaBubble said...

Diana Amir sangat cantik :O