Monday, March 26, 2012

VIDEO – Unboxing the iPad 2

 

Assalamualaikum…

 

Mulanya aku malu nak publish video ni. Ye lah orang malaysia ni kan kuat mengata (ehh aku pun orang Malaysia!).. kang ada kata aku nak menunjuklah, apelah.. Ehh aku tengok orang luar negara banyak je buat video unboxing macam ni… Takde kes kena troll pun? So renung-renungkanlah ye…

 

 

So.. pada yang tak tahu.. sekarang dah tahulah ye dalam kotak iPad tu ade ape je… Ada basic things aje pun.. Yang mahalnye, device tu. Tapi boss aku cakap takde apa yang murah kalau aksesori untuk produk jenama Apple ni. Huhuu lebih seratus jugak aku habis nak beli leather case dengan screen protector!

 

Apa-apa pun, full credit to boss aku dari AMANZ for this video and editing and uploading.

 

 

Sign PNG NisaKay

8 comments :

- F i D - said...

untungnye dh dpt beli ipad2

AtiEy eYkuu said...

cute aaa :)

encik iqram said...

Alaa best betul dia ada ipad baru..kita beli ipad second jee dulu..huhuh

keli menari said...

wah.dah ade ipad2.kite bile pulak nih.aish.

Feza said...

jealous. huhu

Anonymous said...

Alah nisa brg apple mmg mahal eqa beli ipone 4s n ipad 2 pun ade basic je, beli aksesori dia pun dh ratus, brg apple mmg bgs, t nisa JB la leh download games free kat itunes x semua nyer free,

Lyssa Faizureen said...

Waahhhh . Nisa !!! Best nye dah dapat ipad . ekeke :)

Anonymous said...

iPad 2 ke? kenapa tak beli the new ipad? lagi banyak function and upgraded version of ipad 2.