Sunday, March 11, 2012

[VIDEO] Rant of Popularity by Mat Luthfi

 

Assalamualaikum…

 

Please please please hayati dan dengar elok-elok apa yang Mat Luthfi nak sampaikan ni. Macam biasa, video Mat Luthfi tetap best, kelakar dan sebenarnye ada unsur nasihat dan pengajaran. Itupun kalau korang sebenarnya FOKUS terhadap apa yang nak disampaikan, bukan fokus kepada penyampai.

 

 

“There’s no point of being FAMOUS, if people FAIL to read between the lines.”

 

 

 

Sign PNG NisaKay


11 comments:

  1. saya bukan ARTIS. tapi..... selebriti. adehhh..


    hahah. best best !

    ReplyDelete
  2. jalan2 bg derma untuk duit tabung beli kereta.. hihihi.. lawat blik nant ek

    ReplyDelete
  3. tobat aku tak larat nak angkat... kahkahkah

    ReplyDelete
  4. oppa eunhyukkk... -.- '
    kelakar n got advice on it kann... memang cool dy ni..

    ReplyDelete
  5. wah. mat luthfi ni mmg best video dia (:

    ReplyDelete
  6. Ha bagos la mat lutfi nie kan die tak giler gelemer pon..
    even marah kalau kite jadikan die role model die.. :D

    ReplyDelete
  7. er pasal populariti ke?

    mmmm.. ok

    takpe asal kita cool selalu

    ReplyDelete
  8. vlog matluthfi ni x pernah x best..sumerrr besttt!!yg penting intipati yg dia nk sampaikan tu..ohsem <3

    ReplyDelete
  9. apa yg menarik tentang mat luthfi dalam beri pengajaran ada unsur lawaknya sp menarik utk dilihat ^^

    ReplyDelete

TINGGALKAN KOMEN ANDA, PLEASE!

Copyright © Nisa Kay