Sunday, March 11, 2012

[VIDEO] Rant of Popularity by Mat Luthfi

 

Assalamualaikum…

 

Please please please hayati dan dengar elok-elok apa yang Mat Luthfi nak sampaikan ni. Macam biasa, video Mat Luthfi tetap best, kelakar dan sebenarnye ada unsur nasihat dan pengajaran. Itupun kalau korang sebenarnya FOKUS terhadap apa yang nak disampaikan, bukan fokus kepada penyampai.

 

 

“There’s no point of being FAMOUS, if people FAIL to read between the lines.”

 

 

 

Sign PNG NisaKay

11 comments:

cik ziqa said...

saya bukan ARTIS. tapi..... selebriti. adehhh..


hahah. best best !

NurulAfiqah said...

jalan2 bg derma untuk duit tabung beli kereta.. hihihi.. lawat blik nant ek

AMALINA YA'AKUB said...

tobat aku tak larat nak angkat... kahkahkah

!~ Dolly Auliya ~! said...

oppa eunhyukkk... -.- '
kelakar n got advice on it kann... memang cool dy ni..

Salhah Suhot said...

but i am artist.hehe

steffany daph said...

wah. mat luthfi ni mmg best video dia (:

Ms Bery said...

Ha bagos la mat lutfi nie kan die tak giler gelemer pon..
even marah kalau kite jadikan die role model die.. :D

NadyaBubble said...

Terbaik :D

Fid"s said...

er pasal populariti ke?

mmmm.. ok

takpe asal kita cool selalu

Atiqah Wadiah said...

vlog matluthfi ni x pernah x best..sumerrr besttt!!yg penting intipati yg dia nk sampaikan tu..ohsem <3

Syuhada said...

apa yg menarik tentang mat luthfi dalam beri pengajaran ada unsur lawaknya sp menarik utk dilihat ^^

KLIK SINI!!! TOLONG PENUHKAN TABUNG MASA DEPAN SAYA YE !!

RAMAI-RAMAI KLIK YE !!