Thursday, March 15, 2012

Tudung bawal 3 tones

 

Assalamualaikum…

 

Wahhh mula-mula bawal plain meletop-letop sejak kemunculan semula. Lepas tu glemer pulak tudung bawal 2 tones. Lepas tu muncul pulak 2 tones design baru… Tapi apa yang aku perasan kan, tudung bawal ni.. bila mula-mula keluar kualiti bagus. Kain tak terlalu lembik, senang nak bentuk dan tak jarang..

 

Tapi lepas terlalu banyak yang keluar, tudung bawal ni jadi semakin dan semakin murah. Maka kenalah kita ingat bahawa yang murah sangat tu kualiti dia pun murah lah kan. Aku pernah jumpa tudung bawal plain yang jual RM5 sehelai! Tapi kainnya lembik sangat sampai susah nak bentuk. Lepas tu jarang! Haikk pakai tudung apa tapi jarang nampak leher?

 

P3122278

Sekarang ni aku jumpa bawal 3 tones pulak. Apa yang aku perasan buat masa ni pilihan warna bawal 3 tones ni tak banyak sangat. Nanti dah meletop-letop mesti akan keluar lebih banyak pilihan warna.And buat masa ni pun tudung bawal 3 tones yang ada aku rasa dibuat dari material yang berkualiti sikit dari bawal lembik.

 

 

P3122295

Ohh ye, aku ada juga jual tudung bawal 3 tones kat online shop aku iaitu MINI SHOPAHOLICS. Pilihan warna ada dalam 10 kot? Tu pun ada lagi 3 empat helai aku tak update dalam online shop aku. Bawal 3 tones yang aku jual ni tak lembik sangat ye. Senang gilaaaa nak bentuk! Tak payah dok spray fabric starch kat tudung.

 

Haaa sebelum dia meletops baik korang semua rembat dulu! Bolehlah bergaya sakan sebab bagi aku tudung bawal 3 tones ni sangat-sangat cantiks okayh! Boleh matching dengan banyak baju. Mak sukaaa!!! Kalau nak cuci mata boleh singgah MINI SHOPAHOLICS atau join giveaway kat blog Pen Merah, sebab salah satu hadiah giveaway ialah tudung bawal 3 tones!! Terjah jangan tak terjah!

 

 

Sign PNG NisaKay


19 comments:

  1. lepas yang 3 tone ni dah meletopssss . ada tak yang ual bawal pelangi pulokk ? nak tunggu . nak beli . hikhik .

    ReplyDelete
  2. Lawa kakak pakai tudung bawal 3Tone tu :) Sweet !

    ReplyDelete
  3. tudung bwal pon dh boleh buat mcm hana tajima.. pelik2 lak dh =="

    ekekeke, jnji cntik dan mnutup aurat ;D

    ReplyDelete
  4. hallamak cantik ! dah kuar 3 tone dah??? ;)

    ReplyDelete
  5. cantik nya! nak jugak tudung tu! >>Berry<<

    ReplyDelete
  6. dh lama x pakai tudung bawal..huhu

    ReplyDelete
  7. Chantek!
    dah lama tak pakai tudung bawal. rindu laa pulak..

    ReplyDelete
  8. tudung nisa cantik. kaler merah kan?

    ReplyDelete
  9. cantik colour tue..sekarang pun tengah terpikir2 nak cari tudung bawal

    ReplyDelete
  10. cantik lah kaler dia. hehe hm nanti mesti fesyen kembali pada bawal pulak lepas ni =)

    ReplyDelete
  11. lawa lah akak... ada tak tudung bawal jenis yang labuh 3 tones???

    ReplyDelete
  12. kalau tak pk diri ni tada akaun bank sendri .. dah lama beli kat akak .. hoho XD

    ReplyDelete
  13. lawa lar tudung nie...akak pon sama gak

    ReplyDelete
  14. Wah baru tau kewujudan tudung bawal 3 tone ni. Cantik nyaaa! >.< P/s: Tudung bawal strikes back! :P

    ReplyDelete

Apa Reaksi Kamu??? Sila Taip Laju Laju Di Sini :)

Copyright © Nisa Kay