Tuesday, March 27, 2012

Singgah sebentar di Eye Studio

 

Assalamualaikum…

 

IMG_0656

Ada suatu masa dahulu kala, aku singgah di Eye Studio milik blogger photographer terkenal uolls iaitu Aizul Marcello. Turut memajukan studio ialah beberapa rakan seperjuangan Aizul.. Dahlah sememeh gila muka aku malam tuh.. Tapi sebagai kenang-kenangan singgah di studio ni aku ambil jugak gambor.

 

 

IMG_0663

Kat satu sudut studio ni ada ala-ala pelamin uolls. Aaaa aku lupalah pulak nama penaja pelamin ni.. Baru ingat nak promote wuwuwu… takpe.. takpe.. siapa nak tahu boleh tanye kat Aizul Marcello yep…

 

 

IMG_0671

Heeee posing entah apa-apa.. Maklumlah.. datang nak melawat aje kan.. Tak plan pon nak photoshoot. Ehh tetiba. Muahahaa.. Ni saje je kasi gimik bergambar kat white studio.. InsyaAllah kalau ada rezeki bolehlah aku shoot betul-betul kat sini..

 

So siapa nak tahu pakej fotografi yang ditawarkan oleh Eye Studio , bolehlah like fanpage Eye Studio ye… Ada pakej shoot untuk graduate, modelling, wedding, semualah! Boleh rujuk kat Eye Studio atau Aizul Marcello sendiri yep… Lain kali nak datang lepak lagi. Ehh tak pepasal. Kbai.

 

 

Sign PNG NisaKay


14 comments:

  1. pic yg 1st tu.. sepasang lak..baju dgn kerusi pink , cun dah ..haha =p

    ReplyDelete
  2. Akak suke foto pertame tu sgt3 cantik, tp takleh nk save...huhuhu.

    ReplyDelete
  3. yeay! da penah sampai situ
    whitestudio photoshot wif aizul. weeeeeeeee

    ReplyDelete
  4. akak. .dah nampak perubahan lah! semakin berisi. hehe .serious. :)

    ReplyDelete
  5. mana abam ejol nya? haha mesti dia nyorok... ;p

    ReplyDelete
  6. hai nisa ..koy owg temerloh gak .. hehe .. nice entry .. XD

    ReplyDelete
  7. Teringin nak melawat studio ni :D

    ReplyDelete

Apa Reaksi Kamu??? Sila Taip Laju Laju Di Sini :)

Copyright © Nisa Kay