Sunday, March 4, 2012

Ramainya blogger menang Samsung Galaxy S II ??

 

Assalamualaikum…

 

Wahhh mengundang sangat tau tajuk entry. Ramai blogger menang telefon bimbit android Samsung Galaxy S II (SGS2) ???? Wahh memang bertuah badan masing-masing bila dapat bawak balik SGS2. Sure tidur malam pun sambil tersenyum-senyum, tak pun tidur sambil peluk kotak SGS2 !! Hahaa…

 

P3031622

Okay pertama sekali jom kita skodeng MadamMondoq. Wahh kemain tau posing trademark. Hehehe kalau perasan MadamMondoq suke posing macam ni tau, sebab tu aku panggil posing trademark beliau! Hehee.. wahh kemain ceria bebenor bergambor dengan SGS2 ye Madammm.

 

 

P3031623

Okay sekarang kita teropong Cik Lily Putih yang kelihatan gembira sesangat bergambor dengan SGS2. Wahhh kegembiraan yang tak terucap dengan kata-kata gituuu. Tengah makan pon Cik Lily Putih boleh stop kejap bila aku nak ambil gambor beliau dengan SGS2.

 

 

P3031625

Hakak Pen Merah pon nak menunjuk SGS2 beliau. Wahhh beliau punyer ke?? Hikhikhik.. Kemain tau semua nak posing maut dengan SGS2. Untunglahhh ramai benor yang menang SGS2. Ehhh menang ke nih? Menang keh?? Hikhik…

 

 

Sii

Gambar dicilok dengan jayanya dari belog Abang Jejai, wahhh berseri-seri mukanya dengan SGS2 ye! Dah macam awet muda pulak ye Abang Jejai… Maaflah ambik gambar dari blog, baru perasan gambor Abang Jejai takde dalam kamera sayeee…

 

 

P3031624-horz

Wahhh ramai lagi rupenye yang bertuah!! Masing-masing posing maut dengan SGS2. Dari kiri Putra, Uzair dan juga AdamEben kemainnnn masing-masing dengan SGS2 yek!!! Haa bak kata Putra, semua bawa pulang KENANGAN je laa sebab merasa “pegang” SGS2 tu sebab…..

 

 

P3031627

Sebab aku adalah pemenang sebenar Samsung Galaxy S2 ni sebenarnya!! Muahaha… rasa nak terlompat pun ada semasa pengacara majlis berkata ,”Do we have Nisa Kay here??” Aku dengan excited dan ternganga-nganga melangkah lah ke depan untuk menerima hadiah.

 

 

P3031599

Ini gambar masa menerima hadiah dari wakil DiGi. Abaikan muka berminyak tuh. Banyak sangat flash dari kamera-kamera blogger yang hadir. Hikhik.. Malunye aku sebab aku macam tak percaya yang aku menang!! Hahaa…Mesti ramai nak tahu macam mana aku boleh menang handphone android Samsung Galaxy S II ni kan kan kan?? Okay macam ni..

 

Aku telah dapat invitation untk Digi Fandroid Day bersama-sama Nuffnang. So masa event tu ada contest Tweet & Win. Cuma perlu jadi yang terpantas tweet nama android yang menggunakan Ice Cream Sandwich dan tagline DG Smart Plan. Tak sangka aku pulak pemenangnyaa!!!

 

 

P3031640

Heee segan makkk!! Ohh ye, terima kasih DiGi, Samsung Malaysia and of course Nuffnang ! I had so much fun at Fandroid Day event. Met bloggers and cool activities. Thank you! Thank you! Tak tahu nak cakap macam mana dah niiii. Dan kesyukuran yang tidak terhingga kepada Allah SWT.

 

 

More story about Fandroid Day event will be posted out later yah! Nantikan gambar-gambar sekitar event di fan page Saya Suka Menaip. Muahhh!!! ALHAMDULILLAH.

 

 

Sign PNG NisaKay

 

P/S : Ramai yang mengucapkan tahniah kepada SEMUA blogger di atas. Kantoi lerrr awok sume tak baca entry ni betul-betul ye dak?? Hikhikhik….


48 comments:

  1. pasnie dah boleh root dah~
    haha~

    ReplyDelete
  2. tahniah....kalau eyriqazz pi tadi confirm tak menang juga..phone cap ayam,tak boleh nak tweet..hik3...

    ReplyDelete
  3. Wah bestnya..=).
    alhmdulillah taniah kak nisa =).

    ReplyDelete
  4. Wah! Memang ramai yg menang. Tahniah semua! Murah rezeki Nisa tahun ni. Alhamdulillah tumpang gembira ;)

    ReplyDelete
  5. congrates nisa ^_^

    ReplyDelete
  6. tahniah! Untung ler dapat hadiah! Syukur

    ReplyDelete
  7. wahh . dapat free pulak . untung lahh kaka . :)

    ReplyDelete
  8. uwaaa..untung la nisa..dapat SGS2 free2 je..sy sendiri hampir pokai beli fon..tu pun SGS je..papepun congratz to u!! :D

    ReplyDelete
  9. tahniah...... sebelum ni ramai yang claim menang...

    ReplyDelete
  10. Tahniah Nisa.. alhamdulillah rezki :)

    ReplyDelete
  11. wah..madam mondoq n bro jejai pun ada..hehehe

    ReplyDelete
  12. wah tahniah!

    casing samsung s2 byk gila yg kawai kt korea! fiqa pon trbeli byk glew haha

    ReplyDelete
  13. wah....
    pandai nk tipo0o0o2 yer..
    igtkan ramai yg dpt adiah tu..
    uper nyer cik nisa yg punyer ek.....

    anyway tahniah ekkk...

    ReplyDelete
  14. suka ayat akhir tu..

    syukur pada Allah.


    rasanya tu paling pnting kot..

    ReplyDelete
  15. la..kat sini rupanya pemenang sbnr..hahah

    ReplyDelete
  16. nisa baju polka dot u sangat cantik... :) congrats menang fon.. nati rajin-rajin twit wawa ek.. :)

    ReplyDelete
  17. untungnyaaa... taniahhh..! =)

    ReplyDelete
  18. kak nisa memang slalu bertuah hehek

    ReplyDelete
  19. tahniah nisa... wah mesti x tido malam.. :-)

    ReplyDelete
  20. wow..bestnye..nak satu! hehe..
    tahniah k..

    ReplyDelete
  21. nisa jer yg menang rupanya, sabar ja la. haha. congrats.

    ReplyDelete
  22. Hahaha..tau takpe..sah-sah yang ucapkan tahniah cuma baca tajuk jerr..hehe..apa-apa pon Congrats buat nisa atas kejayaan jari jemari tuh..hehe

    ReplyDelete
  23. uwaaa patot la menanyakan line maxis ke celcom kat fb . rupa2 nya dapat samsung galaxy percuma .

    jeles nyaaa >__<

    ReplyDelete
  24. tahniah nisa..lepas ni kena update android version SII tu ke Ice Cream Sandwich..sebab ada problem update terbaru Gingerbread..tpi kena tunggu lagi bila samsung release update tu..hehe..

    selamat masuk kelab pengguna Galaxy SII!

    ReplyDelete
  25. wah bestnyer...
    dapat free.. @_@

    ReplyDelete
  26. whahaahahaa.. terbaik lah nisa! lepas ni kasi chance kid LG Prada eh.. hik3

    ReplyDelete
  27. wah untunglaa nisa..

    nak tanya la cantik giler bju nisa..beli mana.. online ke? TS ka??

    ReplyDelete
  28. Congrats Nisa!!!

    welcome to android club.. :D

    ReplyDelete
  29. uiyoooo..untunglaaaa nisa dapat sgs2~~~ *mode jeles*

    ReplyDelete
  30. Waaahhh . Tahniaahhhh Sayanggg !!! >.< hehe :)

    ReplyDelete
  31. waaahhh..!
    bestnyeee.
    btw.anda comel laa.
    :)))

    ReplyDelete
  32. wow, syioooknya. tahniah awak (:

    ReplyDelete

Apa Reaksi Kamu??? Sila Taip Laju Laju Di Sini :)

Copyright © Nisa Kay