Tuesday, March 13, 2012

Nisa Kay versi karikatur oleh Dani

 

Assalamualaikum…

 

Masa aku kat luar tadi, ada seorang blogger ni mintak izin aku untuk transform gambar aku ke dalam bentuk karikatur. Aku pelik jugaklah kenapa dia nak karikaturkan gambar aku? Tapi aku bagi dia permission sebab aku nak tengok hasil kerja beliau.

 

nisa kay caricature by dani

Lepas siap je karikatur tu, si blogger tu tweet link entry dia kat aku. Ehhh cepat jugak eh dia buat kerja? Aku rasa baru kejap je aku tweet bagi permission kat dia? Bila aku bukak link yang dia bagi (through blackberry), aku ternampak karikatur yang…

 

Aku tak puaslah tengok kat bb je. Maka aku balik, aku online twitter lepas tu aku cari link entry blogger tu dan aku tengok hasil kerjanya dengan lebih jelas. My first impression?? COMEL GILA kottt!! Hahaha tak sangka blogger itu berbakat sungguh!!

 

Blogger yang aku maksudkan ialah Nurdani. Terima kasih sangat-sangat sebab sudi karikaturkan gambar saya yang selekeh-nista ini. Wuhuhuu… Totally love the artwork.. Keep it up girl! :D

 

 

Sign PNG NisaKay


26 comments:

  1. wah!! sbijik2 muka sama cm kak nisa..mmg brbakat lah nurdani tu

    ReplyDelete
  2. a'ah!! comelll!!!!!!!!!!!!! ;D

    ReplyDelete
  3. dia mmg sgt berbakat.... mama lynn sendiri ada doodle dr dani

    ReplyDelete
  4. comel je karikatur tu.. tp realitinya.... huhuhuhu

    ReplyDelete
  5. wa, comel :) nak juga..sob sob :P

    ReplyDelete
  6. kepala besar. ahah. XD jangna marah kak nisa. haha

    ReplyDelete
  7. lega la nisa suka. saja2 nak jadikan nisa penyeri entri kali ni :)

    ReplyDelete
  8. ada iras ngn mirip tuannya..hehehe

    ReplyDelete
  9. kepala besar daripada badan, itu dinamakan karikatur

    ReplyDelete
  10. awesome lah nurdani ni :) menjadi !! ^_^

    ReplyDelete
  11. Budak2 skarang memang ada bakat besar dlm byk bidang. Tahniah, sebijik cam gambar nisaa aritew.

    ReplyDelete
  12. hehe . sama mcm muka nisa laa ♥

    ReplyDelete
  13. saya belajar lukis vektor kat blog dia..yang bagusnya, dia tak lokek dengan ilmu..

    ReplyDelete
  14. sudah aku buatkan karikatur untuk mu di http://bikinavatar.tumblr.com/post/19232082071/untuk-teman-blogger-di-malaysia-nisa-kay

    sila tengok :D

    ReplyDelete
  15. nurdani ni mmg berbakat besar,,
    karikatur tu sebijik sama

    ReplyDelete

Apa Reaksi Kamu??? Sila Taip Laju Laju Di Sini :)

Copyright © Nisa Kay