Tuesday, March 13, 2012

Nisa Kay versi karikatur oleh Dani

 

Assalamualaikum…

 

Masa aku kat luar tadi, ada seorang blogger ni mintak izin aku untuk transform gambar aku ke dalam bentuk karikatur. Aku pelik jugaklah kenapa dia nak karikaturkan gambar aku? Tapi aku bagi dia permission sebab aku nak tengok hasil kerja beliau.

 

nisa kay caricature by dani

Lepas siap je karikatur tu, si blogger tu tweet link entry dia kat aku. Ehhh cepat jugak eh dia buat kerja? Aku rasa baru kejap je aku tweet bagi permission kat dia? Bila aku bukak link yang dia bagi (through blackberry), aku ternampak karikatur yang…

 

Aku tak puaslah tengok kat bb je. Maka aku balik, aku online twitter lepas tu aku cari link entry blogger tu dan aku tengok hasil kerjanya dengan lebih jelas. My first impression?? COMEL GILA kottt!! Hahaha tak sangka blogger itu berbakat sungguh!!

 

Blogger yang aku maksudkan ialah Nurdani. Terima kasih sangat-sangat sebab sudi karikaturkan gambar saya yang selekeh-nista ini. Wuhuhuu… Totally love the artwork.. Keep it up girl! :D

 

 

Sign PNG NisaKay

26 comments :

★iela_kiera★ said...

wah!! sbijik2 muka sama cm kak nisa..mmg brbakat lah nurdani tu

wanie_mn said...

a'ah!! comelll!!!!!!!!!!!!! ;D

nia marlissa said...

comel nye dia punya art :D

.: mama lynn :. said...

dia mmg sgt berbakat.... mama lynn sendiri ada doodle dr dani

sYafIk-wAy said...

wahh cute molek

DanieL AdiE said...

Comel gile....!

[k]o{q}i[n] said...

comel je karikatur tu.. tp realitinya.... huhuhuhu

Puan Gojes said...

wa, comel :) nak juga..sob sob :P

Ali said...

kepala besar. ahah. XD jangna marah kak nisa. haha

asyrafsuleiman said...

nice cewehh!! muehehe =)

nurdani said...

lega la nisa suka. saja2 nak jadikan nisa penyeri entri kali ni :)

faiz fakhirin said...

ada iras ngn mirip tuannya..hehehe

nurdani said...

kepala besar daripada badan, itu dinamakan karikatur

Si Gadis Semasa said...

awesome lah nurdani ni :) menjadi !! ^_^

vidalsisah said...

Budak2 skarang memang ada bakat besar dlm byk bidang. Tahniah, sebijik cam gambar nisaa aritew.

Joel Leslie said...

awesome :)

Effah Nurul Nadhirah said...

comelnyaaa ! :)

Effah Nurul Nadhirah said...

comelnyaa ! :)

Amy Farhana said...

hehe . sama mcm muka nisa laa ♥

fina fento said...

saya belajar lukis vektor kat blog dia..yang bagusnya, dia tak lokek dengan ilmu..

steffany daph said...

cantik2! sejibi :D hehe.

nur amalina athman said...

cantik..

cik Dil said...

shomel laaa..

Agus Hery said...

sudah aku buatkan karikatur untuk mu di http://bikinavatar.tumblr.com/post/19232082071/untuk-teman-blogger-di-malaysia-nisa-kay

sila tengok :D

nadia said...

nurdani ni mmg berbakat besar,,
karikatur tu sebijik sama

Mitsu Kizu Zie said...

dani sungguh berbakat...WLA