Sunday, March 4, 2012

Nak menang hadiah tak???

 

Assalamualaikum…

 

Wahhh pagi-pagi dah buat entry tajuk mengundang… Siapa yang taknak hadiah kan.. Ohh ye, bukan aku nak buat giveaway ye… Ada blogger lain yang nak buat giveaway dan aku just membantu nak war-warkan aje. Ohh ye aku juga akan menjadi salah seorang penaja untuk GA yang dianjurkan blogger itu.

 

Aku sendiri akan buat mini giveway dengan kerjasama seorang blogger lain sebab aku ada beberapa voucher yang nak diberi kat uolls okay. Tapi not now ye sebab hadiah GA aku yang lepas pun aku tak settle lagi sebab busy sangat :(

 

 

P2251187

Abaikan minah kering di atas. Apa yang aku nak suruh korang fokus ialah bag pack di atas. Yesss beg pink ituuuu!!! Yelah, beg pink. Errr berapa kalikah ku harus ulangi perkataan “beg pink” itu. Okay cukup! Fokus aje pada beg! Bukan pada orangnya.

 

 

P2251188

See?? Bergayakan daku??? *muntah pelangi* Beg pink ni memang sesuaiiii amat dengan para gegadis, lebih-lebih lagi yang sangat sangat meminati warna pink! Beg ni sangat best sebab banyak poket, ruang yang luas. Percaya tak kalau aku bagitahu yang aku pernah masukkan file yang mengandungi sijil-sijil aku dalam beg ni? Haaa taknak percaya lettew…

 

 

P2251190

Untuk pengetahuan uolls semua, korang boleh join giveaway yang bakal dianjurkan oleh BLOGGER INI untuk menang beg pink di atas!! Ye, beg pink yang serupa sebijik macam yang aku punya ni okayh??? Aku tak bagi barang second hand ye, aku bagi yang barulah! Warna dan designnya serupa dengan dalam gambar ni.

 

Untuk maklumat lanjut mengenai giveaway yang menawarkan berpuluh hadiah termasuk beg di atas, korang kena bukak blog PEN MERAH hari-hari ye! Sebab hakak Pen Merah kita ni akan melancarkan mega giveaway di blog beliau tak lama lagi! Mungkin hari ni? Mungkin esok lusa? Mungkinkahhhh???? Okay itu aje aku nak promote. Kbai.

 

 

 

Sign PNG NisaKay

19 comments :

Az Meeda said...

cantik beg tu

kinn said...

homaigod pink! kena join ni. hihi :)

fatin amalina husna said...

cantikk!! ^^

Syafiqah Hashim said...

nak beg tu!!

che'pi said...

x aci....... hadiah untuk pompuan je.... uwaa ... :)

ria said...

lawa. . tp warna peach cantik jugak :)

KyleRuL said...

Salam...nice blog.
Singgah Sahur Jap..:)

Atiqah Wadiah said...

nak!!!nak!!!

JMR said...

model beg pink~...:-p

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said...

Laki bole x hagak2 nye??

Cik FaRiZaM said...

@Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A)boleh la pojie, pastu bg la kat awek or adik ko.

Cik FaRiZaM said...

lawa la beg tu...nk join la GA pen merah ni

Fid"s said...
This comment has been removed by the author.
zuheir said...

wah,prmpn je ke..laki xder?huhu

Mia Liana said...

berkenan la kak mia pada beg ni... lawa...

Isaac Tan said...

nice cute bag there! :)

Fid"s said...

beg banyak kocek mmg high tech...

Fid"s said...

beg banyak kocek mmg high tech...

einz said...

kite nak beg cmtu...hih...sambil guling2...hahaha....