Friday, March 16, 2012

Muka keluar surat khabar Berita Harian.

 

Assalamualaikum..

 

Pagi-pagi aku dah terkujat terkujit sebab baca satu entry di blog MiG Online. Heee kembang hidung tak terkata, gembira apatah lagi.. Dapat keluar surat khabar disamping pelakon kesayangan. Uolls don’t be so jelly jelly yah!

 

Berita Harian YSF

Haaa ini gambar scan salah satu muka surat sisipan Hip dalam surat khabar Berita Harian. Aku ambil gambar ni dari salah satu entry di MiG Online yang baru aku baca tadi. Wahhh dah keluar surat khabar uolls!! Tak sangka Berita Harian nak interview Yana Samsudin sekali dengan ahli-ahli kelab peminat Yana iaitu Yana SuperFriends.

 

Alkisahnya, kami ada meet up untuk makan-makan, lepak dan sekali mengisi borang undi untuk gerak gempur mengundi Yana Samsudin untuk pusingan akhir ABPBH akan datang ni. Maka, sekalilah Yana Samsudin pun datang dengan wartawan yang ingin menemuramahnya dan merakam aksi sebahagian ahli YSF yang ada di situ.

 

Apa-apa pun terima kasih sangat-sangat kat Yana SuperFriends dan Yana Samsudin, tak lupa juga Berita Harian. Bagi yang meminati Yana Samsudin korang boleh follow twitter Yana SuperFriends ya! Boleh mengeratkan lagi hubungan sesama ahli YSF. Kbai.

 

 

Sign PNG NisaKay

20 comments :

Nabeel Fikree said...

Bertuah nya ! :D

Cik Cyida said...

bestlaa!

Feza said...

untung badan. :)

niedaida said...

untung lah kak ...:)

fatin amalina husna said...

syoknyaaa..^^

AmirahSM said...

heeee

Joel Leslie said...

wah tahniah :)

~AmyLiana86~ said...

suka yana..sb dia cool je..muka dia ada iras sorg pelakon indon sinetron melodi..hihi

Misya_mimie said...

mcm mana akak dpt pergi aktiviti mcm ni ea?

DAYG ♥ said...

wahhh untungnyeee nisa :)

Hishyamuddin said...

untunglaaaaa... :-)

Hishyamuddin said...

untunglaaaaa... :-)

Ms Bery said...

aah dah perasan time bace paper tadi..
bertuah la :D

kechixx said...

;)

steffany daph said...

best la :D yana pun ada sekali.

NadyaBubble said...

Untunglah, haha.

::Aida jumaah:: said...

wahhhh untung nye awk ...... best tu kalu sy pun dpt camtu :). nak jugak.hee

Tulus Sweet said...

Yana peramah tak?

HasrulHassan [HH] said...

as-salam.
takperasan lakbro... hahaaa... semua muka sebijik je

saia suka bila awk suka said...

Untunglah kak nisa ..