Monday, March 5, 2012

Meeting bloggers at Celcom LG Prada’s launch

 

Assalamualaikum…

 

Baru-baru ni aku berpeluang meng-join-kan diri untuk majlis pelancaran telefon bimbit pintar terbaru dari jenama LG yang menggunakan jenama Prada sebagai perantara dan imej telefon bimbit it, sekali gus memepamerkan imej telefon yang mewah, elegan dan bergaya.

 

P3021322

Inilah rupa telefon bimbit LG Prada yang hanya boleh didapati daripada Celcom tau! Haaa siapa yang meminati jenama LG dan Prada bolehlah rembat handphone ini secepat mungkin ye. Nipis, ringan dan imej yang mewah bergaya!

 

 

P3021330

Tu dia… aku dan abang Eyriqazz menjadi model Celcom LG Prada yang tak bertauliah. Herherher.. Mentang-mentanglah aku berpakaian serba biru yek! Abam Eyriqazz pulak hensem memakai kot dengan tie biru, aku ingat staff Celcom dah! Hikhik…

 

 

P3021342

Yaaa.. tu dia blogger dan model yang gojes lagi penuh kontrolbesi iaitu Jejari Runcing uolllss!! Haaa aku yang bergambor dengan beliau kontrolbesi tak?? Oke tak, aku ni kontrolBASI ade lahh… Harharharr…

 

 

P3021403

Tu diaaaa aku Nisa Kay yang suam-suam kuku kaki bergambor bersama blogger + model + pelakon hangat panas lagi jelitawansss uolls, tak lain tak bukan Hanis Zalikha!!! Turut bergambar sama ialah ibu Hanis iaitu akak Nani Rostam. Aku nak panggil aunty segan sebab aku tengok Kak Nani kita ni muda lagi uolls. Cantik vouge de vass lagi okay. Tengok lah muka jelita Hanis menurun dari maknye yang cantik uolls.

 

 

P3021422

Yaaa… lagi bersama blogger panas dan fofuler uolls… Si kecik bertudung hijau ialah Yuyu Zulaikha dan diva berwarna merah Red Mummy de vass all the time. Semua yang datang blogger femes ames uolls, malu pulak aku nak mingle around dengan dorang.. Hikhikk..

 

 

P3021392

See?? Aku dah cakap kan semua blogger fofuler uolls.. malu pulak aku… In picture : Red Mummy , adik beradik Jejari Runcing & Aimie Hazerin , Yuyu Zulaikha , Cik Epal dan Wawa Tasliman. Turut bergambar sama ialah Farah, one of the Nuffies.

 

 

P3021381

Yang best nye semestinya makanan!!! Hahahaa yeahhh ada angel’s hair pasta. Kuahnya sangat sedap okayhhh!!!

 

 

P3021383

And makan pulak dengan meatball memang meraung anak tekak sebab sedap sangat uolls. Speechlees kejap. Aku dengan budak tecik tomey Yuyu Zulaikha siap makan dua kali. Hakhakhak…

 

 

P3021339

And nasib baik sangat sebab ada pistachio macarons yang sedap sangat wehhh!! Hahahaa…

 

 

P3021414

Malam tu ada contest best posing. Semua hadirin yang datang boleh bergambar dengan Model-model Celcom LG Prada dan dua tetamu yang bergambar dengan pose terbaik akan bawa pulang sebuah telefon LG Prada setiap seorang!!! Dalam gambar di atas tu salah seorang blogger yang menang telefon bimbit LG Prada. Wahhh bertuah badan!!

 

 

P3021373

Okay sekian kisah aku bermingle-around dengan blogger letop pom pom di Celcom LG Prada launch ceremony. Jangan lupa usha website Celcom untung mengetahui lebih lanjut mengenai LG Prada phone hanya dari Celcom!

 

 

 

Like Saya Suka Menaip’s facebook page for more picture!

Sign PNG NisaKay

11 comments :

Si Gadis Semasa said...

bestnya dapat gather dengan blogger fofulaarrrr . bilalah nak dpt jumpa kak nisa niiii .

hatiku berwarna warni said...

wah besnye dapat jumpa ngan top bloggers..nisa kay pun ape kurgnye...

sYafIk-wAy said...

wah eksklusifnye !!! hihihi

DanieL AdiE said...

Waaaa....ramai blogger2 femes..

Cik FaRiZaM said...

hebat la korang.untung la ye....

Cik FaRiZaM said...

hp lg prada ni dah ada kat pasaran ke? brpa ek harga pasaran????dia nye spec apa ek yg best?

Cik Nurul said...

Nisa dah macam retis.. comel.. ;)

Atiqah Wadiah said...

waaaa..semuanyer femes2..untunglah nisa :)

KiD said...

naper saye takde? wuuuuuu... majuk! huk3.. hahahaaaaa

mizara said...

wahhh... coool lahhh....
ara tgok nisa kecik jew tuannya but ada yang kecik lagi... yuyu kecik jew rpnya... btw korunk semua blogger the best.... untung sangat.. cayalah.... congrats yea nisa...

Eyriqazz said...

ahaks..memang nisa selayaknya jadi duta @ Model blogger celcom....

chaiyookk.....nice meeting u all...