Wednesday, March 21, 2012

Lebih yakin dengan Libresse baru!

 

Assalamualaikum…

 

Baru-baru ni aku berpeluang join event Get Control with Libresse, yang mana semasa event tu ada games yang dijalankan dan bertujuan untuk memperkenalkan produk inovasi baru Libresse iaitu Libresse with Pure Fresh Green Tea Odor Control. Baiklah jom bercerita mengenai produknya dulu okay.

 

P3132401

Masalah normal bagi wanita yang datang bulan ialah kerisauan akan berlakunya kebocoran kerana biasanya pada peringkat awal datang bulan, darah kotor akan keluar banyak. Bila dah keluar banyak, kita risau pulak ia akan mengeluarkan bau yang kurang menyenangkan. Maka, masalah ini membuatkan para wanita menjadi kurang selesa dan berkeyakinan.

 

Libresse-BM-colour-1024x869

Dengan rekaan yang mengutamakan keselesaan, kepadanan dan mampu menghalang kebocoran, Libresse tampil dengan melengkapkan inovasi terbaru ini dengan elemen teh hijau yang akan membantu menghalang bau yang kurang menyenangkan daripada terlepas di udara.

 

Jadi, gadis atau wanita yang datang bulan tidak perlu risau lagi. Gunakanlah produk Libresse dan pastinya kita akan lebih selesa, tidak risau dan mampu tampil yakin dan segar walaupun ketika datang bulan.

 

 

P3132296

Bercerita mengenai event Get Control With Libresse pula, aku, hakak Pen Merah dan Ziera Zain datang lambat sikit sebab kami ni kan perempuans maka kami ambil masa lebih sikit untuk bersiap. Kuikuikui. Sampai je di Solaris Dutamas tu, kami terus diberikan kumpulan. Masuk je, game tengah pun berjalan. Kami join je lar..

 

 

P3132310

Baju putih seluar biru tu ketua kumpulan aku iaitu kumpulan Biru. Beliau ialah Pamela Chong, selebriti yang menjadi salah seorang duta jenama Libresse. Kalau nak tahu Pamela ni kakak kepada Vince AF musim pertama.

 

 

P3132333

Haaa… Kak Ina KL buat apa pulak kat atas pentas tuh? Rupanya Kak Ina join salah satu game yang dijalankan.

 

 

P3132346

Duta jenama Libresse, Vanessa Chong, Adibah Noor dan Pamela Chong bersama wakil dari Libresse.

 

 

P3132367

Datang lambat pun menang baucer spa bernilai lebih dua ratus ringgit uolls!! Hahaha inilah yang dikatakan rezeki…

 

 

P3132378

Antara bloggers yang hadir. Dari kiri : Nisa Kay, Kak Ina KL, yang baju merah dan bertudung jalur tu maaflah tak ingat siapa.. huhuhu… Rabiatul Adawiyah, Jardness, hakak Pen Merah dan Ziera Zain.

 

 

P3132414

Tak pepasal jadi model tak bertauliah pulek. Kot kot la boleh jadi macam Yuna. Hakhakhakkk…

 

 

P3132385

 

Jadi jangan lupa dapatkan produk inovasi terbaru dari Libresse ini, iaitu Libresse with Pure Fresh Green Tea Odor Control. Untuk tampil lebih yakin. lebih segar dengan Libresse pasti satu pilihan yang tepat! (More pictures, like fanpage Saya Suka Menaip )

 

 

Sign PNG NisaKay


26 comments:

  1. kita pun suka pakai librese..
    wah rajin tol nisa ni join memacam :)

    ReplyDelete
  2. :)...hehehe

    saya laki tukang beli je

    ReplyDelete
  3. saya pengguna libresse..sgt selesa..:)

    ReplyDelete
  4. libresse memg best!!! syer pki yg malam puyer.. sumpah x bocor n selese tok dipakai.. :) x payah nk risau mase tido.. :)

    ReplyDelete
  5. bestnye join....nk beli satu bundle

    ReplyDelete
  6. hai nisa kay...wow beznye event yg cik nisa pg ye..nisa dh cube ke librese tu...?..camne nk join ek event2 tu?sy followers tega nisa kay..hope sudi jengah blog kite ye
    http://pieh-sigadisbiru.blogspot.com/

    ReplyDelete
  7. event best for the girls...
    hehehe

    ReplyDelete
  8. selesa dgn librese ! semua nyerr nmpak ohsemmm.. \o/

    ReplyDelete
  9. salam.. nice blog.. saja nak blogwalking... dulu masa AF pertama minat betul dengan Vince AF..

    ReplyDelete
  10. salam.. nice blog.. saja nak blogwalking

    ReplyDelete
  11. oh tu Pamela n Vanessa kan ?
    Diorang pernah masuk The Amazing Race Asia Season 2 and menang no. 3 kan ?
    cooommmeeellll la diorang !!!

    ReplyDelete
  12. x pernah try libresse..nk try lah nnt :)

    ReplyDelete
  13. suke sangat tgk nisa..rajin + aktif + comel :)

    ReplyDelete
  14. Adibah Noor pun ada..bestnya..

    ReplyDelete
  15. Best nye dapat gi event.. Sy pun pakai libresse gak, mesti beli pack yg bg casing pad tu.. hehe..

    ReplyDelete
  16. Nis aku x cam mana ko dalam gambar ramai2 tu.. haha..

    ReplyDelete
  17. salam singgah, aku tatau sangat pasal pampers pompuan nie, tgk gambar jer... btw, kim salam kat pamela chong

    ReplyDelete
  18. bestnye join event...errah pon pkai librese gak...dari pantyliner hingga ke tut tut..hehe

    ReplyDelete
  19. WAH best nye dpt gi event

    korang jom join MINI GIVEAWAY BY MANJA. boleh pilih hadiah if menang.
    x percaya? jom terjah :)

    http://notamanjaku.blogspot.com

    ReplyDelete
  20. hmmm.. xreti nk komen bab ni...

    heeeee

    ReplyDelete
  21. wee. ada baru. saya pguna setia librease. ehh. hahhaha

    :)

    ReplyDelete
  22. eh pamela chong ke kakak vince? bukan vanessa ke?

    ReplyDelete

Apa Reaksi Kamu??? Sila Taip Laju Laju Di Sini :)

Copyright © Nisa Kay