Thursday, March 8, 2012

Hadiah untuk mereka yang bertuah!

 

Assalamualaikum…

 

Seperti yang aku janjikan dalam entry ini, aku dah buat keputusan untuk berkongsi sedikit barang mekap Maybelline yang aku menang dengan mereka yang bertuah! Sila tepuk tangan kuat-kuat ye! Dah namanya giveaway, maka pemenang akan dipilih secara rawak lah kan…

 

P2251190

 

Hari tu aku dah janjikan beg pink ini sebagai salah satu hadiah dalam giveaway oleh blogger ini kan??? Kini aku nak tambah lagi barangan mekap yang aku menang ke dalam senarai hadiah tajaan aku untuk giveaway blogger ini.

 

P3061947

P3061948

P3061949

P3061953

P3061955

 

Yeahhh tu diaaaa 5 set barang mekap yang mana masing-masing terdiri daripada 3 item dari Maybelline setiap satu.Kalau anda nak menang salah satu set mekap di atas, boleh lah join giveaway ini :

 

banner format2

 

Haaa kalau nak join Mega Giveaway by hakak Pen Merah ni sila tekan banner laju-laju ye! Hadiah-hadiah aku nyatakan di atas semua aku bagi kat hakak Pen Merahsebagai hadiah tajaan. Mungkinkah anda salah seorang yang bertuah??

 

Kalau tak menang barang tajaan aku pun takpe, sebab hakak Pen Merah ni ada berpuluh-puluh hadiah lagi untuk korang menangi! Jadi joinlah giveaway beliau. Mana tahu rezeki anda untuk menang hadiah GA beliau???

 

 

Sign PNG NisaKay


22 comments:

  1. terjah! hee.... thanks nisa for the info...

    ReplyDelete
  2. alaaaa...semua barang2 wanita je..untuk lelaki maskulin seperti saya ni tak ada ke?hahahaha

    ReplyDelete
  3. bestnye hadiahhh . beselah pmpwnn . rambang mate . :)

    ReplyDelete
  4. sedang menyiapkan entri utk join that !

    ReplyDelete
  5. Try jugakla...thanks for d info
    http://adeqrifqi.blogspot.com

    ReplyDelete
  6. asek blogger pempuan jee bg adiah...mne yg laki pya plk ek????

    ReplyDelete
  7. ingt kan nisa buat..ahaks ~!

    jom join..:)

    ReplyDelete
  8. nak join.. bestnyer hadiah.. :D

    ReplyDelete
  9. woaaa!!kena join ni..untung2 dpt brg free :)

    ReplyDelete
  10. Wah...selonok..selonok nyer..mau join jugak...

    ReplyDelete
  11. Harap2 dapat la salah satu hadiah tu. Hihi! Dah join dah GA Pen Merah :D

    ReplyDelete
  12. bertambah2 la rezeki kak nisa...ahaks~

    ReplyDelete
  13. weeee ~ Dayg dah join! :)

    hopefully dapat satuu XDD

    ReplyDelete
  14. dalam banyak2 set tu, beg pink jugak yg menarik perhatian. nak join !

    ReplyDelete

Apa Reaksi Kamu??? Sila Taip Laju Laju Di Sini :)

Copyright © Nisa Kay