Thursday, March 8, 2012

Hadiah untuk mereka yang bertuah!

 

Assalamualaikum…

 

Seperti yang aku janjikan dalam entry ini, aku dah buat keputusan untuk berkongsi sedikit barang mekap Maybelline yang aku menang dengan mereka yang bertuah! Sila tepuk tangan kuat-kuat ye! Dah namanya giveaway, maka pemenang akan dipilih secara rawak lah kan…

 

P2251190

 

Hari tu aku dah janjikan beg pink ini sebagai salah satu hadiah dalam giveaway oleh blogger ini kan??? Kini aku nak tambah lagi barangan mekap yang aku menang ke dalam senarai hadiah tajaan aku untuk giveaway blogger ini.

 

P3061947

P3061948

P3061949

P3061953

P3061955

 

Yeahhh tu diaaaa 5 set barang mekap yang mana masing-masing terdiri daripada 3 item dari Maybelline setiap satu.Kalau anda nak menang salah satu set mekap di atas, boleh lah join giveaway ini :

 

banner format2

 

Haaa kalau nak join Mega Giveaway by hakak Pen Merah ni sila tekan banner laju-laju ye! Hadiah-hadiah aku nyatakan di atas semua aku bagi kat hakak Pen Merahsebagai hadiah tajaan. Mungkinkah anda salah seorang yang bertuah??

 

Kalau tak menang barang tajaan aku pun takpe, sebab hakak Pen Merah ni ada berpuluh-puluh hadiah lagi untuk korang menangi! Jadi joinlah giveaway beliau. Mana tahu rezeki anda untuk menang hadiah GA beliau???

 

 

Sign PNG NisaKay

22 comments :

deqnoor said...

terjah! hee.... thanks nisa for the info...

[sutera kasih] said...

menarik...nk join heeee

Boni JLL3 said...

alaaaa...semua barang2 wanita je..untuk lelaki maskulin seperti saya ni tak ada ke?hahahaha

hudahassan ^^ said...

bestnye hadiahhh . beselah pmpwnn . rambang mate . :)

nur anis said...

dah join...hehe..:)

Izzah | zulkifli said...

hihi.. nak cuba nasib lah. =)

nia marlissa said...

sedang menyiapkan entri utk join that !

Mala Nasohah said...

Try jugakla...thanks for d info
http://adeqrifqi.blogspot.com

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said...

asek blogger pempuan jee bg adiah...mne yg laki pya plk ek????

hidayah said...

nak join..

hidayah said...

nak kena buat apa yek..?

Miss Nadya said...

ingt kan nisa buat..ahaks ~!

jom join..:)

Elia Laily said...

nak join.. bestnyer hadiah.. :D

Ms.Siti said...

nk joinnn

ryhan ann said...

nk try la...thanks nisa..

Ct Kamila said...

sudah join! heee

Atiqah Wadiah said...

woaaa!!kena join ni..untung2 dpt brg free :)

ZYASH said...

Wah...selonok..selonok nyer..mau join jugak...

Dianaa said...

Harap2 dapat la salah satu hadiah tu. Hihi! Dah join dah GA Pen Merah :D

einz said...

bertambah2 la rezeki kak nisa...ahaks~

DAYG ♥ said...

weeee ~ Dayg dah join! :)

hopefully dapat satuu XDD

LaLa mhdnor said...

dalam banyak2 set tu, beg pink jugak yg menarik perhatian. nak join !