Friday, March 16, 2012

[GAMBAR] Sekitar majlis pratonton filem 7 Petala Cinta

 

Assalamualaikum…

 

Pada hari Isnin lepas alhamdulillah aku berpeluang join majlis pratonton filem 7 Petala Cinta. Terima kasih kepada yang berkenaan. Memang dah lama aku nyatakan hasrat nak tengok filem ni, lama sangat dah. Heheee… Jadi malam pratonton tu, semua pelakon utama berpakaian seperti watak dalam filem.

 

P3122246

Blogger spotted on that night was Pen Merah dan Amalina Zainal. Pelik jugak bila aku tengok tak ramai blogger yang hadir.. Ke semuanya busy? Huhuu… Takpelah.. apa-apa pun terima kasih jugak kat Metrowealth bagi kami peluang menonton filem ni lebih awal..

 

 

P3122252

Bergambar bersama heroin filem 7 Petala Cinta iaitu Shima Anuar yang memegang watak Saidatun Nafisa (berpurdah) dan juga Diana Amir yang memegang watak Hilma, adik kepada Hamka lakonan Fizo Omar. Ohh ye korang jangan lupa baca review filem 7 Petala Cinta ye!

 

 

P3122254

Dari kiri, hero filem 7 Petala Cinta iaitu Aeril Zafrel yang memegang watak Fakharuddin Attar dan juga pelakon-pelakon yang memegang watak abi dan ummi dan filem ini. Dialog abi semasa Attar lari ke dalam surau amat menyentuh perasaan aku. Nak tahu dialog apa, pergilah tengok filem ni..

 

 

P3122266

Bersama Fizo Omar uolls. Fizo Omar memegang watak sebagai Hamka, abang kepada Hilma (lakonan Diana Amir) dan tunang kepada Saidatun Nafisa pada awalnya. Haaa pada awalnye je ke? Apa jadi lepas tu? Opss kena tengok sendiri uolls. Agak-agak luruh tak jantung bila dengar Fizo ucapkan “Assalamualaikum cinta…” pergghh!!!

 

 

P3122263

Barisan pelakon utama 7 Petala Cinta. Ohh ye, kalau nak tahu Zalif Sidek dan Epy RajaLawak turut berlakon dalam filem ini. Sedikit sebanyak telatah lucu mereka agak menyelamatkan keadaan. Huhuhuu…

 

Itu aje gambar yang aku nak kongsi dengan uolls. Kalau nak tengok lagi, pergi like fanpage Saya Suka Menaip lah ye.. Tak larat aku nak tepek bebanyok gambor kat sini. Berat pulok blog nak loading kanggg, Kbai.

 

 

 

Sign PNG NisaKay

12 comments :

Izzani Zulkifle said...

Salam Nisa. Nak tanya lah. Macam mana Nisa pakai tudung 2/3 tone nie, then buat warna cerah jadi dekat depan yer? I mean, masa nak lipat tudung jadi tiga segi before pakai tuh, nak ambil dari side mana ke side mana ya? Thanks!

Atiqah Wadiah said...

lain lah muka diana amir time ni..

hudahassan ^^ said...

untung lahhh . next time boleh ler ajak kite .

nak itut !

miera azzudin said...

wah.. nisa nampak cantik pkai tudung bawal.. like it.. :)

starzieti said...

comelnye nisa. :D

F.A.R.A.H. deeb said...

Tgk gezet kt astro pun dh nampak best. Wajib tonton nih! ;) Jemput singgah my latest entry: Lelong! Lelong!

RazFiRa said...

NISA KAY NAMPAK COME BERTUDUNG BAWAL :)

HENSEMNYE ZAEFFRIL

Dyla Zaman said...

Yang shima tu pelakon baru kan.. ok ke dia belakon? suka sgt tengok diana amir.. cantek.. :)

NadyaBubble said...

Teringin gila nak tengok filem ni...

Aldy Shah said...

Wah, bestnya dapat bergambar ngn artiss

niedaida said...

Cerite nie agak mcm best lah

KakiWayang.com said...

Jom baca review kami untuk filem ini : 7 Petala Cinta